Aihe

Lääkäri/homeopaatti etsinnässä

Anonyymi

Onko Suomessa ainuttakaan lääkäriä (homeopaattikin käy) jolla on todellista tietämystä masennuslääkevieroituksesta, neurotoksisuudesta ja kemikaaliyliherkkyydestä? Lääkäri, joka tunnustaa psyykenlääkkeiden aiheuttaman akatisian, olisi plussaa. Lääkärin kieli saisi olla suomi tai englanti.

Oireistoni on sellainen, ettei siihen ole yksikään lääkäri kyennyt vielä kantaa ottamaan. Kaikki verikokeet, EKG ja pään laaja MRI normaaleja.

Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   1 kehosi on sinun omasi, ei big farman omaisuutta, joten psykiatria big farman edustajana ei ole oikeutettu päättämään mitä sinä kehoosi panet, vaikka heillä on kuin poliisilla oikeus pidättää sinut kuin rikollisen, jos lopetat rahan tuoton eli lopetat pillerisi, joten psykiatreille älä mainitse mitään, kierrä heidät.

   Otat joka 2 kk välein 1/4,tabletin kulmasta puukolla pois roskiin ja teet niin 2 kk.
   Sen jälkeen otat ohuella veitsellä 1/2 tabletista pois ja syöt yhden puolikkaan tänään, toisen huomenna ja jatkat sitä 2 kk.
   Sitten viidentenä kuukautena otat 3/4 osaa tabletista pois ja syöt joka päivä vain 1/4,osa tablettia.
   Ja 7 tenä kuukautena olet lopettanut niiden syönnin,
   Älä leiki psykiatrien kanssa, pysy kaukana heistä kaikista MT ihmisistä..
   Mutta jos sinua yritetään pidättää, sanot:olet tekemässä ihmisoikeus rikosta, ja teen sinusta valituksen, kehoni on omani ja minä en enää ole teidän kauppatavaranne. Piste. Kokeile, muista jokainen Psyykke diaknoosi on suulla tehty. Ei olemassa oleva tauti.

   • Anonyymi

    En ajatellutkaan hakea apua taholta, joka lääkkeet minulle alun perin on määrännyt. Se, mitä olen viime vuonna äärimmäisten SSRI-vieroitusoireiden takia kokenut, on jättänyt minuun pitkäaikaiset traumat. 20 vuoden takaiset haavat on revitty urakalla auki ja koko psyyke on purettu osiin. Elän edelleen niin painajaismaisia aikoja, että itsemurha pyörii mielessä jatkuvasti.

    Minut on kasvatettu rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Kaltaisiani käytetään aina hyväksi, niin nytkin. Olen aina uskonut, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä. Kaiken kokemani jälkeen joudun toteamaan, ettei se pidä paikkaansa.

    Kammoksun kaikkia psykiatrian alalla työskenteleviä ihmisiä. En tiedä, miten kyseisten ihmisten seurassa tulisi olla.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   16588
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   346
   7631