Vuoroin puolison, vuoroin sisaruksen kanssa

Netta oli 19 wee ja Eeli 18 wee olivat sisaruksia. Kumpikin oli tahollaan avoliitossa. Olivat sen verran harvinaisia, että myös heidän puolisonsa olivat sisaruksia, Emilia 18 wee ja Joni 20 wee. Tavallisesti tapasivat neljistään, mutta joskus toisinaan vain kahden kesken sisaruksen kanssa.

Netta ja Eeli muistelivat menneitä. Olivat jo 10-vuotiaina kiinnostuneet toistensa sukupuolielimistä, vaikka eivät olleet vielä murrosiässä. Netta oli tehnyt aloitteen: ”En ole tarkoin tutustunut pojan elimiin, joten olisin iloinen, jos näytäisit enemmän kuin saunassa. Saat tutustua sitten tytön vittuun, kun minä näytän omani.”

”Totta kai, mutta ero saunaan on se, että kyrpäni on nyt pystyssä. Ei kai se haittaa.” - ”Ei tietenkään, olen vain iloinen, kun tiedän, että minä olen sen aiheuttanut.”

Eeli riisui housunsa, kulli ponnahti esiin: ”Kuten huomaat, kyrvän päästä valuu kosteutta, kun juttusi ovat niin kiihottavia. Se kuuluu olevan liukuvoidetta, jota tarvitaan, kun kyrvän työntää vittuun. Myöhemmin murrosiässä kuuluu tulevan myös siemennestettä. Netta kysyi, että ”saanhan tunnustella”.

Netta tunnusteli huolellisesti kyrvän vartta: ”Se on paljon kovempi, kuin luulin. Nyt ymmärrän, miten sen voi työntää naisen sisälle. Ai niin, ja esinahan voi vetää taakse. Onpa se nyt upea. Varmaan se liukuu myös nussiessa ja kyrpä työntyy hyvin. Vaan entä sitten tämä pullistuma kullin päässä, mikä sen tarkoitus on.

Eeli vastasi. ”En tosiaankaan tiedä, mutta Korkeasaaressa olen huomannut, että monilla eläimillä on samanlainen, esimerkiksi apinoilla. (Pumppaa ulos edellisen miehen siemennestettä.) Pitääpä ottaa selvää.”

Liukunestettä oli valunut Eelin kullista jo niin paljon, että Netan käsi oli jo aivan märkä: ”Tuleepa sitä, mutta oli todella miellyttävää, kun annoit minun tunnustella kovaa kulliasi. Se jotenkin tuntui niin hyvältä.”

Netta tunnusteli sitten kiveksiä: ”Jotenkin pienemmiltä tuntuu kuin saunassa, eivätkä heilu niin. Tarkoituksen tiedänkin. Siellä syntyvät siittiöt.” Netta puristeli hellästi sieltä täältä. Kiinteämmät olivat kuin saunassa näkemänsä samat kivekset, mutta silti periksi antavat.” Netta puristeli kauan ja oli huomaavinaan, että kyrpä tuli entistä kovemmaksi.

Sanoi lopulta: ”Enköhän minä nyt muista, mutta en malttaisi millään lopettaa. Tuntuu niin hyvältä tunnustella sinun elimiäsi.”

”Joo, nyt on minun vuoroni.” Netta riisui alapään paljaaksi, nojasi tyynyä vastaan ja levitti sormin vittuaan. Siellä on ylhäällä tytön herkin kohta, klitoris. Usein pyöritän sitä sormellani ja se tekee kyllä gutaa. Yleensä montakin kertaa päivässä. Siitä alemmaksi haarautuvat pienet häpyhuulet. Nekin ovat aika herkät.”

Pohjalla näkyy emättimen aukko. Se on minulla aika suuri, koska olen venytellyt sitä tulevaa yhdyntää varten, ettei niin satu. Siksi voit nähdä myös emättimen sisäosia, ja sen liikettä, kun supistelen ja vapautan sitä.”

Eeli aivan hämmentyi: ”En tiennyt, että tytöillä on jotakin niin kaunista, aivan satumaista. Saanko työntää sormen sisällesi ja tunnustella.” - ”Se oli tarkoituskin. Olisin kehottanut, jos et olisi kysynyt. Ei sinne olekaan ennen kukaan poika työntänyt sormeaan tai kyrpäänsä. Vaan eipä kai kukaan tyttö ole aikaisemmin tunnustellut sinun elimiäsi.” - ”Eipä niin.”

Eeli tunnusteli Netan emätintä: ”Kostea kuin mikä. Taitaa olla samanlaista kuin pojalla, helpottaa yhdyntää. Mutta kyllä sinun vittusi on ihmeen herttainen, aivan uskomaton.” - ”Jos haluat, saat kokeilla kyrvälläkin.” - ”Että tahdonko, taatusti.”

”Työnnä sitten varovasti. En tiedä, miten se reagoi:” Eeli työnsi hiljalleen ja Netta havaitsi, ettei kipua tullut: ”Työnnä vain rohkeasti, terska meni jo ahtaimman paikan ohi.”

”Tuskinpa saamme orgasmia, joten voit liikutella kyrpää ihan vapaasti ja minä puristella emättimellä. Mutta hyvältä se tuntuu, paljon paremmalta kuin osasin kuvitellakaan. Emmehän vain lopeta tutkimusmatkoja, ennen kuin tulemme oikeasti murrosikään.”

Eikä lopetettu murrosiässäkään, vaan sisarusseksistä tuli pysyvä tapa myös kummankin lähdettyä maailmalle mutta tavatessaan kahdestaan.

Kun Netta ja Eeli muistelivat suloista mennyttä, he kiihottuivat äärimmilleen. Pian Eeli nuoli Netan vittua ja työnsi kyrpänsä sisään. Yhdyntä ei ollut pitkä, mutta orgasmi tähtisadetta.

1

1684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vuoroin puolison, vuoroin sisaruksen kanssa 2

      Netta ryhtyi pohtimaan: ”Tapaamisemme sinun Emilian sekä minun Jonin kanssa ei aina mene ihan nappiin. Jää kuolleita kohtia. Voi olla, että Joni ja Emilia ujostelevat toisiaan. Jos voisimme laajentaa tapaamiset myös vitun näyttämisen alueelle, olisi loputtomiin kiinnostavaa tekemistä. Kysyisinköhän Emilialta tai Jonilta?”

      ”Kysy vaan. Sillähän se selviää.”

      Netta soitti Emilialle: "Meillä Eelin kanssa on aina ollut ujostelematon suhtautuminen. Jo kymmenissä opetimme toisille ihan näyttämällä toistemme sukupuolielimiä. Harrastimme ihan oikeaa yhdyntäseksiä ja harrastamme vieläkin, jos tapaamme kahdestaan. Onko teillä Jonin kanssa sellaiset välit, että voitte nähdä toisenne elimet myös vieraillessa.”

      Emilia vastasi: ”Voi hyvänen aika, samaa olemme miettineet teidän suhteenne ja aprikoineet, voisiko ehdottaa. Totta kai. Ja tulkoon jo tiedoksi, että olemme mahdollisuuksien mukaan olleet edelleen yhdynnässäkin. Jo ensi perjantai-iltana olet meille Jonin kanssa tervetullut. Minä otan teidät vastaan vittu paljaana ja sheivattuna. Voimme molemmat näin tervehtiä veljiämme.”

      ”Kotioloissahan meillä on riittävästi aikaa harrastaa seksileikkejä toistemme veljien kanssa, joten ehdotan, että ollessamme nelistään harrastamme yhdyntää vain omien veljiemme kanssa. Ihanaa. Kiitos hirveästi, kun soitit. Iso taakka putosi harteilta kertaheitolla.”

      Perjantai-iltana Netta ja Joni koputtivat Emilian ja Eelin ovelle suuren kukkapuskan kera. Emilia oli pukeutunut sievään läpikuultavaan puseroon. Edes rintaliivejä ei ollut, ja sukupuolielimet todella täydessä loistossaan.

      Netta pudotti hameensa. Hän oli aivan samanlaisessa asussa. Olivat näköjään sopineet yksityiskohdista puhelimessa. Heti tytöt työnsivät lantionsa eteen ja avasivat vittunsa sormillaan aivan auki tervehdykseksi. Netta ja Joni ojensivat kukat, ja kertoivat kuulleensa täällä tapahtuvista sisaruksien juhlista.

      Emilia sanoi, että ihan oikein olivat kuulleet ja nyt ei muuta kuin suoraan pöytään. ”Meillä on tuossa siniset tabletit istuinalusina. Niitä on useampiakin, sillä illan mittaan niitä tarvitsevat miehetkin.” Tarjolla olikin todellinen juhla-ateria.

      Heti aterian jälkeen tytöt sanoivat: ”Koska molemmat pojat ovat jo seisottaneetkin meille kummallekin, ei ole enää kuin yksi kynnys ylitettävänä, ettette ujostele toisianne. Ei kun housut pois ja antaa seisoa, jos seisottaa.”

      Pojat riisuuntuivat, ottivat aleen tabletit ja istuutuivat lepotuoleille asentoon, jossa pystyssä sojottava kyrpä näkyi erityisen hyvin. Samoin tytöt asettuivat samaan piiriin, levittivät jalkansa niin levälleen kuin saivat ja auttoivat vielä sormillaan supistellen emätintään. ”Tätähän me kaikki olemme toivoneet, jäimme vain odottamaan, kuka uskaltaa tehdä aloitteen.”

      Juttelivat kaikenlaisista asioista, myös muusta kuin seksistä, mutta koko ajan esittelivät sukupuolielimiään. Välillä kuivasivat elimiän liialta kosteudelta liinoilla, jotka Emilia ja Eeli oli muistaneet laittaa esille.

      Joni totesi: ”Tekee jo tiukkaa. On pakko työntää kyrpä siskon vittuun.” - ”Siitä vaan, olemme taatusti valmiit ottamaan vastaan veljen ihaaaanan kyrvän.” Näin vastasi Emilia ja jatkoi: ”Saa työntää vapautuneesti.” Pojat nussivat siskojaan intohimoisesti ja laukesivat yht´aikaa heidän kanssaan. Kun olivat toipuneet, ihastelivat miten ihana olo on, kun tietää varmasti, ettei meidän välillämme tarvitse ujostella mitään, ei piilotella sisarusseksiä.” Ja lisäsivät pojat: ”Sitä paitsi meillä on maailman ihanimmat siskot.”

      Juotiin iltateet, jatkettiin rupattelua, esiteltiin elimiä ja yhdyttiin toisen kerran. Käytiin nukkumaan sisarukset samassa vuoteessa. Vuoteet olivat samassa huoneessa. Siinä siskokset vielä pitkään hyväilivät toistensa elimiä ja yhtyivät kolmannen kerran. Siinä jo tulikin uni. Pojat nukkuivat sormi siskon emättimessä. Näkivät herttaista unta.

      Vietettiin samoin vielä lauantai ja osa sunnuntaitakin. Netta levitti ovella viimeisen kerran jäähyväisiksi vitunsa, samoin Emilia. Netta ja Joni kiittelivät ihanasta viikonlopusta: ”Seuraavan kerran sitten meillä. Tervetuloa. Pojat suutelivat hellästi siskojensa vittua.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe