Aihe

Lunta ei ole kaikkialla? IL

Anonyymi

On suoranainen ihme, ettei kukaan loukkaantunut tai kuollut poikkeuksellisen törkeässä ja pitkäkestoisessa takaa-ajossa.

Varastetulla moottoripyörällä poliisia paennut mies kaahasi 50:n alueella jopa yli 120:n tuntinopeutta aiheuttaen lukuisia vaaratilanteilla jalankulkijoille ja autoilijoille. Mies ei välittänyt punaisista valoista sen enempää kuin kielletyistä ajosuunnista väistellessään poliisin sulutusyrityksiä.

Yllättäen karkuun
Tilanne käynnistyi syyskuisena arki-iltana Helsingin Suutarilasta, missä poliisipartio kiinnitti huomiota vastaantulevaan moottoripyörään. Partio kääntyi perään.

Moottoripyörä noudatti aluksi 50:n nopeusrajoitusta, mutta oikaisikin yllättäen liikenteenjakajan väärältä puolelta ja lähti kiihdyttämään lujaa vauhtia karistaakseen poliisit perästään.

Poliisit kiihdyttivät perään ja ilmoittivat takaa-ajosta muille partioille. Suutarilantiellä nopeus nousi enimmillään 122:n lukemiin. Lähistöllä ollut moottoripyöräpoliisi ehti kuitenkin vastaan ja asettui valmiiksi odottamaan liikenneympyrään.

Kaahari hidasti ympyrän kohdalla, mutta havaittuaan pyörän poliisiksi hän lähti entistä lujempaa kiihdyttämään karkuun.

Poliisiautolla ei olisi ollut mitään mahdollisuutta tavoittaa yli 1000-kuutioisella Triumph Speed Triplellä revitellyttä karkuria. Moottoripyöräpoliisi pysyi kuitenkin sitkeästi pakenijan kannoilla tämän kiihdytellessä läpi lähiökorttelien ja ulkoilupolkujen.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

    Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
    Kotimaiset julkkisjuorut
    173
    10396
   2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

    Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    4317