Aihe

Se on näkemiin ja hyviä jatkoja.

Anonyymi

Ei jaksa enää yrittää mahdollisen kumppanin suhteen. Tulee vain pettymyksiä. Ihmiset eivät enää halua tutusta edes kunnolla. Yhden lauseen sanot väärin heidän mielestään, niin olettavat jo paskaksi narsistiseksi ja ties miksi ihmiseksi ja keskustelu loppuu kuin seinään ilman minkäänlaista jatkokommenttia.

Toisia treffejä tai tapaamista ylipäänsä on mahdoton saada. n.40:n vuoden aikana muodostunutta persoonaa ja elämänkatsomusta ei millään pysty tuomaan ilmi pienen keskustelun aikana.

Minulle on se ja sama minkälainen tausta, status toisella ihmisellä on. Tärkeintä on luonne, mutta sitäkään ei toisesta saa irti pelkällä pikaisella tapaamisella. Itselläni kestää vielä aika kauan ennen kuin kiinnostun toisesta romanttisessa mielessä, ja haluan sen takia käyttää aikaa sen todellisen kuvan saamiseen. Ensivaikutelmaankaan en luota sen takia, koska siihen panostetaan.

Nykypäivän deittailussa vaihdetaan kohdetta tavan takaa ja juostaan seuraavan "extreme" persoonan perässä. Semi-introverttinä kotihiirenä jätän suosiolla deittailut nyt pois.

Hukkukoon tämä kirjoitus tänne muiden pällisteltäväksi, kunhan piti johonkin purkaa.

Toivotan kaikille hyvää kevään odottelua.

8

179

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sun pitää odottaa ja rakastua kuten mä. Yllättäen ja vahingossa. Sitten vaan pitäisi ottaa selvää onko toisellaki tunteita, mutta se on toinen tarina..

  • Anonyymi

   Kaikki pitää saada ja tehdä nopeasti. Speed datingia ja elämää. Ehkä joku muu paikka olisi hyvä hitaampaan tutustumiseen. Sitä en itsekään tajua miten yhden väärän lauseen perusteella ihminen voidaan teilata ihan kokonaan. Toivottavasti kuitenkin sulla käy vielä hyvä tuuri ja löydät kunnon kumppanin.

  • Anonyymi

   Samoin ajattelee eräs nainen ja kiittää miestä, joka kohteliaasti kävi pyytämässä anteeksi aiheuttamaansa häiriötä edellisenä iltana. Oli ihana mies:)

  • Anonyymi

   Treffitilanne on epäluonnollinen, ei kukaan pysty olemaan parhaimmillaan sellaisessa tilanteessa. Kun avoimin silmin katselee ympärilleen, joku tuttu voi alkaa näyttäytymään uudessa valossa. Rakastumiset ensisilmäyksellä kuuluvat satuihin.

  • Anonyymi

   Samoin! Älä luovuta.

   • Anonyymi

    :))


  • Anonyymi

   Luuseri on aina luuseri, joka asiassa, kädet pystyyn ja luovutus.

   • Anonyymi

    ja idiootti on idiootti vaikka voissa paistais..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   4507
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   2820
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   2662