Aihe

Voiko masennukseen kuolla?

Anonyymi

Tarkoitan sitä jos on stressaantunut ja alakuloinen ja väsynyt kokoaika? Mikään ei kiinnosta ja aitoa iloa en ole kokenut melkeen kymmeneen vuoteen. Joka päivä pelkkää selviytymistä syöt juot ja nukut käytännössä mitään muuta sosiaalista elämää ei enää ole enkä enää osaa puhuakaan mitään. Mistä edes puhuisin kun ei ole mitään mistä puhua? Välttelen ihmisiä jotka voisivat kysellä jotain ne saa mut vaivaantuneeksi Kaikilla muilla menee hyvin minulla on vain tyhjää ei mitään.

12

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei siihen suoraan, mutta välillisesti.

  • Anonyymi

   Tarvitset uusia vaikutteita ja potkua... Itse olen huomannut että retkeily tuo perspektiiviä. Kun riippumatossa makoilee kesällä luonnossa niin selkiää moni ajatus paljon paremmin. Metsässä olo voi tuntua oudolta aluksi, mutta kun tekee nuotion ja syö eväitä keittää kahvia tai teetä, niin tulee kotoisaa. Jos alkaa tulla levottomaksi voi ajatella esim. näitä viittä tosiasiaa jotka luin jostain: 1. Luontoni on vanheta, en ole vanhenematon. 2. Luontoni on sairastua, en ole sairastumaton. 3. Luontoni on kuolla, en ole kuolematon. 4. Kaikki suhteet ja asiat mitä minulla on, ovat tulleet minulle niitä edeltävien asioiden ja tekojeni johdosta. 5. Kaikki suhteet ja asiat; ne mistä pidän, ja ne mistä en pidä, otetaan joskus pois, ja yhteys niiden kanssa katkeaa.

   Yksin oleminen ei tietenkään tuo lisää ihmisiä elämääsi. Niitä tulee jos itse kiinnostut muista ihmisistä. Jos ei ole mitään sanottavaa, älä sitten puhu väkisin, mutta kysele! Ihmiset yleensä tykkää vasata kysymyksiin heistä itsestään.

   Pitkässä yksinäisyydessä ja tekemättömyydessä minäkuva muodostuu rajoittavaksi asiaksi. Jos on minäkuvaansa samaistunut. Asiaa tutkineet ihmiset tietävät että minäkuva on vain ajatus mielessä, harhakuva joka muuttuu koko ajan, joka hetki. Olet kyllä olemassa, mutta minäkuvasi ei ole todellinen minäsi. Se on jotain minkä Sinä NÄET ja näet että se muuttuu, mutta samaistua aina uuteen minäkuvaan, joka on aina väärä. Eihän se sisällä edes niitä asioita mitä ihon pinnan alla on, joista suurinta osaa emme tiedä emmekä koskaan näekään. Meissä on siis myös paljon potentiaalia, mistä emme tiedä.

   Jokainen tarvitsee mielekästä tekemistä egolleen. Jotain minkä kehitystä voi seurata. Mielellään montakin asiaa joita voi kehittää. Koska jos yksi niistä ei etene, niin toinen etenee. Kaikkea ei tarvitse saavutta tai tehdä juuri tänään.

   • Anonyymi

    Puhut viisaasti 👍❤🌞


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhut viisaasti 👍❤🌞

    Ei voi.

    Vitutukseen voi kuolla.
    Lääkäri Väyryselle on lääkäri näin sanonut.

    t. kritikko


  • Anonyymi

   Nuo mitkään kertomasi "oireet" eivät johda kuolemaan, kuten ei masennuskaan, ellet tee itsemurhaa.

  • Anonyymi

   Masennukseen sinänsä ei kuole, mutta masennus voi johtaa sellaiseen käyttäytymiseen, joka vie hengen.

  • Anonyymi

   Kunpa voiskin. Sitä oon tässä toivonut jo monta vuotta, mutta ei vaan irtoa henki millään. Tulis edes syöpä joka veis. Ei kiinnosta yhtään mikään ja kaikki on jo koettu ja nähty.

  • Anonyymi

   Nopeisiin tunnemyllerryksiin voi kuolla samalla mekanismilla kuin sydänkohtaukseen. Tilan nimi on Takotsubo-oireyhtymä.

   Tiedetään, että elämänasenne vaikuttaa elinikään. Huomattavan iäkkäiksi eläneet ihmiset ovat yleensä luonteeltaan positiivisia. Kielteisyys on immuniteettijärjestelmälle pahaksi eli aiheuttaa esim. matala-asteista tulehdusta ja altistaa syövälle ja infektiosairauksille.

   Psykiatrisista sairauksista ainakin skitsofrenia lyhentää huomattavasti elinikää. Tosin luulen, että siinä sekä elintavat ovat erityisen huonot (tupakointi, ylipaino, liikkumattomuus), että sairaanhoidossa ei oteta ruumiillisia oireita todesta psykiatrisen diagnoosin vuoksi.

   Olisiko sinulla joku anonyymi sähköpostiosoite, joku voisi haluta vaikka kirjoitella kanssasi? Sekin voisi lievittää ikävää olotilaa.

   • Anonyymi

    Kaikki positiivisuus, negatiivisuus on vain teoriaa.

    Jos on käynyt keskitys leiri kauhut, tyhmä sanoo ole positiivinen.


  • Anonyymi

   jos kuolee masennukseen niin se tarvitsee sen että sydän pysähtyy ja masennus itse ei sydäntä pysäytä.

  • Anonyymi

   ei valitetavsti kuole. Voin sanoa omalla kokemuksella .:_D

  • Anonyymi

   Tarkista hiven ja muut aineet ja menet tunniksi ainakin ulos ja hankit koiran, sillä koira ihmiset lenkillä on jouten ja hyvä aloittaa juttu koirista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   383
   21696
  2. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   16865
  3. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   684
   16035
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   632
   8940
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   720
   6439