Aihe

digitoimisto raju kokemuksia

Anonyymi

Tätä yritystä kannattaa välttää, isot puheet oli palveluita myydessä, mutta yrityksen osaaminen on todella surkeaa.

6

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin se tahtoo olla kaikilla alan yrityksillä, Jokainen on niiiin asiakaslähtöinen, niiiin ketterä, niiiiin joustava, niiiiiin ammattitaitoinen ja osaava... siihen asti kun nimi on paperissa ja rahat tilillä. Sitten alkaa säätäminen ja selittely. Miksi se missään muuttuisi? Samat kaverit vaihtaa firmoja.

  • Anonyymi

   Itsellä saman tyylisiä kokemuksia, luvattiin paljon, mutta lupaukset jäivät puheiksi.

  • Anonyymi

   Tyypillinen manse firma.

  • Anonyymi

   Näillä kaikilla digifirmoilla on tasan sama tarjonta, sama toteutus. Hinnoissa jnk verran eroa. Lähinnä kysymys on siitä kuka on vakuuttavin ja härskein ottamaan isoimman katteen. Mitä enemmän asiakkaita kertyy niin sen vähemmän on mahdollisuuksia paneutua yksittäisiin keisseihin. Pienestä asiakaslähtöisestä lafkasta tulee pikkuhiljaa bulkkitavaraa myyvä ja toteuttava konserni. Jos ei tule ei elä kauaa. mikäli kasvutoiveita ylläpidetään. Olen sitä mieltä että jos yrityksen kassa on siinä kunnossa että pystyy rekrytoimaan niin rekry päälle ja yksi digimarkkinoinnista tietävä ja yksi toteutuksen osaava palkkalistoille. Paljon halvemmaksi, nopeammaksi ja sujuvammaksi muodostuu tämäkin osa-alue ja kaikki on omissa näpeissä.

  • Anonyymi

   En suosittele, pelkästään oikein kirjoituksen kanssa jo ongelmia Facebook kampanjoissa. Kovia myyntipuheita suomen huipputekijästä, ne ei pidä paikkaansa.

   • Anonyymi

    No ei se oikeinkirjoitus suju sinultakaan...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   11640
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   4653