Vallankumousta viritellään Venäjällä

Venäjällä on vähän sekava tilanne, joka voi mahdollisesti johtaa jopa uuteen vallankumoukseen. Jos tilanne menee vielä pahemmaksi, niin siitä Staputler voi syyttää vain omaa typeryyttään. Pidättämällä Navalnyin heti lentokentällä Staputlerin klikki ilmaisi liian selkeästi pelkonsa. Kun Navalnyi teljettiin heti tutkintavankeuteen mitättömin perustein, niin tällä teolla Staputlerin peloissaan oleva klaani alkoi välittömästi tehdä Navalnyistä todellista sankaria. Tämä ei teitenkään ollut sotahulun Staputlerin tarkoitus, mutta miespoloisella kun ei ole ollenkaan oikeaa pelisilmää.

Jos minä olisin ollut Staputlerin housuissa, niin en tietenkään olisi pidättänyt Navalnyitä, vaan olisin heti seuraavana päivänä pyytänyt häntä kahville Kremliin, ja olisin pistänyt mustan limusiinin häntä kotoa noutamaan. Siellä olisin konjakkilasin ääressä toivottanut hänet vaimonsa kanssa sydämellisesti tervetulleeksi takaisin Venäjälle länsimaisten agenttien suorittaman myrkytysyrityksen jälkeen. Olisin oikein näyttävästi ilmoittanut sen, että vain Venäjällä hänen lopullinen parantumisensa voi hyvin onnistua. Olisin tietysti pyytänyt valtiollisen TV-kanavan kuvaamaan kahvitilaisuuden, ja se olisi ajettu ulos illan uutislähetyksessä kaikille venäläisille.

Jos Staputler olisi menetellyt tällä tavalla, niin nyt ei olisi pienintäkään pelkoa massiivisista mielenosoituksista. Navalnyi saisi kaikessa rauhassa lukea teesejään kadunkulmissa, sillä ei hän saisi tämän jälkeen enää suurta hämmennystä aikaiseksi. Oppositio pysyisi hyvin Staputlerin hallinnassa, ja hän saisi sitten rauhassa jatkaa varastamistaan oligarkkiystäviensä avustuksella. Navalnyistä ei olisi Staputlerile vähäisintäkään haittaa.

Nykyisellä pidätyspolitiikallaan Kreml-tekee kuitenkin Navalnyistä sankarin, joka saattaa lopulta luhistaa koko Venäjän. Oikeaa pelisilmää todella tarvittaisiin Kremlin muurien sisällä.

Venäjän luhistuminen ei tietenkään ole paha juttu meille evakoille. Kun Stapultler syöstään vallasta, niin sen jälkeen voimmekin saada Karjalan tyhjänä takaisin. Otin juuri äsken lasin konjakkia Karjalan palautumisen kunniaksi.

https://yle.fi/uutiset/3-11752192

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/2a4ca4eb-d5b0-4eda-b4b7-748c4467858c

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1e1276d7-96e4-4e9c-ba20-385da5f79bc8

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1d1fbb2e-efd9-44a0-b552-3c54d0c26a1a

13

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisha minullakkii konjakkiputeli kuapissa. Jokoha kannattais korkata?

      • Anonyymi

        Onko aitoa gruusilaista? Dugladze on aromiltaan oivallista! Kentraali Jallukin on huononpata.


    • Kyllä pelokas Staputlerin klikki tällä pidätysvauhdilla pian Navalnyistä sankarin rakentaa. Tästä se Venäjän lopullinen luhistuminen alkaa, sillä kehitystä ei enää pystytä kääntämään toiseen suuntaan. Vääjäämättömästi Karjala tullaan saamaan pian tyhjänä takaisin.

      https://yle.fi/uutiset/3-11753623

    • Anonyymi

      Eihän tuo olen niin "vähän sekava tilanne", vaan koko lailla enemmän!
      Ja jos vertaa äskeiseen tilanteeseen USAssa, niin siellähän vain riehuivat erisortin hullut ja uskovaiset, kun taac Venäjänmaalla; ent. N-Liitossa liikkeellä on tavalliset venäjänmaan kansalaiset ja kansalliset ryhmät.

      Huvittaa tämä nykysuomen "uskovaisuus" !

      "Minä uskon", vaikka ministerin sanomana kuulostaa kai sitten rahvaan korvissa painoarvoltaan paljon "uskottavammalta", kuin jos sanottaisi / avaisi puheensa;
      "Luulen, että,
      Arvelen. että
      Toivon , että
      Ennustan, että"

      ... jne. onhan noita vaihtoehtoja, jätettäköön uskon asiat "uskovaisille" .... hulluille!

      Sen kyllä sitten joutuu perustelemaanjos ilmaisee asiansa: "Tiedän. että"

      Ess.fi sivuilla:
      https://www.ess.fi/paikalliset/3424456

      Tuossa ITÄ-rajan takana ovat hullut kohdanneet toisensa aikoinaan ja siitä ryhtyivät yhdessä maanpäällistä (uskossaan....) paratiisia rakentamaan!
      Nyt rakentaminen on jäänyt kesken ja tuskin on uutta yritystä?

      Mitä nyt tietysti johtaja Vl.Putinille, sekä jostain ihmeellisestä syystä naapureilta varasteuille maille! Kaksi majaa Karjalaan ja yksi Mustan Meren rannalle. Ikään kuin pienoismalli Ven. Paratiisista?
      Mitähän lie omistuksessaan Moskovassa? Vanha sairas mies, miten perintö jaetaan?

      Länsimainen demokratia sai USAssa vahingossa valitun johtajan
      (kuuluu joukkoon; "Hullut meitä hallitsevat")
      pois virasta!

      Itämainen "demokratia" ei moiseen pysty? Kuolema kohtapian korjaa..
      Tekisi mieleni jatkaa … ”USKON" niin .. tuohon kai se sopii .... vääjäämätöntä!
      ----
      Kirj. SeAvarakatseinen

      • Nykyinen tilanne Venäjällä vaikuttaa sellaiselta, että sotahullun Staputlerin valtakausi loppuu ennen vuotta 2036. Karjala voidaan siis saada piankin tyhjänä takaisin.

        https://yle.fi/uutiset/3-11761883


      • Anonyymi
        EvakkoPoika kirjoitti:

        Nykyinen tilanne Venäjällä vaikuttaa sellaiselta, että sotahullun Staputlerin valtakausi loppuu ennen vuotta 2036. Karjala voidaan siis saada piankin tyhjänä takaisin.

        https://yle.fi/uutiset/3-11761883

        Sulla viiraa päässä pahemman kerran, tai sitten et tiedä maailman menossa hevon kukkua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla viiraa päässä pahemman kerran, tai sitten et tiedä maailman menossa hevon kukkua.

        Venäjän tulevan vallankumousjoukon osallistujat ovat alkaneet järjestäytyä. Miliisillä tulee kohta kiirettä, kun kaikki virheellisesti ajattelevat ihmiset pitää nopeasti teljetä putkaan.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008582545.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän tulevan vallankumousjoukon osallistujat ovat alkaneet järjestäytyä. Miliisillä tulee kohta kiirettä, kun kaikki virheellisesti ajattelevat ihmiset pitää nopeasti teljetä putkaan.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008582545.html

        Ei tule mitään ongelmaa. Venäjän aroilla on tilaa isommallekin agenttilaumalle. Uudelleenkoulutustilaisuudet voidaan aina aloittaa Stalinin mallin mukaisesti niskalaukauksella, niin se nopeuttaa jäljelle jääneiden oppimista. Kyllä entinen KGB-mies Putin osaa nämä hommat.


    • Venäjä alkaa olla jo luhistumispisteessä. Sotahullun Staputlerin lentokonetta ollaan jo tankkaamassa, jotta hän pääsee pakoon Pohjois-Koreaan ainoan ystävänsä luokse.

      https://yle.fi/uutiset/3-11773772

      • Anonyymi

        Putinin konetta ollaan jo tankkaamassa. Kun Ukrainan sotaretki päättyyä Venäjän nöyryyttävään häviöön, niin Putin lentää tankatulla koneella Pohjois-Koreaan ainoan ystävänsä luokse. Siinä meillä on kaksi viisasta sotasankaria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin konetta ollaan jo tankkaamassa. Kun Ukrainan sotaretki päättyyä Venäjän nöyryyttävään häviöön, niin Putin lentää tankatulla koneella Pohjois-Koreaan ainoan ystävänsä luokse. Siinä meillä on kaksi viisasta sotasankaria.

        Jos Ukrainan sotaretki menee nyt päin mäntyä, niin se voi poikia Venäjälle uuden vallankumouksen, ja seuraukset saattavat olla mielenkiintoiset. Odotellaan nyt rauhassa .


      • Anonyymi

        Pietarissa ja Moskovassa on jo kirjallisesti vaadittu sotahullun Staputlerin eroa. Kun Ukrainassa tulee vielä Staputlerille kunnolla nenuun, niin vallankumous käynnistyy silloin kuin itsestään. Karjala saadaan sen jälkeen takaisin, joten se alkaa olla ryypyn paikka.


    • Anonyymi

      Aikooko alottaja koittaa pidentää elämäänsä tolla valittamisella?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe