Aihe

Mustasukkaisuus

Anonyymi

Olemme lesbo pariskunta ja kumppanini on pettänyt minua miehen kanssa eikä ymmärtänyt että se satutti minua enemmän kuin se että olisi pettänyt minua naisen kanssa. Noh yritän antaa anteeksi mutta vaikeaa se on. En ole mustasukkainen.

Mutta kumppanini on minunkin puolestani eli hän on jo alkusuhteessamme lukenut viestejäni puhelimestani ja noin kuukausi sitten hän katsoi viestini kun nukuin koska halusi varmistaa etten petä häntä kun käyn isäni luona auttamassa.

Hän kysyy aina puheluideni jälkeen kenen kanssa puhuin ja mistä. Hän pakotti minut katkaisemaan välini entiseen säätööni vain siksi kun koki hänet uhkaksi itselleen. Kommentoituaan kuvaani että oon kaunis. Hän ei luota minuun yhtään vaikken edes ole koskaan katsonut muihin naisiin päinkään. Enkä ikinä katso hänen viestejään tai kysele vaikka hän katsoi exiensä kuvia ja medioita. Hän puhuu kauniisti existään ja näyttää minulle heidän kuviaan. Mutta jos tekisin saman hänelle hän huutaisi ja jättäisi minut.
Hän haluaa aikatauluttaa kaikki tekemisiäni jos menen kaupungille yksin ja kyseenalaistaa menenkö varmasti yksin. Kumppanini ei usko kun en halua seksiä ja sitten ivallisesti kysyy olenko pannut jonkun toisen kanssa kun en hänelle anna ja tuhahtaa että ei ihme että petti minua.

Onko kellään neuvoja tähän tilanteeseen

4

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hänellä on huono itsetunto ja on epävarma itsestään. Tunnistan itseni tuosta tekstistä. Tilannetta ainoastaan parantaisi se, että hän tiedostaa ongelmansa ja pyrkii kehittämää itseään ja käytöstään neutraalimmaksi. Pitäisi myös puhua avoimesti peloistaan ja toinen ei saa missään nimessä tuomita kun epävarmuuksistaan avautuu. Molempien pitäisi oppia joustamaan toisen suuntaan.

  • Anonyymi

   Heijastaako sinuun omia tunteitaan, halujaan. Siis koska itse pettää, uskoo sitä myös toisen tekevän. Tai ehkä pelkää sinun jättävän, jos tuo oli vain kertahairahdus eikä osoitus tunteiden puuttumisesta. Onko hänellä seksuaali-identiteetti kriisi. Jos et ole ilmaissut selkeästi antaneesi anteeksi, voi uskoa että kostat.
   Asioista kannattaa varmaan puhua suoraan, jos suhteella on vielä annettavaa.

  • Anonyymi

   Nämä on näitä, jotka luulee toisenkin ajattelevan ja toimivan samalla tavalla kuin itse. Tuollaiselle kannattaa sanoa hyvästit. Ei ne koskaan muutu.

  • Anonyymi

   Jos kirjoitus on tosi. Silloin olet saanut kumppanin joka harjoittaa henkistä väkivaltaa. Pitää sinuun yllä jatkuvaa kontrollia ja vähättelee sinua ihmisenä. Jos haluat jatkaa yhdessäoloa, silloin teidän pitää hakea ongelmaan apua. Siis yhdessä hakea. Henkinen väkivalta on ilmiö, joka ei häviä muuten toisesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   123
   5464