Aihe

Tunnin junat Turkuun ja Tampereelle on hallituksen hulluuden huippu

Anonyymi

On aivan älytöntä laittaa miljardeja ratahankkeeseen mikä lyhentää matka aikaa muutaman kymmenen minuuttia. Kuka käyttää junaa päivittäin ja ketä tuo ajan säästö hyödyttää oikeasti? Julkisen sektorin kustantamien virkamiesten , konsulttien , yrittäjien ja muiden pendelöinti helpottuu. Nyt kun etätyö on lyönyt itsensä läpi ei ole tarvetta pendelöidä kaupunkien välillä päivittäin. Vielä nyt on "virkamiehiä" mitkä käyvät Helsingissä kääntymässä päivittäin muka töissä , monta tuntia menee nettiälukiessa junassa , työaikaa siitä sitten merkataan kun ollaan menossa tai tulossa.
Lopettakaa tuo hulluus hyvä hallitus. Tampereen rataa vastustaa myös MTK hyvin voimakkaasti. MTK ei hyväksy hintaa maasta mikä jää radan alle ,aivan liian alhainen. MTK vaatii hankkeen keskeyttämistä ellei maan hinnasta päästä yksimielisyyteen.
Tilanne ei ole parempi Turun oikoradan osalta , moottoritienkin linjausta muutettiin MTK vaatimuksesta ja se maksoi veronmaksajille maltaita koska uusi suon yli mennyt linjaus piti paaluttaa teräsbetonilla kilometrien matkalta.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taloustieteilijöiden mukaan työvoiman lisääntynyt tarjonta luo uusia työpaikkoja.

   Kaipa ne tuolla olettamuksella menee ja laskee, että tunnin juna lisää työvoiman tarjontaa Turussa., Tampereella ja Hesassa, joten syntyy uusia työpaikkoja.

  • Anonyymi

   No ei tällä vielä heidän toilailujen ihan huipulle pääse.

   Kuvastaa yleisesti hallituksen järkiperäisyyttä näissä päätöksissä. Normilinja.

  • Anonyymi

   Eräs demreille läheinen henkilö totesi televisiossa, että juna on hyvä koska voi käydä Helsingistä Turussa lounaalla.

   Joukkoliikenteessä on paljon hyvää, mutta olisi aika nostaa hintoja sen verran, että niissäkin turha matkustaminen loppuu. On kuitenkin parempi ajaa autolla Turkuun kuin kokonaisella junalla - varsinki, kun molemmissa päissä kuitenkin tarvitsee sitä autoa.

  • Anonyymi

   Kuka todella tarvii tunnin junaa , opiskelijatko mennessään bilettämään?

  • Anonyymi

   Kyllä tideriä selaava pendelöijä haluaisi nopeamman junan.
   Jos spoiva mätsi löytyy ei tarvi pendelöijän kauvaa odottaa treffejä.
   Kyllä on syytä panostaa muutamamiljardi ettei treffejä tarvi siirtää seitsemäksi , pääsee jo varttia vaille.

   • Anonyymi

    Ihan oikeesti onko järkeä rakentaa useiden miljardien rata mikä lyhentää matka aikaa 15 minuuttia. Eikö tässä maassa ole enään maalaisjärkeä , vai meneekö päättäjien aika tinderiä selatessa?


  • Anonyymi

   Mikä on peruste tunnin junille , voisiko joku kertoa?
   Ainakin Tampereenjuna olisi varsin hintava jos se suorana rakennettaisiin.

   • Anonyymi

    Eiköhän se liene tuo kiire joka ajaa luontoa tuhoaviin ja saastuttaviin rakennelmiin kuten Helsingin Kruunusillat meren yli ,meinaan maksaa jonkun verran.


  • Anonyymi

   Vihreiden ihannekulkuneuvoja ovat polkupyörä, raitiovaunu ja juna. Nyt, kun rahaa on vaikka kuinka paljon, voidaan sitä upottaa myös oikorataan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   146
   7564
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   257
   4301
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   143
   2412