Aihe

Miettikääpä joskus ihmiset, tyhmät tai viisaat

Anonyymi

miksi kukaan ei kuuntele niitä, jotka ovat uskaltaneet kertoa pedofiliasta, lasten hakkaamisesta tai orjuudesta v-lestadiolaisuudessa? Tiedättekö, että ne pahimmat ja suurin osa kaikesta on vielä kertomatta? Pikkuhiljaa ne alkavat pulpahdella. Ja se on se lopun aika. Lähellä se aika on.

Ex-vl

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun joku ex-vl kertoo ikävistä kokemuksistaan niin se on kuin sohaisi ampiaispesää. Kohta on kimpussa vellut jotka väittävät kaiken olevan valhetta. He lisäävät siihen että heitä vainotaan ja nyt on vihan aika. Voi voi sentään.
   Totuuden puhujalla ei ole yösijaa sanoo sananlasku ja se pitää paikkansa.

   • Anonyymi

    Tulkinta ex-vl ei liene ihan oikea ilmaisu, koska hoitamisissä juurikin hoitajat ovat väärähenkisiä. Niin, että rehellisesti ilmaistuna hoitajaosapuolesta on asianmukaisempaaa käyttää nimitystä ex-vl.


   • Rehellinen toimisi toisin kuin vellut.


  • Vellujen valehtelu on puhtaasti syynä siihen ettei uhreja ole uskottu. Yleinen mielipide on uskonut valheellista puhdasta vl-kiiltokuvaa idyllistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   229
   4829
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   188
   3606
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   85
   2572