Aihe

Kertokaa nyt joku mikä mies tämä Therman on

Anonyymi

Kertokaa nyt joku joka oikeesti tietää mikä mies tämä Therman on miehiään?
Aikamoinen raikulipojan maine hänellä, mutta onko päässä järkeä vai onko väitetyt päihteet vieneet miehen?
Miksi tietentahtoen hakeutuu vaikeuksiin? Ja jos nyt haukkuu ex-kumppaniaan, onko muka tehnyt nyt paremman valinnan? Eikö tällä reppanalla ole perhettä tai ystäviä jotka auttaisivat? Voiko kukaan ottaa häntä enää tosissaan työrintamalla?

8

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Soffan kanssa viihtyvillä miehillä ei perinteisesti kaikki ole ollut ns. kunnossa.

  • Anonyymi

   Näyttää, että päihteet sotki elämän.

  • Anonyymi

   Päihteet ovat sotkemassa elämää hyvää vauhtia. Voi vttu että tekisi mieli ottaa rinnuksista kiinni, vetää muutama litsari ja sanoa, että Ryhdistäydy.

   T. Päihteillä asiansa sotkenut

   • Anonyymi

    Päihteillä ja naisilla on elämänsä sotkenu ,mutta kait jätkässäkin on jotain häikkää.Toisaalta eikö vanha sananlasku sano ,että seura tekee kaltaisekseen.Ja tässä on käyny just näin.


  • Anonyymi

   S. Therman on varakkaan kiinteistöalalla toimineen isän yksi jälkeläinen , joka isän kuoltua sai melkoisen perintöosuuden, se on kaiketi faktaa, loput hänestä tiedetäänkin.

   Kiitos siitä kuuluu ex avokille ja nykyiselle, sekä oman päihde- ja huumesekoilun tiimoilta lehdet ovat saaneet hänestä paljon kirjoitettavaa.

   • Anonyymi

    Ex avoin aikaan onnistui kasvattamaan bisneksiä hyvin. Viellä vuonna 2019 firmalla meni hyvin. 2020 tuli ero ja alamäki alkoi. Exä yritti saada hoitoon "juhlimisen" takia ja nyxä tykkää juhlia tämän miehen kanssa. Hieman kesällä meni överiksi esim. hirttoköysi ja imurin varrella harjoitti Hangossa tavaroita. Näitä oli instastoryssa ja muuta ei niin mukavaa.


   • Anonyymi

    Kiitos kuuluu ihan Stefanille itselleen, että on nykyään kohujulkkis mies no 1. Voi sinua Stefan Poika Raukka sanon minä, ajattele sinun "pientä kultanuppuasi" ja miten kohu vaikuttaa teidän molempien elämään, on ryhdin paikka.


  • Anonyymi

   Reilun kaupan mies:= ) siinä on kerrassaan niin rehellinen mies. Ei juo, polta, käytä huumeita. Jokaisen anopin unelma ja vielä komea ja todella korkeasti koulutettu. Lisäksi hyvät tavat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   125
   2545
  2. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   140
   2457