Aihe

Organisoitua internet viranomais häirintää

Anonyymi

Olen vakuuttunut siitä, että suomessa on jo virainomais taholta koordinoitua organisoitua internet häirintää. Häirintä toteutetaan ""kyberturvakeskuksiksi"" nimitetyistä, salaisiksi maan puolustustarkoituksen nimissä julistetuista paikoista.

Häirinnän kohteeksi joutuvat hallituksen ilmasto, korona-, ym. toimia kritisoivat tyypit, jotka vaativat toimien lieventämistä. Toimien lisäämistä vaativia ei varmasti häirintää.

Häirintä ilmenee mm siten, että hiiren kursori värjää yht äkkiä tekstit tummasti, ja hups, deletenappikin jostakin ihan automaattisesti kytkeytyy päälle, poistaen mustatut tekstit.

Hiiren nappi on pohjassa siten, että hiiri "kantaa" mukanaan jotain sivulla olevaa elementtiä, ikäänkuin se olisi vasenta nappia klikkaamalla poimittu, vaikka hiiren käyttäjän sormi ei ole lähelläkään nappia.

Toisinaan saattaa alkaa ruudulla vilisemään asiat, ja yht äkkiä kaikki välilehdet yksi kerrallaan klikataan ruksista pois, ilman että hiiren käyttäjä ehtii reagoida mitään.

Olen kysynyt IT-ammattilaisilta, onko nykyisillä verkkonopeuksilla mahdollista häiritä reaaliajassa ilman että käyttäjä sitä huomaa. He ovat todenneet että 4 ja 5G verkot mahdollistavat sen mainiosti nopeutensa puolesta.

9

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä tuo on totta.

  • Anonyymi

   Tuo on valetta. Täyttä paskaa. Miten joku voi olla noin vainoharhaainen. Oh.hoh!

  • Anonyymi

   Hmmmm ... ?

   Tällaista olen itsekin huomannut:

   Kun kirjoitan viestiä (esim. tänne), niin yht'äkkiä kirjoitusosoitin (Caret) siirtyy aivan eri paikkaan, jolloin jos kirjoittaessa ei koko ajan katso näyttöä, niin kirjoitetun tekstin osa tulee ihan väärään paikkaan.

   Olen tähän asti pitänyt tätä joko windowsin tai selaimen ohjelmointivirheenä.

   Onko todella niin, että kyse ei olekaan windowsin tai selaimen ohjelmointivirheestä, vaan jonkun epämääräisen tahon tahallisesta häirinnästä ?

   • Anonyymi

    Vielä kielenkäytöstä:

    Caret = osoitin, joka osoittaa sen, mihin seuraavaksi näppäiltävä merkki tulee

    Cursor eli kursori = hiiriosoitin, eli tämä liikkuu, kun hiirtä liikutetaan.

    jos klikkaa hiiren vasenta nappia, tällöin Caret siirtyy kursorin osoittamaan paikkaan (jos mahdollista). Toki, jos hiirellä osoitat kirjoituskelvottomaan paikkaan, niin silloin Caret ei siirry tuohon kelvottomaan paikkaan edes hiirtä klikkaamalla.

    Vielä vinkki: näin kirjoitat saksalaisen ü / Ü -kirjaimen suominäppiksellä:

    paina ensin ¨ (nappi on Å -kirjaimen oikealla puolella).

    mitään näkyvää ei tapahdu (mutta windows lähettää aktiiviselle sovellukselle WM_DEADCHAR -viestin).

    Kun seuraavaksi painat u tai U, niin tulostuu ü tai Ü.

    Suomalaisten ei siis tarvitse keksiä suomalaiskansallista nimeä saksalaiskaupungille München, vaan siitä voi käyttää sen alkuperäistä saksankielistä nimeä, toisin kuin jenkit, joilla muut kirjaimet kuin A-Z tuottavat suuria vaikeuksia (kun jenkkinäppisajuri ei osaa vastaavaa temppua kuin suominäppisajuri), ja siksi tuo saksalaiskaupunki tunnetaan englanninkielessä nimellä Munich.


   • Anonyymi

    Jos tuota tapahtuu kannettavalla koneella kirjoitettaessa, niin yleensä johtuu kämmenen osumisesta kosketuslevyyn.

    Terveisin,
    IT-tuki


  • Anonyymi

   Häirintää voi syntyä myös omaehtoisesti siten että vasen ja oikea aivopuolisko vastaanottaa ristiriitaista tietoa.
   Aivopuoliskot alkavat faktaseulonnan epävarsinaisesti.

  • Anonyymi

   Kyllä tuota tapahtuu. Häirintä ilmenee esimerkiksi siten, että hiiri alkaa klikkailla itsestään. Joko niin, että hiiri "kuljettaa" itsestään mukana jotain työpöydän ikonia, ikäänkuin nappi olisi pohjassa. Tai, hiiren nappi tykittää sarjatulta, eli kaikki mihin nuolen kärki osuu, vilkkuu ikäänkuin sitä klikkailtaisiin nopeasti, mutta kuitenkin niin, että se ei klikkaa sisään.

  • Anonyymi

   Suomessa on näin 2021 viranomaisten palkkaamia henkilöitä, jotka tekevät päivätyönään sitä, että häiriköivät hallituksen linjaa kritisoivia (koronatoimia, ilmastonmuutos vouhotusta). Tämä on EU:n aikaansaamaa, ja jossa oppikirjana on ilmiselvästi tutkimustieto Neuvostoliitosta. Niin moni asia EU:ssa alkaa muistuttaa Neuvostoliittoa.

   • Anonyymi

    Häiriköt on kyllä ihan eri sakkia kuin ne jotka jotakin Neuvostoliitosta joskus ovat tutkineet.
    Kumpi se nyt valehtelikaan maiden suhteista, Haavisto vai Lavrov?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   15995
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   310
   6904