Aihe

Konsernijaoksen erotus

Anonyymi

Kun tutustuu hedmanin johtaman ja suhosen vaatiman erotus valiokunnan raporttiin.

Ensin voi todeta, että Ikosen johtama konsernijaoston oli toiminut moitteettomasti kolme vuotta, kunnes tuli esille Navitaksen kiinteistöyhtiön velkojen maksu kaupunkilaiset rahoilla. Konsernijaosto enemmistö äänesti kaupungin johtajan esitystä vastaan 27.10.2020 ja tästä lähti koko "jahti" liikkeelle.

Koko jutusta saa kuvan, että kiinteistöyhtiön velkojen maksuja Kaupunkilaisten rahoilla ei saa tonkia, tätä tuntuivat vastustavan Suhonen, Leppänen ja Laitinen.

Miksi, mitä yhteistä näillä veijareita on, ainakin se että he ovat mielellään työntämässä varkautelaisen veronmaksajien rahoja mustaan aukkoon.

Olisi kiva nähdä, mitä erotus valiokunnan kuultavat ovat suullisesti kertoneet, mutta nämä ovat salattuja, kuten demareilla on tapana. Kukaan ei voi tarkastaa, onko kuultavat puhuneet totta.

Ainoa oikea tapa asiaan selvittämisen olisi rikosoikeudellinen, mutta onnistuuko se. - Toivotaan että joku puolue vaaliteemana ehdottaa kansalaiset kanteen nostamista päätöstä vastaan.

3

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljaskallo on fiksuin sossupummi varkauvessa ja sgidumuusiggo, laittaa vanhukset sinne minne kuuluu(hautaa) ja jakaa olematonta rahaa sopulipaskakollegoille.

  • Anonyymi

   Kyllä pitäisi tutkia perinpohjin,saatava loppu tälle meiningille tässä kaupungissa...

  • Anonyymi

   Tsupari vastusti myös erityisiä tilintarkastusta ja tuntui Ursin olevan koko lailla asenteellinen vaikka itse itseään kehuu neutraaliksi. Ketään ei neutraaliksi oma kehu, vai tekeekö?

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   156
   8367
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   301
   5501
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   253
   3412