Mustasukkaisuus

Anonyymi

Olemme lesbo pariskunta ja kumppanini on pettänyt minua miehen kanssa eikä ymmärtänyt että se satutti minua enemmän kuin se että olisi pettänyt minua naisen kanssa. Noh yritän antaa anteeksi mutta vaikeaa se on. En ole mustasukkainen.

Mutta kumppanini on minunkin puolestani eli hän on jo alkusuhteessamme lukenut viestejäni puhelimestani ja noin kuukausi sitten hän katsoi viestini kun nukuin koska halusi varmistaa etten petä häntä kun käyn isäni luona auttamassa.

Hän kysyy aina puheluideni jälkeen kenen kanssa puhuin ja mistä. Hän pakotti minut katkaisemaan välini entiseen säätööni vain siksi kun koki hänet uhkaksi itselleen. Kommentoituaan kuvaani että oon kaunis. Hän ei luota minuun yhtään vaikken edes ole koskaan katsonut muihin naisiin päinkään. Enkä ikinä katso hänen viestejään tai kysele vaikka hän katsoi exiensä kuvia ja medioita. Hän puhuu kauniisti existään ja näyttää minulle heidän kuviaan. Mutta jos tekisin saman hänelle hän huutaisi ja jättäisi minut.
Hän haluaa aikatauluttaa kaikki tekemisiäni jos menen kaupungille yksin ja kyseenalaistaa menenkö varmasti yksin. Kumppanini ei usko kun en halua seksiä ja sitten ivallisesti kysyy olenko pannut jonkun toisen kanssa kun en hänelle anna ja tuhahtaa että ei ihme että petti minua.

Onko kellään neuvoja tähän tilanteeseen

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hänellä on huono itsetunto ja on epävarma itsestään. Tunnistan itseni tuosta tekstistä. Tilannetta ainoastaan parantaisi se, että hän tiedostaa ongelmansa ja pyrkii kehittämää itseään ja käytöstään neutraalimmaksi. Pitäisi myös puhua avoimesti peloistaan ja toinen ei saa missään nimessä tuomita kun epävarmuuksistaan avautuu. Molempien pitäisi oppia joustamaan toisen suuntaan.

  • Anonyymi

   Heijastaako sinuun omia tunteitaan, halujaan. Siis koska itse pettää, uskoo sitä myös toisen tekevän. Tai ehkä pelkää sinun jättävän, jos tuo oli vain kertahairahdus eikä osoitus tunteiden puuttumisesta. Onko hänellä seksuaali-identiteetti kriisi. Jos et ole ilmaissut selkeästi antaneesi anteeksi, voi uskoa että kostat.
   Asioista kannattaa varmaan puhua suoraan, jos suhteella on vielä annettavaa.

  • Anonyymi

   Nämä on näitä, jotka luulee toisenkin ajattelevan ja toimivan samalla tavalla kuin itse. Tuollaiselle kannattaa sanoa hyvästit. Ei ne koskaan muutu.

  • Anonyymi

   Jos kirjoitus on tosi. Silloin olet saanut kumppanin joka harjoittaa henkistä väkivaltaa. Pitää sinuun yllä jatkuvaa kontrollia ja vähättelee sinua ihmisenä. Jos haluat jatkaa yhdessäoloa, silloin teidän pitää hakea ongelmaan apua. Siis yhdessä hakea. Henkinen väkivalta on ilmiö, joka ei häviä muuten toisesta.

  • Anonyymi

   On aivan sama kumpaa sukupuolta kumppanisi edustaa. Te olette valinneet toisenne erikoisystäviksi jonka kansa luodaan luotettava ja kaunis yhteenkuuluvaisuus.

   Kumppanisi ei edusta tuota. Hän tietoisesti väärentelee ja uhkaailee asioita jotka tietää haavoittavan sinua.

   Salli kumppanillesi tilaisuus etsiä toinen ihminen vierelleen.
   Sinä, (normaalimpana) et edusta mitä se haluaa.
   Pesäero - ystävyysero- on kummallekin parasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   169
   2338
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   34
   1745
  3. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   56
   1438
  4. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   98
   1388
  5. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   127
   1336
  6. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   211
   1104
  7. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   104
   1078
  8. Ollila työt

   Ei kyllä ole kehumista näiden töistä!!Paitsi isä Ollila kyllä jaksaa ajella ja kyylätä mitä muut tekee.
   Oulainen
   26
   1054
  9. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   68
   1048
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   77
   1035
  Aihe