Aihe

Peter Nygård ei ole koskaan ollut keskustalainen poliitikko

Anonyymi

11

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eläpä valehtele. Nygård on keskustapuolueen riveissä touminut Kristiinankaupungin valtuustossa ja lautakunnissa.
   Eli tällainen tekijä on hyväksytty keskustan kautta päättämään yhteiskunnan asioista ja nauttimaan päätösvaltaa.
   Nygård on otettu kiinni USA:ssa, missä häntä syytetään seksuaalirikoksista alaikäisiä kohtaan, kiristyksestä ja 57 naista on nostanut yhteiskanteen Nygårdia vastaan raiskauksista.
   Nygårdin oma poika on noussut isäänsä vastaan ja kertoo lehdessä pitävänsä isäänsä hirviönä. Nygårdin omat pojat ovat kertoneet julkisuudessa,että isänsä on pakottanut heidät seksiin teini ikäisenä deksityöntekijöiden kanssa,millainen idä voi toimia noin sikamaisella tavalla?
   Lisäksi Nygård on syytettynä KATISKA huumevyyhdin osallisena 20 miljoonan laajan huumekaupan osalta.
   Miksi ihmeessä tällainen tekijä on otettu kepun toimintaan mukaan,kyllä sitä sopii miettiä?
   Kyllä Nygårdille raha on tuonut ystäviä.
   Miten keskustapuolue ei ole julkisesti irtisanoutunut Nygårdista ja paheksunut hänen toimintaansa ja pyytänyt äänestäjiltä ja muilta Kristiinankaupunkilaisilta anteeksi, kun heidän kauttaan Nygård on saanut poliittista vaikutusvaltaa?
   Jos kyseessä olisi Perussuomalainen, niin jo olisi hirveä revitys ja paheksunta julkisuudessa. Yle on aika hiljaa,vain sivuhuomautus uutisissa, että keskustalainen Nygård on osallisena KATISKASSA ja osallisrna näihin huumekauppoihin. Odotetaan tuleeko uutisointiin jatkoa. Nyt USA pidättänyt Nygårdin,luulisi että ylittäisi uutiskynnyksen julkisuudessa,kun tämä mies on toiminut valtuustossa Kristiinankaupungissa.
   Toki kun on keskustalainen, niin voihan se olla ettei asiaa juurikaan uutisoida,vaikka miehelle melkoiset meriitit noiden syytteiden osalta.
   Iltalehti on uutisoinut tästä Nygårdista.

   • Anonyymi

    Usko nyt hyvä ihminen, että kyseessä ei ole tämä ulkomailla asuva Peter Nygård vaan aivan eri henkilö. Nimi on sama. Ulkomailla asuvaa Nygårdia epäillään seksuaalirikoksista. Toinen asuu Kristiinankaupungissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Usko nyt hyvä ihminen, että kyseessä ei ole tämä ulkomailla asuva Peter Nygård vaan aivan eri henkilö. Nimi on sama. Ulkomailla asuvaa Nygårdia epäillään seksuaalirikoksista. Toinen asuu Kristiinankaupungissa.

    Googlaa vähän niin asia selviää, sen sijaan että levität valheita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Googlaa vähän niin asia selviää, sen sijaan että levität valheita.

    Googlasin, olet oukeassa, on kaksi Peter Nygårdia:toinen USA:ssa (syytteet alaikäisiin kohdistuneista seksi rikoksista ja kiristyksestä sekä 57 naisen joukkokanne raiskauksista + omien poikien käsittämättömän iljettävä kohtelu)

    Sitten on toinen Peter Nygård, joka vaikuttaa Kristiinankaupungissa KESKUSTAPUOLUEEN hallituksessa ja lautakunnissa ja ON MUKANA HUUMEIDEN SALAKULJETUKSESSA JA MYYNNISSÄ.
    Ihan riittävästi on pahuutta tässä Nygårdissa,vaikka Usassa asuvan toisen konnan synnit jätetäänkin pois harteilta.
    Miten on mahdollista, että media tiedottaa asiasta näin niukasti? Sopii miettiä.


   • Anonyymi

    Nygård on ollut Kristiinankaupungin valtuustossa ja lautakunnissa ja lisäksi myös kaupunginhallituksessa. Keskeisemmässä asemassa olevaa kunnallispoliitikkoa ei voi olla olemassa. Onneksi olkoon kepu!


  • Anonyymi

   En tiijä, mutta Kylähullu on haapavetinen.

   • Anonyymi

    Kylähullu on positiivinen ilmaisu. Se kertoo persoonasta, jolla on rohkeutta, älyä ja kykyä ottaa asioista selvää ja toimia rohkeasti ja äöneen oman arvomaailmansa mukaan ja ajaa tärkeäksi kokemiaan asioita.
    Ihan kaikista kun ei kylähulluiksi olekaan, jotka uskaltavat omalla nimellään ja vastuullisesti tehdä näkyviä asioita tärkeiden asioiden hyväksi.
    On enimmäkseen ollut täälläkin kaupungissa kiltisti määkiviä lampaita, jotka ovat peljänneet paimeniaan ja kiltisti juosseet sinne minne on käsketty.
    Mieluummin kylähullu kunnialla, kuin lammas häpeällä. Kylähulluja, hyviä sellaisia, on Haapavedellä ollut muillakin kuin politiikan saralla, esim. kulttuuri ja musiikkialalla. He ovat nousseet kansan tietoisuuteen tekemällä rohkeasti töitä omalla sarallaan . Nostetaanpa kylähulluus sille kuuluvalle ja kunniakkaalle asemalleen. Siinä on jotakin merkittävää suomalaisen sisukkuuden ytimestä ja suomalaisuudesta!


  • Anonyymi

   Hollywood hymyllä vikitelly nuoria misuja ja tyttelit ovat heti pyllistäneet?😎😎😎

   • Anonyymi

    Nygård, Suomen nuorten myrkyttäjä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nygård, Suomen nuorten myrkyttäjä.

    Löytyykö haapaveeltä samanlaisia myrkyttäjiä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Löytyykö haapaveeltä samanlaisia myrkyttäjiä

    Jostakin ne huumeet tännekin tulee. Lisää pitäisi saada resursseja Poliisiin. Luulisi, että netin kautta saisivat vieläkin enemmän kiinni näitä huumeiden välittäjiä,kun olisi enemmän nettipoliiseja tutkimassa sivustoja. Eikös he näin olekin saaneet kiinni huumeiden tilaajia,jotka ovat kuvitelleet tilaavansa nimettömänä?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   746
   7916
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   6710
  3. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3354
  4. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   17
   2992