Aihe

Annika Saarikon

On ymmärrettävä ennen kunnallisvaaleja että vihervasemmiston peesaaminen on tuhon tie maalaisliitolle.

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äänestäkää säälistä

  • Anonyymi

   Keskusta on demareiden ja vihreiden sylkykuppi , keskusta äänestää kuten nämä ed. mainitut määräävät , vaikkakin olisivat toista mieltä , ja ovatkin monessa asiassa , todella säälittävää pyllyn nuolentaa turvatakseen hallituksessa pysyminen , kaatakaa se paska hallitus niin nostan hattua keskustalle , onko selkärankaa ?

   • Anonyymi

    Kitkerän katkeraa persuilua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kitkerän katkeraa persuilua.

    Eikö sulla ole muuta "politiikkaa" kuin selostaa tällee? Miten meinaatte maksaa velat?


  • Anonyymi

   Valitettavasti keskustan nykyjohto on ihan pihalla.

   Mitä muuta voi odottaa kuin huonoa kannatusta, kun turpeen ja polttoaineiden verotusta nostetaan. Veronkorotukset iskevät pahimmin maaseudun sekä pienten ja joidenkin keskisuurten kaupunkien asukkaisiin.

  • Anonyymi

   Persuille ja persumaisille sopisi paljon paremmin keskustan jääminen pois hallituksesta ja heidän itsensä pääsevän tilalle!!!
   No siitähän ei tulisi kuitenkaan yhtikäs mitään, joten ihan turhaan rummuttavat ja haukkuvat kateuksissaan hallituspuolueita, kun perussuomalaisiset eivät ole kykeneviä hoitamaan Suomen asioita hallituspolitiikassa.

   Kaikista parhaiten Suomen Keskustapuolue saa toteutettua tavoitteitaan hallituksessa. Mitäs sillä kannatuksella tekee, jos puolue ei pysty saamaan mitään muuta aikaiseksi kuin kritiikkiä.
   Yhteistyötä ja komromissejä tarvitaan hallituspolitiikassa - ilman niitä taitoja ei onnistu.

  • Anonyymi

   Kuntavaalit ovat KUNTAvaalit ja eduskuntavaalit ovat sitten ne vaalit, joissa äänestetään valtakuntaamme poliitikot.

   • Halla-aho tekee vaan kaikkensa, että nämä eivät näyttäisi kuntavaaleilta. Persujen koko vaalitaktiikka on saada Kepun kannatus mahdollisimman alas ja hajottaa hallitus sitä kautta. Koronan vuoksi Kepun kenttäkoneisto yskii, minkä vuoksi tv-tentit voivat olla tärkeässä asemassa. Jos Halla-aho onnistuu vakuuttamaan maakuntien väkeä niissä, Kepulle tulee äitiä ikävä.


   • Anonyymi
    Mielipidepankki kirjoitti:

    Halla-aho tekee vaan kaikkensa, että nämä eivät näyttäisi kuntavaaleilta. Persujen koko vaalitaktiikka on saada Kepun kannatus mahdollisimman alas ja hajottaa hallitus sitä kautta. Koronan vuoksi Kepun kenttäkoneisto yskii, minkä vuoksi tv-tentit voivat olla tärkeässä asemassa. Jos Halla-aho onnistuu vakuuttamaan maakuntien väkeä niissä, Kepulle tulee äitiä ikävä.

    TV tenteissä jos vaali ratkaistaan, niin en löisi vetoa Perussuomalaisten puolesta. Halla-aho ei ole mikään tenttien virtuoosi, ja kun kaikki muut, toimittajia (ainakin Ylen) myöten, lyövät Persuja, niin vaalitulos ei niissä kohene. Muualla se kannatus syntyy jos on syntyäkseen.

    Hallituspuolueet ovat antamassa monia valtteja Persujen käteen. Koronarokotukset eivät ota käynnistyäkseen, ja vaikka syy onkin EU:ssa, niin hallituksen epäonnistumiseksi se näyttäytyy. Puhumattakaan täysin luokattomasti neuvotellusta EU tukipaketista, jopa aiemmin EU myönteiset näkevät sen mielttömän huijauksen, jonka kohteeksi Suomen nuoret ja kokemattomat ministerit Brysselissä joutuivat pakettia neuvotellessaan.


  • Anonyymi

   Antakee ääniä vaikka tukena tai säälistä? Meillä on vähän keskustassa siipimaassa ja itseluottamus kateissa...

  • Vai se on tuhon tie Kepulle. Tutkailepa nyt kuitenkin ennen sitä viime vaalien tulosta Kepun kannalta. Kepu oli viimeksi oikeistohallituksessa ja koki kaikkien aikojen vaalitappionsa. Nytkö se sitten yhtäkkiä olisikin tie voittoon?

   Kepun tuho numero yksi oli Sipilän harjoittama kansankurituspolitiikka. Toisena kurimuksena on ollut perussuomalaisten kannatuksen kasvu haja-asutus-Suomessa. Ja näissäkin vaaleissa Halla-aho on haistanut haaskan hajun ja hyökkää kaikella voimalla juuri sen kimppuun.

   • Anonyymi

    Mikä ihmeen kansankurituspolitiikka. Vai oletko sinäkin niitä, joiden mukaan työssäkäynti ion ihmisen kurittamista? Sipilän hallituksen aikana, ja osin jopa hallituksen toimien ansiosta, saatiin 140 000 uutta työllistä, velkaantuminen lähti laskuun ja talous ylipäätään koheni. Vai oletko niitä, jotka uskoivat SAK:n ja SDP:n syytämää valhepropagandaa, niitä jotka haukkuivat niin kikyä kuin aktiivimallia vain koska ne laittoi toimeksi porvarihallitus? En usko, että olet niin tyhmä, että kuuluisit kumpaankaan joukkoon, mutta ehkäpä oleb väärässä.

    Keskustan tuhon tie on sen johtoporukan kokemattomuus, poliittisen pelisilmän täydellinen puute. Otetaan esimerkki; SDP ajaa kaksilla rattailla EU tukipakettia, Tuomioja lausuu yhtä, Marin toista. Mitä tekee Kepu? Se alkaa selitellä hallituksen kantaa, ja jankata hallituksen virallista liturgiaa kertaluontoisesta paketista joka tarvitaan Suomen viennin tueksi. Täyttä fuulaa, kuten kaikki asiaa vähänkän seuranneet ymmärtävät.

    Poliittisesti oikein olisi ollut jättää Tuomiojan ja Marinin linjaerojen selittelyt demareille, iskeä heihin kiinni ja vaatia selkeää yhtä kannanottoa sekoilujen oikomiseksi. Tässäkin asiassa Kepulle lankesi selittelijän rooli, ja se on sitä joka kannatusta nakertaa, ja on se tuhon tie. Samaten on käynyt niiin turpeen verokorotusten kuin vaikka Haaviston laittomuuksien hyväksymisen kanssa. On ryhdytty selittelemään heikkoja ratkaisuja parhain päin.


   • Anonyymi

    Kepu on niin ennalta arvaamaton että mahdotonta tietää millä pallilla ne istuu seuraavaksi. Käsittämätöntä että joku voi vielä "luottaa" tuollaiseen porukkaan. On aika selvää että Kepua äänestää vain heistä rahallisesti hyötyvät sidosryhmät. Kukaan normaali ihminen ei heitä äänestäisi heidän poiltiikan takia


  • Palaute on ollut runsasta palaan siihen Tom Bradyn ja Patrick Mahomesin eeppisen yhteenoton Super Bowlissa jälkeen.

   • Anonyymi

    Älä palaa!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   7117
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3634