Aihe

Ryöstääkö Saksa ja Ranska Euroopan rahat , Suomiko toimii maksajana?

Anonyymi

”Tätä nyt käytettävää instrumenttia voidaan ja ehkä tuleekin käyttää myös tulevaisuudessa. On turha luulla meidän nyt kokevan viimeistä maailmantaloutta koettelevaa kriisiä.”

Aiemmin EU:n koronaelvytysvälineen muuttamista pysyväksi ovat ehdottaneet esimerkiksi Saksan valtiovarainministeri ja sikäläisen sdp:n puheenjohtaja Olaf Scholz ja euroalueen keskuspankin EKP:n pääjohtaja Christine Lagarde sekä suuri määrä eteläisimpien ja velkaisimpien EU-maiden poliittisia johtajia.
Myös Olli Rehn kannattaa instrumentin käyttöä Vesa Vihreälän rinnalla.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minne on EU matkalla sitä tuskin tietää edes EKP mikä pumppaa rahaa EU koneen rattaisiin. Tyhjästä on EKP luonut lähea 4000 miljardia uutta rajaa mitä Italiassa entinen EKP pomo Dragi jakaa kun Suomi maksaa.
   Marin toimii kuten Italia , köyhiltä rahat rikkaille yritystukina , muiden seuratessa tapahtumaa sivusta.

  • Anonyymi

   Vuorineuvos suomii kirjassaan poliitikkojen ja virkamiesten vastausta koronakriisiin. Siihen on helppo yhtyä, että pelkkä velkarahan jakaminen ei vaadi erityisiä johtajan taitoja. Nyt on Italia valitsemassa johtajan joka keksi ilmaisen EKP rahan. Suomessa ilmaista rahaa jaetaan erittäin korkealla kuukausipalkalla Marinin hallinnon toimesta.
   Hallitus myös ylisti yhdessä talouspolitiikan arviointineuvoston kanssa Italialaisen taloustieteilijän velkaantumista kannustavaa esitystä. Miten vaativaa on ilmaisen rahan jako?

  • Anonyymi

   EU-tukiaisia maksaa eniten ne valtiot, joiden verotus on kunnossa ja kovaa.
   Italialaiset maksaa sen mitä haluavat ja saavat tukiaisia 200 miljaardia.

   • Anonyymi

    Meillä verotus ei ole kunnossa.
    Maailman kireimmällä verotuksella pitäisi saada paljon enemmän tai sitten verotus pitää keventää vastaamaan palveluita.

    Tosin verotus on kireää vain 10%:lla suomalaisista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä verotus ei ole kunnossa.
    Maailman kireimmällä verotuksella pitäisi saada paljon enemmän tai sitten verotus pitää keventää vastaamaan palveluita.

    Tosin verotus on kireää vain 10%:lla suomalaisista.

    Lähes miljoona suomalaista elää täysin verovaroilla kustannetuissa julkisen sektorin töissä ja verovaroilla tuetuissa ammateissa valtava määrä.


  • Anonyymi

   Meiltä puuttuu täysin julkinen keskustelu ko,asiasta.Tv ,radio,lehdistö suoltaa kaikkea muuta potaskaa savuverhoksi,esim trumppi,reetta,putleri,blm,selkään taputellut poliitikot jne, Odottaisin enemmän vapaata sanaa tästä talouden ammattilaisilta, jotka ovat riippumattomia puolueiden liekanarusta.

  • Anonyymi

   Olen yhä enenevässä määrin tullut siihen päätelmään ,että meillä on poliitikkoja joille tuo toimi on vain ja ainoastaan ammatti jolla on tavoite päästä asemaan, joka turvaa hulppean toimeentulon. Oikeita omatuntoaan kuuntelevia isänmaataan palvelevia ja sille uskollisia valtiomme asiain hoitajia on harvassa, Näille politikan verkkosukkaisille sutturoille maailman vanhimman ammatin harjoittajille,on tärkentä vain parhaiten maksava poka ja maailman laajuinen katu ammattinsa harjoittamiseen.

   • Anonyymi

    Eikös se Kokkolan suttura päässyt EU hommiin jakamaan rahaa mustille miehille ja vähän naisillekkin.
    Suomi maksaa mustan tuen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   121
   5026