Aihe

Palkat nousee koko ajan kuljetusalalla

Anonyymi

Taksit kuuluvat kuljetus- ja logistiikka alaan, jonka alan työntekijöistä on huutava pula ja kova kilpailu. Hyvä palkka on merkki yrityksen johdon ammattitaidosta ja osaamisesta, jolla saa houkuteltua hyviä kuskeja.

Kuukausipalkat logistiikassa ovat nousseet keskimäärin lähes 9 prosenttia, tuntipalkoissa nousua on keskimäärin noin 11 prosenttia.

Logistiikan työntekijöiden palkka esim. Lidlissä muodostuu TES-palkan päälle maksettavasta logistiikkalisästä ja henkilökohtaisesta suoritepalkkiosta. Lisäksi maksetaan TES:n mukaisia olosuhde-, ilta- ja viikonloppulisiä.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun ei oo liikevaihtoo eikä metsää mitä myydä niin ei vaan pysty maksaa kiinteetä 2500e liksaa kenellekään, eli mahdoton yhtälö joten joutuu vaan itse istuu skoodassa päivät pitkät..

   • Anonyymi

    Mutta sehän ei kuitenkaan estä palkkaamasta työntekijää ja käyttämään heikommassa asemassa olevaa hyödykseen?


   • Anonyymi

    Sellaista se on, duunariyrittäjän elämä. Onneksi olet järjissäsi, etkä leiki yritysjohtajaa. Hienoa, että joku ymmärtää olevansa toiminimellä töitä tekevä duunari, eikä mitään muuta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   9256
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   4000