Klitoriksen koko

Anonyymi

Kysymys miehille : Onko iso klitoris kiihottava vai ällöttävä? Itselläni on kiihottuneena reilu 3cm pitkä ja 1cm paksu klitoris joka sojottaa pystyssä kuin pikku penis, toki kun en ole kiihottunut se vetäytyy pieneksi, ex mieheni ei tykännyt siitä vaan irvaili ja sanoi epänormaaliksi, nyt jännitän miesten tapaamista ja pelkään että säikähtävät sitä. Täytyykö tyytyä sinkkuna olemiseen ja itsetyydytykseen? Asiallisia kommentteja kiitos.

Tiina 1999

32

2312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Wau! Sehän on upea ja haluttava, olisin onnessani jos saisin joskus tuollaista isoa klittaa sormettaa, nuolla ja imeä, nam! yt. Ukm60

    • Anonyymi

      Iso klitoris ja isot häpyhuulet ovat ihania. Suuremmoisia herkuteltavia, huulilla ja kielellä hyväiltäviä. Älä ainakaan ujostele tai häpeile, vain tolvanat miehet säikähtävät tai solvaavat tuollaista ihanuutta.

      • Anonyymi

        Taitaa omistaja olla muutenkin melkoinen Ryhävalas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa omistaja olla muutenkin melkoinen Ryhävalas

        Et taida olla koskaan naisen häpyä livenä nähnytkään? Lihavuudella ja klitoriksen / sisempien häpuhuulien koolla ei ole riippuvuussuhdetta. Ihan kuin joku kuvittelisi, että mitä lihavampi mies, niin sitä isompi penis.


    • Anonyymi

      Tiina älä jännitä tuo kuullostaa aivan ihanalta kiihottaisi nähdä kun se hitaasti turpoaa kun nuolisin ja sormettaisin klittaasi ja vielä jos oot posliini näky on haluttava kumpi tuntuu paremmalta nuoleminen vai hellästi klittaasi imien vai niiden kompo?

    • Anonyymi

      Tiina sinun klitta on todella ihana ja kiihottava, oispa ihana nuolla sitä, hyvää viikonloppua

    • RobinHund

      Kuulostaa mielenkiintoiselta! Ulompien häpyhuulten välistä pursuvat sisemmät huulet eivät oikein ole minun makuuni, mutta sinun klitoriksesi kiihottaisi jo pelkällä erikoisuudellaan ja voisi olla jopa kaunis - kuvissa en ole sellaisia nähnyt saati luonnossa, mutta en olekaan kovin innokas pornon selaaja ja naissuhteenikin ovat jo menneiden talvien lumia.

      Toisella foorumilla joku tiesi kertoa, että tuo tytön herkin paikka on nimeltään taikanappula. Sinulla se on varmasti aika taianomainen.

      Jukka 1967

    • Anonyymi

      Sehän on tietysti tosi yksilöllistä minkä kukakin kokee seksikkääksi. Itse kyllä ihailisin moista klittaa. Vaimollani olen nähnyt klitoriksen turpeimmillaan synnytyksessä ja silloinkin taisi jäädä hieman noista sinun mahtavan upeista mitoista hieman.

    • Suurin osa miehistä tuntee, että moninaisuus on kaunista, myös isot sisähäpyhuulet. Hyvä, että sikaileva miehesi on ex. Sinulla on erityiskaunis klitta. Sinun kannattaa olla siitä niin ylpeä, että suorastaan hakeudut tilanteisiin, joissa miehet näkevät aarteesi. Tällaisia ovat yhteissaunominen, alasti uiminen ja mökkeily. Jos milloin tarvitset pukeutua, kun muut jo ovat vaatteissa, vitkuttele rohkeasti ja ole ihailun kohteena.

      Omistat todellisen aarteen. Onnea!

      Eräs poikkeuksellisen kaunis tyttö oli ongelmissaan, kun luuli olevansa ruma. Näin hänet usein saunassa äitinsä kanssa sekä lapsena että aikuisena. Kerran olimme saunassa viimeisinä, joten saatoin sanoa muiden kuulematta, mitä ajattelen. Sanoin suoraan, että hän on poikkeuksellisen kaunis. Hän ei millään uskonut, sillä hänen heikkolahjainen isänsä oli jatkuvasti muistuttanut häntä rumuudesta. Karmeata.

      Ystäväpariskunnan rouvaa, jota ihailin erityisen kauneuden tähden, näin usein saunassa. Kerran, kun jäimme kahden, saunakamariin kuivailemaan, sanoin suoraan, että kyllä hänen kelpaa, kun on niin kaunis. Hän vastasi: "Vai kaunis, kunpa olisinkin! Kuitenkin hän oli muodoltaan upea, kasvoiltaan kaunis, rinnat priimat, ja vallankin vittu oli suurenmoinen vaaleassa ja kevyessä, läpinäkyvässä karvoituksessaan. Hän ei voinut ymmärtää, sillä häntä vaivasi huono itsetunto.

      Silloin, kun poikkeuksellisen kauneuden piirteitä luulee rumiksi, ei voi muuta kuin kahistua.

      • Muistin juuri, kuinka edellisessä viestissä mainitsemani erityiskaunis tyttö avasi opetustarkoituksessa sukupuolielimensä eräälle toiselle tytölle, jolloin itsekin havaitsin, että ne olivat ehdottomasti toiseksi kauneimmat, mitä olen nähnyt.

        Tämäkin erityiskaunis piirre valui hukkaan, kun isänsä oli takonut hänen päähänsä rumuuden sekä puhumalla vain muiden kauneudesta että moittimalla alati omaa tytärtään. Tytön äiti kyllä piti tytärtään kauniina ja toi sen myös esiin, mutta miehen arvio naisesta painaa näissä asioissa enemmän, vaikkakin isä oli ilmiselvästi heikkolahjainen.


    • Anonyymi

      Kiitos kaikista ihanista ja kannustavista viesteistä. 🧡 Ehkäpä minä opin myös ajattelemaan ettei se ole epänormaalia eikä rumaa. Kun kukaan muu ei ole sitä päässyt näkemään kuin ex, ja hän ei pitänyt siitä.

      Tiina 1999

      • Anonyymi

        No tiina se on exsäsi ongelma unohda hänet ja kohti uusia eroottisia seikkailuja t wej😘😘


      • Kuten vihjaisin, anna toisten miesten nähdä aarteesi. Sulat ihailuun, jota miehet osoittavat sinua ja sinun klittaasi kohtaan.


      • Anonyymi

        Moi Tiina,

        Olisi ihanaa päästä nauttimaan ihanasta Klitastasi!
        Olisi kiihottavaa nuolla, imeä, näykkiä klittaasi kielelläni, huulillani pitkään, kiusoitellen samalla sua sormettaen. [email protected] osoitteessa olisi intohimoinen ison klitan palvoja 😘


    • Anonyymi

      kaunis olet,,,sieltä,,,nammmm

    • Anonyymi

      Vaimollani on myös iso klitoris vaikkakin pienempi kuin sinulla.
      Minusta on ihana nuolla ja imeä hänen klitoristaan.Kun näin hänet alasti ja hänen klitoriksen ensimmäistä kertaa, olin aivan valtavan innoissani asiasta. Ilmeisesti isosta klitoriksesta johtuen hän saa myös todella helposti orgasmin. Iso klitoris saa hankausta osakseen helpommin.

    • Anonyymi

      Ei hävettää tai moitittavaa klitoriksesi on normaali ja sulle tärkeä nautinnon paikka, ole ylpeä siitä ja nauti.
      Haluaisin päästä koskettamaan ja käyttämään sinun nappulaasi.

    • Anonyymi

      Sehän on ihana,toivottavasti myös posliini. 70v

    • Kuulostaa todella mielenkiintoiselta enkä voi kuin toivoa, että joskus näkisin sellaisen ihan luonnossakin. Ainakin mielikuva saa kiihottumaan eikä ällötä yhtään.

      ------ 2002

    • Anonyymi

      Olen miettinyt miltä se se tuntuisi ja uskon että loisi ihana

    • Aivan upeeta. Älä välitä jos joku ei tykkää tai inhoaa. Kaikille ei vaan voi olla mieliksi

    • Jutellaan lisää s-postin kautta
      Tykkään kun on iso glitoris

    • Anonyymi

      Tiina hei.
      Ole ylpeä että sinulla on se iso, olen 46 v nainen ja minulla on myös iso klitoris n. 4cm pitkä ja todellakin se jäykistyy ja ikäänkuin seisoo kiihottuessa, kaikki miehet ovat tykänneet siitä ja innokkaasti nuolevat ja imevät sitä, ja kyllä se minulle käy ja tuntuu tosi hyvälle. Ja sitä paitsi masturboidessa iso klitta on upea juttu, kun sitä voi runkata kuin pikku pippeliä. Varmasti miehet tykkää.
      Ilona 46

      • Onko tällaisen ison klitoriksen huppu samanlainen kuin miehen esinahka, eli voiko sitä vetää ylös / taakse? Minkä mallinen kärki hupun alta paljastuu, eli onko se pyöreä kuten miehellä vai jotain muuta? Onko paljas kärki arka, kuten nuoren pojan terska tyypillisesti on? Ihan asiallisessa mielessä koetan kysyä.

        ------ 2002


      • Anonyymi

        Mitä äijälle kuuluu?


      • Anonyymi

        Moi Ilona,
        Olisi todellakin kiihottavaa nuolla, imeä, näykkiä ihanaa klittaasi huulillani samalla kun levottomat käteni, sormeni tutustuvat ihanaan vartaloosi. [email protected] osoitteessa olisi kokeilunhaluinen, kuuma 👅-mies JKL:sitä halukkaana tutustumaan herkkuusi lähemmin. 😋


      • Anonyymi
        18-vuotias kirjoitti:

        Onko tällaisen ison klitoriksen huppu samanlainen kuin miehen esinahka, eli voiko sitä vetää ylös / taakse? Minkä mallinen kärki hupun alta paljastuu, eli onko se pyöreä kuten miehellä vai jotain muuta? Onko paljas kärki arka, kuten nuoren pojan terska tyypillisesti on? Ihan asiallisessa mielessä koetan kysyä.

        ------ 2002

        Täällä ei selvästikään kannata kysyä asiallisia kysymyksiä.


    • Anonyymi

      Olisippa tosiaankin ihana tuollaista klittaa pitää hyvänä, imeä ja nuolla sitä. Tykkäisin kovasti. Olen 50 mies Hämeestä. alaston.hml(at)gmail.com

    • Anonyymi

      Iso klitoris on ihan kuin pikku pippeli, kiihottuessa se todellakin seisoo ja sitä on kiihottava imeskellä tai liukkaana runkata etusormen ja peukalon välissä ja orgasmin kourissa se jopa sykkii ja nykii kuin kulli.... mielestäni iso on erittäin kiihottava. Vaimollani onneksi on iso.

    • Anonyymi

      Olisi kiihottavaa jos vaimolla olisi iso klitoris jota voisi nuolla ja imeä suuseksissä tämä olisi ihana saisi hyvän kontaktin jossa vaimo voisi kokea suuseksin antamaa nautintoa, orgasmi olisi varmaan huippu hetki laittaisi varmaan huutamaan ja kiljumaan täysillä.

    • Anonyymi

      En usko, että jollakin on jopa 3-4 cm pitkä klitoris. Miten te sen mittaatte, jos se on noin pitkä?

      Jos jollakin on näin pitkä klitoris, niin onko se aina normaalia pidempi vai onko se piilossa kuten normaalisti ja vain kiihottuessa pitenee näin paljon?

      Olisi kyllä hienoa katsoa vierestä, kun klitoris jäykistyy 0 cm >> 4 cm, jos näin tosiaan voi tapahtua.

    • Anonyymi

      kylllähän kaikki pitää ymmärtää sehän on kaunista katseltavaa ja ehkä jopa maisteltavaakin kaiikkihan riippuu monesta asiasta esim hyvästä kanssakäymisestä

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe