Aihe

Epäkelpo lakien valmistelu, syy eduskunnassa

Anonyymi

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ongelman ydin on siinä, että halutaan tehdä pakollisiksi asioita, jotka ovat lain vastaisia.

   Perustuslaki on tehty viisaasti ja se suojelee meitä mielivallalta. Nykyinen hallitus on törmannyt hämmästyttävän usein siihen, että se haluaa kohdistaa ihmisiin enemmän pakotteita, kun on paitsi kohtuullista niin laillista.

   Perustuslakia voidaan muuttaa tarvittaessa ja muutetaankin, Siinä on kuitenkin suojana sekä aika että enemmistövaatimus. Vasemmistolla on vaikea hyväksyä demokratia. Sen huomaa, kun katsoo valtioita, joissa vasemmisto on vallassa. Missään niistä ei ole toimivaa oppositiota tai ihmisoikeuksia.

   Sosialismi on aatteena humaani ja idealistinen. Valitettavasti sen toteuttaminen on aina johtanut ihmisoikeusloukkauksiin, mielivataisiin pidätyksiin ja korruptioon. Meilläkin se törmää ihmisiä suojelevaan perustuslakiin tuon tuostakin.

   • Anonyymi

    Ja samoin ongelma on tämän viisikon kokemattomuus ja ymmärtämättömyys.

    Jos ei tajua valmisteluvaiheessa että ollaan kehittelemässä perustuslakia vastaan olevia ehdotuksia, ei voi kun syyttää itseään jos asiat ei etene, Pitäisiköhän heidän palkata lisää avustajia? Ja ehkä vielä päteviä sellaisia, eikä kaikenmaailman lapsuudenkavereita, niitä siellä jo piisaa...enemmän kuin koskaan Suomen historiassa. Avustajista huolimatta hommat menee ihan reisille, outoa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   13017
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   4964