Aihe

Miksi Kokoomus?

Anonyymi

Mikä on Kokoomuksen tarkoitus tai päämäärä?

17

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Torppari toiminta takaisin.
   Lahtarit kunniaan.
   Työtä ilman palkkaa (no euro päivässä) ja orjuus kunniaan. Ovatkin jo ajamassa että pitää saada maahanmuuttajia työvoimapulaan.
   Saada entistä enemmän kansan tyhmintä osaa äänestämään heidän kuihtuvaa kannatusta. Mutta paras olisi heidän johtama diktatuuri jossa Venäjän (kuten Valko-Venäjällä ja Pohjois-Koreassa) tapaan jo vuosi ennen vaaleja tiedetään vaalitulos
   Orpo pitää huudattaa kuninkaaksi. Häkkänen prinssiksi. Vartianen hovinarriksi. Kepusta Sipilä hoitamaan tiety asiat kansan kyykkyyn laittamisessa.

   Oliko aloittajalla muita kysymyksiä?

  • Anonyymi

   Urpo ottaa Sannalta turpiin.

   Orpo antaa tyrmäävän vastauksen sinipunasta Sanna Marinin sdp:n kanssa.

   • Anonyymi

    Kerärään veroja mahdolisimman paljon köyhiltä valtion kassaan ja jetaa rahat pääomatuloilla eläville yritya t ukina.

    Palkka. Alet

    Mamuja mahdoliman paljon kela rahalla ostamaan yrittäjien kauppoihin.
    Päomatulon verot pois.

    Voitot kuuluu yrittäjälle verotta
    Kulut yhteiskunnalle.

    Vihreet meidän apupuolue kerää veroja köyhilta valtionkassaan muka y mpäristön kustannuksella.

    Esim nensa vero. Yhllenkallis. Yrtttäjä saa benst virmasta


  • Anonyymi

   perskokkare-kokomus on täysin paska puolue.

  • Anonyymi

   Vasemmistoliitto on Paras !

   • Anonyymi

    Samaa mieltä!

    SDP on kokoomuksen porvarillinen vasensiipi jonka tehtävä on vain varastaa ääniä ainoalta aidolta vasemmisto puolueelta. SDP:n Filatov järjesti 9€/pv orjuuden, Lipponen jeesasi Salea markan tuhoamisessa, SDP vastustaa hoitajien koronalisää, SDP poisti eläkeputken. SDP edes ajaa porvarillista agendaa.

    Vasemmistoliitto järjesti epidemia korvauksen toimeentulotuen saajille, Vasemmistoliitto ainoana hallituspuolueena vaatii hoitajille koronalisää, Vasemmistoliitto ainoana hallituspuolueena vastusti eläkeputken poistoa, Vasemmistoliitto järjesti maksuttoman toisen asteen opiskelun.

    Vasemmistoliitto on aito työläis/kansan puolue, toisin kuin vale sosialistinen SDP.


  • Anonyymi

   Kokoomuksen asema ek:n ykköstykkinä on viety. Perussuomalaiset riistivät sen.
   Asemat on vallattava takaisin ja kovennettava laiskojen duunareiden juoksutusta.

  • Anonyymi

   Kokoomus on järjen valo tässä sannamarinien ja matiasmäkysten maailmassa.

  • Anonyymi

   Niin kukapa se kissan hännän nostaa jos ei kissa itse.Kyllä kokomus saa tehdä töitä että luottamus palautuu.Antakaa hallituksen toimia, teillä oli mahdollisuus monta kautta, tyritte senkin.

  • Anonyymi

   Vasemmistohallituksen aikana työttömyys kasvaa jatkuvasti
   ja lisä-velkaa otetaan valtavasti.

  • Anonyymi

   Kokoomus ajaa tulonsiirtoja köyhiltä rikkaille. Sipilän tyyliin.

  • Anonyymi

   Vasemmistohallitus nostaa pienituloisten veroja eniten.

   • Anonyymi

    SDP, Vihreät, Kepu ja RKP eivät todellakaan ole vasemmistolaisia puolueita. SDP on porvarillinen vasensiipi, järjestivät Filatoveineen 9€/pv orjuuden, poistivat eläkeputken, vastustavat hoitajien koronalisää, porvarien asialla ovat vaikka muuta esittävät.

    Vihreät on porvarillinen "ympäristö" puolue joka viisveisaa luonnon suojelusta, Paloheimo ja todelliset vihreät jättivät tuon teeskentelijöiden puolueen ajat sitten, ajavat vain bisneksiään ympäristön verukkeella ja roudaavat halpatyövoimaa kokkareiden pakolaiskeskuksiin.

    Kepu on tunnettu KiKyistään sun muista vilunki sydeemeistään, varmasti viime hallituksen fiasko on niin tuoreessa muistissa etten jaksa edes kerrata koko asiaa.

    RKP= ruotsinkielisten kokoomus freudenthalilaisella rasismilla höystettynä.

    Vain Vasemmistoliitto on todellinen vasemmistopuolue. Vasemmistoliitto järjesti epidemia korvauksen toimeentulotuen saajille, Vasemmistoliitto ainoana hallituspuolueena vastusti eläkeputken poistoa, Vasemmistoliitto ainoana hallituspuolueena vaatii hoitajille koronalisää, Vasemmistoliitto järjesti Suomeen maksuttoman toisen asteen opinnot.

    Vasemmistoliitto on ainoa oikea työläis/kansan puolue, muut hallituspuolueet kumartavat Sanna etunenässä markkinavoimille.


  • Anonyymi

   Tarvitaan lisää vasemmistolaisempaa politiikkaa ja vasemmistohallitus, missä
   Vasemmistoliitto ja VasemmistoNaiset ovat määräys-vallassa,
   niin voidaan tehdä Vasemmistoliiton vaatimaa politiikkaa

  • Anonyymi

   Suomi on jäänyt viimeisen 10 vuoden aikana jälkeen muiden pohjoismaiden kehityksestä. Ja mikä puolue se on ollut vallan kahvassa? Kansa vastaa: Kokoomus!

  • Anonyymi

   Mitä muita puolueita onkaan ollut vallan kahvassa:
   sdp, keskusta, vasemmistoliitto, vihreät, rkp, perussuomalaiset, kd...

  • Anonyymi

   Amerikkalaisessa Harper’s Magazine porvarilehdessä ilmestyi hiljattain artikkeli nimeltään The Armies of the Right, Inside Ukraine’s extremist militias (Oikeiston armeijat Ukrainan ääriryhmien sisällä). Artikkeli käsitteli Ukrainan äärioikeistolaisia puolisotilaallisia joukkoja, jotka edustavat maan paikallisten porvarien eli oligarkkien intressejä.

   Nämä fasistiset järjestöt ovat hyvin poikkeavia siinä, että ne ovat ottaneet itselleen tehtäviä joista valtio normaaleissa olosuhteissa huolehtii, eli poliisin ja muuta toimintaa. Syynä on se, niin kuin artikkelissa on huomautettu, että Ukraina on Euroopassa maa jota voi kutsua nimellä Failed State (Epäonnistunut valtio).

   Tähän on syynä se, että Ukrainassa on ollut pitkään “vallankumouksellinen tilanne”, johon kansa on kyllästynyt ja hallitsijat eivät pysty hallitsemaan. Vallalla on oikeiston anarkia kansaa vastaan.

   Ukrainan porvaristo on osoittanut, että se ei pysty tulemaan toimeen keskenään ja eri ryhmittymät ovatkin kaataneet toisiaan. Kun sisäpoliittinen tilanne on koko ajan vain pahentunut on kansa valmis menemään kaduille.

   Nykyinen väkivallan käyttö maan sisäisissä porvarikonflikteissa ei ole mikään ainutlaatuinen Ukrainain poliittinen ominaisuus. Samaa on tapahtunut myös muissa entisissä Neuvostoliiton tasavalloissa. Esimerkiksi nykyisessä Kirgisiassa, missä vallankaappaukset ovat poliittinen perinne porvarieliitin sisällä.

   Mutta voiko jotain samanlaista tapahtua Suomessa? Kyllä, mutta se on tulevan ajan kysymys. Tällä hetkellä Suomen porvaristo ei ole vielä näyttänyt selviä merkkejä siitä, että se haluaisi hoitaa asiat väkivalalla ja käyttää porvarillis-demokraattisia keinoja.

   On myös huomioitava, että Suomessa on paljon parempi elintaso kuin Ukrainassa ja aktiivinen protestointi on ollut alhaisella tasolla. Mutta samalla meillä ”hyvinvointivaltio” on ollut leikkausten takia alamäessä ja väkivalta ”katufasistien” ja pääosin anarkistien välillä on lisääntynyt.

   Jotta Suomen työväki voisi välttää Ukrainan kohtalon olla paikallisten ja ulkomaisten porvareiden taistelukenttä, on rakennettava toimiva ja taisteleva työväenliike. Siihen se tarvitsee kommunistisen etujoukkopuolueen.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   385
   22217
  2. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   18289
  3. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   648
   16303
  4. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   720
   7110
  5. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   5840