Aihe

Tyhmänä pidetty fiksu nainen

Anonyymi

Miksiköhän nuo miehet pitävät mua tyhmänä vaikka fiksusti keskustelen asioista.
Tuntuu, että tuohon kariutuu monet suhteet jotenkin.
Tyyliin ettei keskustelut johda mihinkään elikäs pitäisi käydä yliopisto että vissiin tajuaisi. Eli mies on yliopistossa, ja itse käynyt amiksen. Mutta kyllä sille vaan kelpasi amk tasoinen nainen, vaikkei siellä politiikkaa, luonnontieteitä yms "sivistävää opetella vaan sitä mitä lähtee opiskelemaan keskittyen vain siihen alueeseen.
Eli typerää sanoa tuolleen, että itse en mukamassa olisi tiennyt mistään mitään.
Olisin vaikka paljonkin tiennyt, mutta onko mun olemus jotenkin lapsellinen tai jotain ku muut saavat väärän kuvan.

13

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja ikää oli? Joku 16 v kakarako sulla ihastuksena?

   En tunne yhtään 30-45 v miehiä jotka noin epäkypsästi miettis

   • Anonyymi

    27v olen. Mutta pointti tuo että olen aina jotain liian vähän, sitä sun tätä. Että en kelpaa omana itsenä.


  • Anonyymi

   Fiksut ihmiset ei oo katkeria eikä kateellisia.

   Jos olisin kuullut sun sanovan tuon sun lausumasi oikeen ääneen, en todellakaan pitäisi sitä fiksuna keskusteluna.

   Ihan sama mikä on koulutus, jos ei osaa muotoilla sanomisiaan kunnolla.

  • Anonyymi

   Vaikuttaa että otat suorituspaineita turhista asioista, uskalla vain olla itsesi ja tehdä virheitä jos on tullakseen. Opi nauramaan omille vihreille toki se vaatii niiden myöntämistä.
   Turkan aikaisessa teatterikoulussa oli monen mielestä kyseenalaiset opetusmetodit, lähes kaikki sen myllyn käyneet ovat olleet siitä kokemuksesta kiitollisia jälkeen päin. Lilli S ei ollut tyytyväinen räystäsperse kommenteista mutta ei hänestä merkittävää näyttelijää tullutkaan.
   Kaikki me mokaillaan ja sählätään ihan helvetisti mutta miten niihin osaa suhtautua ja ottaa opiksi vaikuttaa itseluottamuksen kehitykseen. Ja kun uskaltaa nauraa itselle niin oppii auttamaan niitä jotka vierellä hölmöilee jos on halua auttaa. Pahat ihmiset kyttää muiden virheitä ja iskee sitten niihin, ole hyvä niin olet aidompi.

   • Anonyymi

    Hyvä kommenntti.

    (En ole ketjun aloittaja)


  • Anonyymi

   Etsi mieluummin sosiaalisestilahjakas mies se takaa onnen. Ihminen voi aina kouluttautua mutta jos ei sosiaalisuataitoja ei tee miehellä mitään.

   • Anonyymi

    Ei se voi muiden harteilla olla miten onnelliseksi tulee, pitää siinä itsensä kanssa olla sujut muuten se ei kanna pitkälle


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se voi muiden harteilla olla miten onnelliseksi tulee, pitää siinä itsensä kanssa olla sujut muuten se ei kanna pitkälle

    Älä ota miestä ollenkaan silloin olet vielä onnellisempi. Ei ole mikään pakko olla parisuhteessa. Ei ole mikään pakko mihinkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se voi muiden harteilla olla miten onnelliseksi tulee, pitää siinä itsensä kanssa olla sujut muuten se ei kanna pitkälle

    Fiksu nainen ei tarvitse miestä. Fiksu nainen pärjää itsekin ja on miehen kanssa jos niin haluaa ja rakastuu. Monet naiset olisivat onnellisempia yksin ilman miestä ja järjettömiä vaatimuksia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä ota miestä ollenkaan silloin olet vielä onnellisempi. Ei ole mikään pakko olla parisuhteessa. Ei ole mikään pakko mihinkään.

    " Ei ole mikään pakko mihinkään."
    Väärin. Kahteen asiaan on pakko. Syntymään, sitä kun et voi itse valita ja sen myötä myös kuolemaan, koska muuten joko et pääse pois muiden valitsemasta kurjuudestasi tai sitten tavanomaisemmin et vain saa valita koska se tapahtuu. Synnyttyäsi muiden asioiden osalta on edes jonkinlaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia.


  • Anonyymi

   Usein koulutuksen tasoerot tekevät yhdessäolosta haasteellista. Riippuu tietysti persoonista..., mutta yleensä älykkäät viihtyvät älykkäiden seurassa ja vähemmän älykkäät vähemmän älykkäiden seurassa.

   Ihmisarvohan on jakamaton, joten miksi haikailla sellaista asemaa/ihailua, mitä ei saa? Itsensä vertailu toisiin ei ehkä ole ihan viisasta, ellei se motivoi kehittämään itseä. Mutta jos se motivoi, mikset sitten opiskele lisää.

  • Anonyymi

   Syy on tässä otsikossa: Tyhmänä pidetty fiksu nainen.

  • Joko en nyt ihan ymmärtänyt lukemaani tai sitten olen tyhmä mies, voivat myös toteutua yhtä aikaa.

   Ehkä teidän kohdallanne kiinnostuksen aiheet eivät ole kohdanneet? Ja kun keskustelee asioista, vaikka fiksustikin, jotka eivät ole kiinnostaneet, niin otus joka on niistä kiinnostunut ja on niihin uppoutunut, voi silti kokea sen keskustelun heikkotasoiseksi. Koska ei osaa asettua toisena asemaan.

   Esimerkki. MIes on tavattoman kiinnostunut jääkiekosta ja nainen muodista, mutta kumpaakaan ei kiinnosta toisen kiinnostuksen aihe, ainoastaan se, että toinen on kiinnostunut siitä omasta jutustaan. Nyt jos ei osata asettua toisen asemaan keskustelussa, niin molemmat ovat idiootteja toisilleen, kun toinen ei ymmärrä mitää jääkiekon ja toinen muodin hienouksista, tilanteiden ja vivahteiden virtauksista jotka muuttavat kokonaisuuksia jne.

   En oikein usko suoraan tyhmyyteen ellei sitä ole kliinisesti todistettu, mikä taas on aika surullista ja herättää myötätuntoa. Ennemminkin kyse on käyttäytymisen ja/tai kiinnostuksen kohteiden eroista, sikäli ehkä sivistyksestä elämän kokemuksen ja suvaitsevaisuuden muodossa, ettei aina osata asettua yhteisen keskutelun tasolle, oltiin nyt sitten yltä- tai altavastaajan roolissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   10759
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   438
   6998