Aihe

Pissan karkailu

Anonyymi

Odotan esikoista, rv 18 meneillään ja eilen tunsin sikiön ensimmäiset liikkeet. Tänään sitten juuri äsken aivastin oikein kunnolla ja vähän pissaa karkasi housuun. Pitänee alkaa tosissaan jumpata lantionpohjan lihaksia, ettei tule tavaksi. Tähän asti oon kuvitellu ettei tää mua koske kun ikinä ennen aikuisena ei oo lirahtanu. Onko kokemusta, miten hyvin lihakset palautuu sitten raskauden jälkeen, jos tosiaan aikaisemmin ei ole ollut mitään pidättelyongelmaa?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo kokemusta on ja ei ne ko. lihakset aivan itsestään raskauden jälkeen palaudu. Pikkuisen ne vaatii jumppaa ja treeniä, joka olisi hyvä aloittaa jo raskauden puolivälissä, eli sunnilleen noilla sinun viikoilla, mutta viimeistään siellä viimeisellä kolmanneksella.
   Ekassa raskaudessa itse vähän laiminlöin alapään lihastreeniä, mutta toista odottaessa olen ollut viisaampi.
   Jostain luin et neljää viidestä virtsankarkailusta kärsivästä raskaana olevasta naisesta kykenee estämään ja ainakin vähentämään karkaavan virtsan määrää treenaamalla aktiivista yksinkertaista supistusliikettä yskäisyn aikana.

   • Anonyymi

    Kiitti vastauksesta. Neuvolasta annettiinkin viimeksi jumppaohjeita, pitää alkaa tekee niitä ettei ois kesällä perheessä vauvan lisäksi minäkin vaipoissa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   142
   7035
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   203
   3461