Aihe

Verenhimoinen peto saalistaa Vuosaaressa

Anonyymi

Vuosaaresta löytyi raadeltu kauris

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007782902.html

Mutta oliko se todella susi? Vai jokin muu? Sudet liikkuvat laumoissa ja jättävät tunnistettavat jäljet lumeen. Tällä kertaa eläintä ei tunnistettu, mutta kertoman mukaan se oli kooltansa iso. Maailman metsissä vaeltaa kaikenlaista mitä ei olla vielä löydetty. Nyt niiden elinalueet ovat luonnon tuhoutuessa pienentyneet, joten on loogista että sellaisetkin pedot, joita ei aikaisemmin nähty tulevat esiin. Peto tavattiin Vuosaaressa, joten toisin kuon sudet, se ei pelkää ihmistä. Peto saalistaa. Se vainuaa veren ja lähtee sitä seuraamaan. Koronan takia et voi liikkua muiden kanssa, joten joudut kulkemaan lenkkipolulla yksin. Sinähän olet yksinäinen. Yksinäiset ovat aina petojen tähtäimessä, sillä savannillakin yksinäinen antilooppi jää leijonan kitaan. Pimeä metsä reunustaa tietä, etkä koskaan voi tietää mitä se kätkee sisäänsä. Oksat natisevat tuulessa ja jostain sieltä pimeydestä peto katselee sinua. Nopeutat vauhtia, mutta tie vain jatkuu ja jatkuu. Jossain vaiheessa vaistoat jotain, mutta silloin on jo liian myöhäistä.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei Suomessa ole mitään Isojalkaa tai Ihmissusia, saatika suomalaiskansallisia petoja (ihminen on itse peto toiselle).

   Tuo Vuosaaren tapaus oli tyypillinen suden saalistama kauris, se on pystytty tunnistamaan tyypilliseksi saaliiksi. Lähellä kaupunkeja sudet eivät liiku mielellään, eikä ainakaan laumassa. Tässäkin tapauksessa epäillään että susi on tullut Sipoonkorvesta. Ehkäpä susi on lähtenyt saaliinajoon tuolta metsästä ja kauris paennut asutuille alueille ennen kuin susi saavutti sen.

   Etelä-Suomessa saisi olla runsaasti susilaumoja, koska täällä on kauriita lisääntynyt jo vahinkoeläimiksi saakka ja susi olisi näiden luonnollinen vähentäjä. Susi karttaa ihmistä, eikä ole vaaraksi niin kauan kun luonnollista riistaa löytyy metsistä.

  • Anonyymi

   Väärä palsta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   7467
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3688