Aihe

Taksinkäyttäjillä on vakavia harhakuvitelmia itsestään

Anonyymi

Moni kuvittelee olevansa suuri ja erityisen hyvä kyytiläinen maksaessaan muutaman kympin henkilökuljetuksesta. Lanteillaan he kuvittelevat saavansa jotakin ihmeellistä ja erikoista sekä kunnioitusta. Muutamilla kympeillä.... kyllä ovat säälittäviä taviksien ylisuuret kuvitelmat itsestään ja lanteistaan. Satasen tippi alkaa olemaan sellainen, johon voi jotenkin reagoida, jos kuskattava on muuten asiallinen ja osaa käyttäytyä kunnioittavasti.

4

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näkeekö asiakkaat edelleenkään perinteisissä takseissa kuljettajan arvosanaa vai vieläkö se laatu halutaan peitellä asiakkailta?

  • Anonyymi

   Suuruusharha aiheuttaa virheellisen, epärealistisen käsityksen omasta merkityksestä, vallasta ja identiteetistä. Jos henkilökuljetuksessa oleva ihminen uskoo olevansa esim. jokin mystinen palveltava kuningas tai kuningatar, ei välttämättä kannata kommentoida mitään, sillä se aiheuttaa vain turhaa väittelyä. On viisainta olla hiljaa ja ajaa hänet sairaalan päivystykseen. Sieltä hän saa apua ja hoitoa ja tarvittaessa hänet ohjataan psykiatriselle osastolle kuntoutukseen. On rikos jättää sairas heitteille, joten sekavia puhuva henkilö on aina paras viedä päivystykseen tai poliisiasemalle.

  • Anonyymi

   Taksialalla tienaa niin surkeasti, että viime aikoina palstan suharit ovat alkaneet oireilemaan normaaliakin enemmän. Siitä oireilusta kumpuaa tämäkin aloitusviesti.

   Teidän palkkanne ei nouse ulisemalla vaan teidän pitää ottaa itseänne niskasta kiinni ja alkaa tekemään töitä. Tosin taksikuskin "työ" on niin helppoa, että ei siitä kuulukaan maksaa paljoa. Ahkeruudella ja ammattitaidolla voi kuitenkin kuka tahansa suhari tienata jotain. Harmi vain, että suurin osa suhareista on laiskoja vätyksiä jotka viettävät suurimman osan työajastaan huoltamoilla munkkia ahmien ja tupakkaa polttaen.

   • Anonyymi

    Vaikka tämä viesti on läppä niin jatkuvastihan taksikuskeja näkee huoltamoilla ja jossain tolpalla räpläämässä kännykkää. Ei ole kiirettä mihinkää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   125
   2545
  2. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   140
   2457