Aihe

Satiiria psykiatriasta!

Anonyymi

Vähän huumoria tästä mädästä hedelmästä!

Potilaan realisointi ei onnistunut, luki potilaskertomuksessani kesän 5 viikon pakkohoitokeissin tiedoissa. Oma näkemys on, että potilaana onnistuin realisoimaan yhteiskunnalta kesän pakkohoitokeissillä täyden työkyvyttömyyseläkkeen eli about 700 tuhatta euroa ennen varsinaista eläkeikää.

Seuraavaksi mielisaurauden merkkejä, joita potilaskertomukseeni on kirjattu! Viihtyy luonnossa, ei katso televisiota ja on innoissaan harrastuksistaan eli vauhdikas. Tällaista potaskaa käytetään syynä pakkohoitoon. Eipä siinä, tosiasiahan on, että luonnosta saa mielenrauhaa ja terveyttä, television katsomatta jättäminen myös antaa samoja asioita, lisäksi harrastuksista innostuminen on elämää!

Psykiatria on saatanan valtaistuin, jolta käsin tuhotaan elämää! Koko yhteiskunta on jo nyt terveydenhuollon käsittelyssä ja psykiatria kokonaisvaltaisesti hallitsee terveydenhuoltoa. Hieman neuromodulaatiota ja farmakologiaa yhdistelmänä niin maan kuninkaatkin kumartavat!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   700 tuhatta euroa?

  • Anonyymi

   Sontalaatikon, jota televisioksikin kutsutaan, katsominen ei ole oikein enää tätä päivää. Järkevää katsottavaa sieltä tulee hyvin vähän. Suurin osa ohjelmista on aivoja pehmittävää, vajaaälyistä sontaa sekä valeuutisia. Nykyään kaikki haluamansa sisällöt saa sitäpaitsi netin kautta.

   Television katselun sijaan suosittelen luonnossa liikkumista.

  • Anonyymi

   Voiko noin hullua juttua olla ???

   Että siis olisi sairasta viihtyä luonnossa, jne ?
   Kriisipuhelin kyllä suosittelee luontoa, siitä se on hyvä.
   Siellä mulllekin suositeltiin. Että kyllä ihan yhteiskunnan systeemeissä sitä ihan suositellaan.
   Tosin mulle suositeltiin myös tveetä ja radiota. Kun kumoaakan en käyttänyt. Kuuntelin pari vuotta radiota mutta nyt taas lopetin.
   Tuntuu ihan vaikeelta nyt mulle ajatella tommosta asiaa.

   popiuyuyuui

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   283
   6852
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   258
   5027
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   223
   3971