Aihe

Kandeeko sijoittaa op:n tai Tapiolan metsärahastoon?

Anonyymi

Olen perinyt ja nyt on paljon käteistä tilillä (OP). Tahtoisin jonkun järkevän suht turvallisen sijoitusrahaston. Pikavoittoja en hae.

5

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En ole Tapiolan metsärahastosta kuullutkaan, mutta S-metsärahastossa on ainakin pienemmät kulut kuin OP:n metsärahastossa. Jos et osake-tai korkorahastoihin halua sijoittaa, niin S-metsärahaston lisäksi muita ehkä vakaata tuottoa tarjoavia voisivat olla S-asuntorahasto ja OP-palvelukiinteistöt rahastot.

  • Anonyymi

   Ja onhan myös OP-alternative portfolio jaOP- vuokratuotto rahastot, mutta alternative on aika uusi ja S-asuntorahasto vaikuttaisi olevan tuottoisampi kuin vuokratuotto.

  • Anonyymi

   kun kerran sulla on OP:n tili niin tsiikaappa niiden verkkosivuilta op:n indeksirahastoja ja niitten taulukkoja josta pystyt tsiikaa historiaa, niin sieltä näät tarkat summat miten ne on noussu esim: 10-vuodessa.

   Ite sijoittanu nyt huhtikuusta pelkästään niihin ja 22.5 % voittoa tullu vajaassa vuodessa, mutta kyllähän nyt jokainen rahasto on noussu toukokuusta lähtien rytinällä, joten toi 22% ei oo mikään huippulukema, mutta varman päälle olen palannut joten on sekin parempi kuin tilillä makuuttaminen.

   Katoppa OP-Kiina A rahaston nousua vuodessa verrattun Kiinan omaan indeksiin... kovat nousulukemat rahastossa.

  • Anonyymi

   Kiitos Tapiolaan -hyvin neuvottiin kun tein pienen sijoituksen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   9340
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   4024