Kansa heräsi PS +10% !

Anonyymi

Eli viime KUNTAVAALEISSA 2017 PS 8,8%. Nyt kallupeissa yli 18% ! Tämä on hyvä, Ja se on hyvä että kesk -4,7 !

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suunta on oikea,myllärit saa ansionsamukaan.

      • Anonyymi

        Totta puhut !


    • Anonyymi

      Täällä nämä "Tuppukylän Taavit" hehkuttaa ilman ansiota ja sitähän nämä persut on Populismihöttöä populismin perään kailottavat vaan eihän nämä muuta osaa vaan populismi uppoaa näihin Perähikiän pelleihin sulavasti kun järki ei muuhun riitä.

      • Anonyymi

        Ja sinä et osaa keskustella. Haukut vaan. On tosiaankin hyvä että PS kasvattaa kannatustaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinä et osaa keskustella. Haukut vaan. On tosiaankin hyvä että PS kasvattaa kannatustaan.

        Se on niin että jos politiikka kiinnostaa, niin katsokaas tämä. Youtube - Mauri Peltokangas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on niin että jos politiikka kiinnostaa, niin katsokaas tämä. Youtube - Mauri Peltokangas.

        Täytyy sanoa että Mauri Peltokangas puhuu kyllä totta. Ja jos et ole vielä katsonut, Niin suosittelen oikeasti. Että tiedät sen verran että mistä puhutaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinä et osaa keskustella. Haukut vaan. On tosiaankin hyvä että PS kasvattaa kannatustaan.

        Kepu on mädässä hallituksessa mukana viemässä suomalaisten rahat EU,hun ja Afrikkaan. Tämä ei ole todellakaan hyvä asia !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on niin että jos politiikka kiinnostaa, niin katsokaas tämä. Youtube - Mauri Peltokangas.

        Maukka on asia linjalla. Hyviä youtube videoita hänellä.


    • Anonyymi

      Hieno homma. Mitä enemmän kepu menettää, sitä parempi. Noita valtuutettujen tuulivoimakommentteja kun käy lukemassa, niin ei tiedä itkisikö vaiko nauraisiko sille järjen vähyydelle. Sitä on ihan justiinsa laskeuduttu puusta, joten eipä ihme, että tyhmimmän eväät syödään ensin.

    • Anonyymi

      Ja keskustan Kärnä uutisissa kannatti kansan Pakkorokotuksia! Miettikää nyt että väkisin alettaisiin ihmisiä rokottamaan. Se kärnä on ihan kaheli.

      • Anonyymi

        Persut tapansa mukaan piikittelevät kaikkia niin myös rokotteella.


    • Anonyymi

      Mahtavaa, pääsispä jo äänestämään. Tuskin kepun ykkösasemaa Ylivieskassa pystyy kukaan horjuttamaan, mutta se tosiasia et kepu todennäköisesti menettää yksinvaltiaan asemansa ja joutuu jatkossa jopa neuvottelemaan asioista on sellainen juttu, jonka vuoksi kannattaa käydä äänestämässä persuja.

      • Anonyymi

        Kukaan järkevä ei äänestää persuja ei nyteikä tulevaisuudessa.


      • Anonyymi

        Niinpä, Näin toimitaan. Jo loppuu yksivalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan järkevä ei äänestää persuja ei nyteikä tulevaisuudessa.

        Siitä ei kepulistit päätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan järkevä ei äänestää persuja ei nyteikä tulevaisuudessa.

        Kyllä äänestää. Sen sijaan kepua ei äänestä kukaan, joka arvostaa järkeä, totuutta ja suoraselkäisyyttä. Jos tykkää typeryydestä ja itsekkyydestä, ylimielisyydestä ja höpöpuheista, äänestää edelleen kepuleita. Ja kuten tuorein tuulivoimaäänestys osoitti, myöskään demareihin ei voi luottaa, takki kääntyy tuosta vain, huiskis. Kokoomuksessa ei ole kuin yksi luotettava ja järkevä, joten ikävä kyllä ääni hänelle on ääni kenelle tahansa kokoomuslaiselle, jotka ylimielisyydessään ovat kepun tasolla. Ketä jää jäljelle, jota järkevä, tuulivoimakoijausta vastustava voi äänestää? Taitaa olla persut ainoa vaihtoehto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, Näin toimitaan. Jo loppuu yksivalta.

        Kepumafian on jo aika romahtaa. Kepu ja lestamafia yrittää pelotella ja kiristää kansan äänestämään edelleen vaan sitä mätää kepua..


    • Anonyymi

      Tiivistelmä on tämä.

      1. Veronkorotusten tie on käyty loppuun – asiat on asetettava tärkeysjärjestykseen. Kuntien on keskityttävä suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseen. Toissijaisista, turhista ja vahingollisista menoista on leikattava ensin.

      2. Kotimaisilla ja paikallisilla yrityksillä on oltava mahdollisuus osallistua kunnan palveluiden tuottamiseen. Tuottaja on valittava yksityisen ja julkisen välillä tapauskohtaisesti – järki eikä poliittinen ideologia edellä. Sähkö- ja vesilaitosten kaltaiset välttämättömät palvelut on pidettävä yhteisesti omistettuina eikä kunnan tule olla edistämässä yksityisten monopolien syntymistä.

      3. Kaverikapitalismi, kähmintä ja suhmurointi saadaan murrettua helpoiten äänestämällä korruptoituneet poliitikot vaihtoon. Perussuomalaiset eivät ole eturyhmien tai firmojen juoksupoikia vaan ajattelevat riippumattomasti kunnan kokonaisetua.

      4. Ilmastopolitiikkaan tarvitaan suhteellisuudentajua. Kuntien ei tule rasittaa talouttaan ja kuntalaisten lompakkoa valtiota kunnianhimoisemmilla ilmastotavoitteilla. Suomalainen tehtaanpiippu on ilmastoteko.

      5. Jotain rajaa ideologiselle pelleilylle. Kuntien ei pidä lähteä mukaan pienten mutta äänekkäiden vähemmistöjen monikulttuurisuutta tai tarpeettomia sukupuoli-ideologioita edistäviin puuhasteluihin. Suvivirsi ja joulujuhlat kuuluvat kouluihin. Suomalaisten syyllistäminen rasismilla tai keskustelun vaientaminen vihapuheen torjunnan nimissä eivät ole asioita, joihin kuntien tulisi osallistua.

      6. Liikennerakentamista on tehtävä sujuvan liikkumisen näkökulmasta. Raideinvestointeja ei pidä ylikorostaa eikä autoilua tehdä hankalaksi aatteellisista lähtökohdista. Kaikilla liikkumisen muodoilla tulee olla oma paikkansa. Tie on niin perustavanlaatuinen ja välttämätön yhteiskunnan infrastruktuurin osa, että sen ylläpitoa ei voi kunta-alueella jättää asukkaiden itsensä huolehdittavaksi, vaan tien kulkukelpoisena pitäminen kuuluu kunnan perustehtäviin.

      7. Velkaantuminen ylimitoitetuilla investoinneilla saa riittää. Uusien kunnantalojen, pikaraitioteiden ja konserttipalatsien rakentamisen aika ei ole nyt. Velkahirressä roikkuva kunta ei ole itsenäinen kunta. Itsenäiset kunnat ovat lähidemokratian turva.

      8. Koulujen tulee olla turvallisia oppimispaikkoja. Kiusaamiseen tulee puuttua päättäväisesti, ja kouluissa tapahtuvista rikoksista tulee tehdä hyssyttelyn sijaan aina rikosilmoitus. Erityisoppilaiden laittaminen tavallisiin luokkiin on karhunpalvelus kaikille. Myös kirjastojen rauhallisuudesta tulee pitää huolta, jotta ne säilyvät viihtyisinä kaiken ikäisille kuntalaisille.

      9. Ruotsin tie ei ole Suomen tie. Huono maahanmuuttopolitiikka romuttaa kuntien talouden ja turvallisuuden. Kuntien tulee olla ottamatta kiintiöpakolaisia ja vaatia valtiovallalta maahanmuuttopolitiikan kiristämistä ehtona valtion kanssa tehtäville sopimuksille – suurilla kaupungeilla on merkittävää neuvotteluvaltaa valtioon nähden.

      10. Maahanmuuttajien hyysäämiselle on aika laittaa loppu. Kuntien tulee lopettaa laittomasti maassa oleville annettavat palvelut, maahanmuuttajien oman kielen ja kulttuurin tukeminen eikä kuntien tule harjoittaa työnhaussa suomalaisia syrjivää ”positiivista syrjintää”. Huonosti toimivan kotouttamisen sijaan kuntien tulee edistää heikosti integroituneiden maahanmuuttajien paluumuuttoa. Kuntien tulee karsia pois kaikki haittamaahanmuutonvetovoimatekijät.

      Suht järkeviä asioita ajetaan.

    • Anonyymi

      Pwrsut on yhteiskunnan tuho. Nekö muka maaseutua kehittäisi ?
      (p'skanen nauru)

      • Anonyymi

        Kepuko on onnistunut :o) no ei ole. Vallassa on ollut aina vaan se yksi ja sama kepu. Ja maaseutu kärsii... On jo viimein aika kokeilla muuta ! PS !


    • Anonyymi

      Maaseutu on jo tuhon oma. Emme tarvitse Suomessa maaseutua muuhun kuin uusien kasvukeskusten rakentamiseen. Viljat, hedelmät ja kasvikset, kuten myös lihat ja maitotuotteet saadaan halvemmalla ja yhtä laadukkaina mm. Puolasta, Hollannista ja Välimeren maista.

      • Anonyymi

        Joo, Näinhän tämä Punaviherkepu hallitus toimii..


      • Anonyymi

        Maanomistaja kepulaiset on jo siirtynyt Perus-Suomalaisiin,jäljellä on enää kepussa kaupunki kepulaiset,joilla on maata vain kynsienalla,jos eivät ole jyrsineet kynsiänsä.No on siellä muutama maanomistaja joiden on pakko olla kun ovat vuokranneet maansa vipperävirmoille.


    • Anonyymi

      Helsinkiin ryhmittyneet keput ja viverpiipertät tekevät vain sekakuppeja keskenään niin kyllä suursuomi maaseutuineen unohtuu.

      • Anonyymi

        Sieltä tulikin juuri galluptulokset. KOK 27 %, SDP ja Vihreät, molemmat 20 %, VAS 12,6 %. Ai niin, olihan siellä myös Mestari ja persut, 9,3 %. Siinä mallia tänne meidän syvälle maaseudulle.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe