Aihe

Putinin Puudeli

Anonyymi

DDR-täti on edelleen myötäsukainen Putinille. Vaikea sanoa pahasti, kun oltiin (ollaan?) niin kavereita. Kissankin sai Puten juoksupojalta Medvediltä. Varmaan Putte oli kehottanut sulattamaan Tarjaa kisulla. Ei semmoisen mieltä voi pahoittaa puhumalla silleen niin kuin tavallaan että ei olisikaan niin kuin hyvin kerrottu.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tavja tuntee vetoa autoritäärisiin hallintoihin. Oli innoissaan luomuksesta DDR. Stasilla oli ilmiantaja aina 6,5 kansalaistaan kohden. Hieno saavutus. Gestabolla oli aina yksi 2 000 kansalaista kohden.

  • Anonyymi

   Stasi piilotettiin Suomessa kassakaappiin - ainoana maana maailmassa

  • Anonyymi

   Tarja oli täysin oikeassa. Hän ei ensinnäkään halunnut sekaantua valtioelinten päätöksentekoon (presidentti vs. pääministeri). Toisekseen, on täysin totta että Venäjällä ei ole varteenotettavaa oppositiota. Navalnyin suhteen on syytä epäilyyn. Hänellä ei ole riittävää kannatusta ja hän ajaa omaa etuaan. Suomen kannalta hänen kaltaisensa nationalisti voi olla riski. Lisäksi oma näkemykseni on: Venäjällä koronatilanne on paljon pahempi kuin Suomessa. On aivan ymmärrettävää, että sielläkin mielenosoituksia hajotetaan. Suomessa ja muissa länsimaissa hajotetaan pienempiäkin ryhmiä. On tekopyhää arvostella tässä tilanteessa Venäjän viranomaisia.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Nyt on korona-aika. Silloin ei ollut.


  • Anonyymi

   Halonen otti kantaa Haaviston tapaukseen ennen kuin perustuslakivaliokunta oli käsitellyt tapausta. Halosen mielestä kysymys oli ajojahdista jolla halutaan estää Haaviston valinta presidentiksi. Halonen on aloittanut presidenttivaalit vaikka yhtään presidenttiehdokasta ei ole edes nimitetty, mahtaako hän nyt ymmärtää ettei ollut ajojahdista kysymys?
   Keskittyisi vaan jatkossa esittämmään kerjäläistä, tai osallistumalla selviytyjiin, tanssii tähtien kanssa, putoukseen ym. koska kaipaa julkisuutta.

  • Anonyymi

   Heidän jotka eivät äänestäneet Ahoa presidentiksi 2000 pitäisi hävetä jos edes osaavat.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   9418
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   4049