Aihe

Persujen kulissit raotetaan hieman Eerolallekin

Anonyymi

Repeääkö Eerolan pelihousut, ne jotka sahuri Hakkarainen repi jalasta? Kun lähtee yksin kaikkia muita vastaan, niin pitää varautua siihen, että oikeasti saa vastaansa kaikki muut. Perussuomalaiset ovat Jussi Halla-ahon johdolla ja suureen suosioonsa luottaen asettuneet kuntavaaleissa kaikkia muita vastaan, ja nyt on alkanut vastaisku. Halla-aho on haastanut erityisesti keskustan pyrkien murentamaan sen valta-aseman maaseutukunnissa, joten nyt Maaseudun Tulevaisuus iskee takaisin julkaisemalla Helena Petäistön suorasanaisen kolumnin. Sen mukaan populistipuolueesta on tullut äärioikeistopuolue, jonka ajatuksia kannattaisi ruotia nyt eikä sitten, kun se on myöhäistä.

10

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poliisi Ilari van der Steen ulosti KymenSanomissa mielipidesivulla hakeutuessaan kunnallisvaaleissa lihapatojen ääreen. Alentaa ensi alkuun veroja ,pensa ensin , ei tarvitse Kaalimaalle lähteä. On nämä persut huvittavia, kyllä kansa tietää.

   Bensa,tulovero,yritysvero,kunnallisvero yms ,jne Mertsua mukaillen.

  • Anonyymi

   Entinen perussuomalaisten ja sittemmin sinisten kansanedustaja Simon Elo puolestaan on julkaissut kirjan, jossa hän kertoo Jussi Halla-ahon noususta puolueen puheenjohtajaksi kesällä 2017. Samalla vaihtui koko puoluejohto, kun varapuheenjohtajiksi nousivat Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen. Nyt heidät molemmat on siirretty pois Suomen päivänpolitiikasta Brysseliin, ja se oli kyllä viisaasti tehty. Huhtasaaren käsittämättömäksi paisunut Donald Trumpin ihailu ja QAnon-salaliittoteorioihin uskominen sekä Hakkaraisen toilailut ympäri maailmaa alkavat olla liian tuhtia tavaraa jopa kannattajille.

   Sekä Petäistö että Elo vertaavat Halla-ahoa Trumpiin, ja kun Trumpin kupla on nyt puhjennut, niin sama kohtalo odottaa muitakin oikeistopopulisteja. Yhä useampi uskaltaa nyt sanoa sen, mitä on halunnut sanoa jo kauan. Halla-ahon johdolla puolue on luisunut entistä enemmän äärioikealle, ja se näkyy muun muassa lapuanliikkeen ihailuna. Halla-aho itse ei ole puhunut lapuanliikkeestä mitään, mutta puolueen sisällä on koko ajan toiminut äärioikeistolainen Suomen Sisu. Tämä on tiedetty jo kauan, mutta nyt sekin sanotaan ääneen.
   Puolue on käyttänyt propagandassaan huhuja, viholliskuvia ja valeuutisia samaan tapaan kuin teki lapuanliike ja kuten on tehnyt Trump. Nykyisin kaikkea voi levittää paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin ennen, ja juuri siihen äärioikeiston nousu onkin perustunut. Vastavuoroisesti myös oikean tiedon levittäminen käy yhtä helposti, kunhan se vain saadaan kunnolla käyntiin. Nyt se näyttäisi alkaneen.

   Miten vastaa viiltävän terävä-älyiseksi kehuttu Halla-aho kritiikkiin? Ainakaan alku ei näytä hyvältä, sillä hän ja varapuheenjohtaja Riikka Purra vastasivat Petäistön kritiikkiin näin.;

   Jussi Halla-aho@Halla_aho·29. tammik.
   Melko tuhtia jöötiä alkaa taas tulla, kun vaalit lähestyvät.

   Riikka Purra @ir_rkp - 2 min
   En usko, että Petäistö on oikeasti noin yksinkertainen. Joko hän ei jaksa selvittää asioita tai sitten menee laamana jonon jatkoksi sylkemään koska uskoo sen olevan oikein tai asemalleen hyödyllistä. Tai sitte helppoa.

   PS. He luottavat yhä samaan ylimielisyyteen ja katukieleen, jolla tähänastinen suosio on saavutettu. Epäilemättä se tehoaa fanaattisimpiin kannattajiin, mutta moni muu näkee kulissien rakoilevan. Niiden halkeamista paljastuu kaksi populistia, joilla ei oikeasti olekaan mitään sanottavaa.

   • Anonyymi

    Ei huono analyysi, ei ollenkaan.


  • Anonyymi

   Loikkari puole, äärioikeistolainen jolla ainoa agenda mamut ja EU sekä kielen käytössä Ei,Ei ,Ei. On eronneita ,erotettuja ,karanneita, tuomittuja jne, jne.

   IDA Stenholm erosi , pitäkää PS tunkkinne ja taas ehdokkaana. Hovikirjailija Hankamäki vihoitteli perskutaralloille eduskuntavaalien edellä ,ehdokkaana hänkin.

   Halko-Ahosta kerrotaan että olisi sivari homo myönteinen, täytyy olla kun maksattaa veronmaksajilla Hankamäen ulostuksia.

   Hylätty homo syyttää: Perussuomalaisilla fobia
   Perussuomalaisten ehdokaslistalta pudotettu vaihtoehtofilosofi Jukka Hankamäki syyttää blogikirjoituksissaan hylkäyksen johtuneen hänen homoseksuaalisuudestaan. Perussuomalaiset kiistää väitteen.

   Pe­rus­suo­ma­lai­set sa­nou­tu­vat jou­kol­la irti ko­hu­kir­jas­ta – näin sen jul­kais­sut aja­tus­pa­ja ja kir­joit­ta­ja kyt­key­ty­vät puo­luee­seen
   Perussuomalaiset poliitikot ovat kiistäneet vastuun kohukirjan julkaisusta. Puolueen ajatuspaja Suomen Perusta palkkasi teoksen kirjoittaneen Jukka Hankamäen vuodeksi "mediaprojektiin" vuonna 2018. Samana vuonna ajatuspaja sai tukea perussuomalaisilta 80 000 euroa ja valtiolta 103 000 euroa.

   MISSÄ EEROLAN AJATUS ,PAJAVASARAN VARRESSA !

   Ajatuspajalla on tiiviit yhteydet perussuomalaisiin. Sen hallituksessa istuvat tällä hetkellä perussuomalaisten kansanedustaja Ville Vähämäki, kansanedustaja ja puolueen 1. varapuheenjohtaja Riikka Purra, europarlamentaarikko Laura Huhtasaari sekä eduskunnan toinen varapuhemies Juho Eerola.

   Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi keskiviikkona lähettämässään tiedotteessa, ettei ole lukenut teosta. Kuten ei myöskään Eero la la laa.

   -perussuomalaisilta (veronmaksajilta) 80 000 euroa ja valtiolta (veronmaksajilta) 103 000 euroa. Yht. 183 000 €, OLITKO MUKANA TUKEMASSA KAUNO KIRJALLISUUTTA?

  • Anonyymi

   Marin esitteli Persujen Kreikkapaketin
   Taviolle, Halko-Aholle ja Ps Sirkukselle paketista, joita esimerkiksi perussuomalaiset ovat olleet Kreikalle myöntämässä ja luomassa. – On parempi siis korjata nyt tätä tilannetta kuin ajautua sellaiseen pahempaan tilanteeseen, jossa yksi tai useampi jäsenmaa ajautuisi erittäin voimakkaaseen ja vaikeaan taloudelliseen kierteeseen, jonka jälkeen me keskustelisimme täällä jälleen sellaisista paketeista, joita esimerkiksi perussuomalaiset ovat olleet Kreikalle myöntämässä ja luomassa.

   Toiseksi suureksi kysymykseksi pääministeri nosti syyn sille miksi elpymisväline ylipäänsä haluttiin EU:ssa luoda. Kyse on koronapandemian aiheuttamasta talouskriisistä ja sen vakavista vaikutuksista.

   – Me haluamme nyt yhdessä välttää niitä virheitä, joita aikaisemmin on tehty. On parempi elvyttää, on parempi luoda talouskasvua, on parempi luoda työllisyyttä ja niitä avaimia, joilla me yhdessä tästä poikkeuksellisen syvästä historiallisesta kriisistä selviämme.

   Basic Finns ei tätä ymmärrä vaikka rautakangesta taivutettaisiin.

  • Anonyymi

   Eerolan rytimiryhmä ,Perussuomalaiset söi sanansa Kreikan kolmospaketista 2015.

   Soini Peers, Sipilä kepu ja Stubb kok 7 miljardin euron laina lähti , nyt itkevät a rvioitu maksuosuus elpymispaketista taas on edelleen noin 6,6 miljardia euroa ja takaisin tulossa 2,3-3,2 miljardia euroa . Nyt itkettää ja kiihottaa Halko-Ahoa, Orpoa ja Sari Essayahia.

   Päääministeri Marin vastasi perussuomalaisten eduskuntaryhmän julkilausumaan Twitterissä.

   – Pääministerinä olen aina käytettävissä EU-asioissa kuten muissakin asioissa eduskunnan kuultavaksi suureen valiokuntaan tai suureen saliin. Eduskunnan kokoontumisesta päättää eduskunta, ei valtioneuvosto, Marin kirjoitti.

   – Kokonaisuuteen liittyvä omien varojen päätös käsitellään eduskunnassa ja tässäkin yhteydessä on mahdollista käydä laajempaa keskustelua monivuotisesta rahoituskehyksestä ja elpymisvälineestä. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoi, että olen kävellyt perustuslain yli. Kovaa puhetta. Pitäisin kohtuullisena, että kun syytetään niin samalla täsmennettäisiin, missä kohdin olen toiminut vastoin Suomen perustuslakia.

   Marin sanoi pitäneensä suuren valiokunnan ajan tasalla EU-neuvotteluista.

   – On selvää, että asiasta on erilaisia näkemyksiä ja kantoja eri puolueilla. Näistä olen aina valmis keskustelemaan. Sen sijaan epämääräiset vihjaukset ministerivastuuprosessista eivät ole reiluja. Näin vakavissa syytöksissä pitäisi olla villoja vihjausten sijaan.

  • Anonyymi

   Raotetaan samalla Eerolan sumutus verhoa näin kunnollisvaalien alla.

   Ovatko perussuomalaisten äänestäjät varakkaita ja ajavat Mercedes-Benzeillä?
   Vastaus voisi olla kyllä, Uho Eerola vaihtoi polkupyörän Wonderfullilta Mersuun kun tuli valituksi kansanedustajaksi. Kartturiksi eduskuntaan valikoitui blondi Lappeenrannasta.

   Mercedes-Benz ja Audi ovat saksalaisia niin sanottuja premium-automerkkejä, joihin melko harvalla suomalaisella on uutena varaa.

   Taloustutkimus haastatteli 1 268 henkilöä 3.–4.2.2021

   238 tunnusti olevansa perushumalainen

  • Anonyymi

   Näin Merivirta auttoi Juho Eerolaa savustamisessa
   lokakuu 15, 2013
   Jorma Kalevi Merivirta teki minusta rikosilmoituksen, joka on täysin perätön ja kunniaa loukkaava. Tällä rikosilmoituksella oli oma vaikutuksensa kuitenkin minun ajojahdissa. Minut eroitettiin perussuomalaisten valtuustoryhmästä sekä puolueesta tekaistujen rikosnimikkeiden ja rikosilmoitusten tuella. Jorma Kalevi Merivirta kantoi oman kortensa kekoon tällä ilmoituksella joka on luettavissa täältä

   Juho Eerola on tehnyt myös vastaavasti rikosilmoituksen samoihin aikoihin minusta jonka mukaan olisin häirinnyt Juhon kotirauhaa sekä uhkaillut sitä. Kun minut oli saatu puolueesta pois, veti Juho Eerola ilmoituksensa pois. Näin kertoi myös Merivirta tehneensä, mutta ei koskaan niin tehnyt. Tutkinnanjohtaja keskeytti koska rikosta ei ollut tapahtunut, Juho Eerolan tekemä perätön rikosilmoitus on kirjattu numerolla
   8150/R/107/13

   Mertsu Merivirta erosi perussuomalaisista ja jatkaa sitoutumattomana
   15.12.2015KymenSanomat

   Kotkan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Mertsu Merivirta on eronnut perussuomalaisista. Merivirta ilmoitti erostaan puoluehallitukselle tiistaina.

   Merivirta jatkaa valtuustossa ja hallituksessa sitoutumattomana, mutta osana keskustan valtuustoryhmää. Muut jäsenet keskustan uudessa ryhmässä ovat Vesa Levonen puheenjohtajana ja Heikki Suutari.

   Syyksi puolueesta eromaiseen Merivirta sanoo leipääntymisen perussuomalaisiin. Hän sanoo miettineensä eroa kauan.

   PS. ON MEILLÄ PORUKKA DEMOKRAATTISESSA PÄÄTÖKSEN TEOSSA

   • Anonyymi

    Ei ollut perätön. juho ei perättömiä ole kertonut eikä siitä ole tuomittu. Syyttäjä ei edes harkinnut Johoa vastaan mitään syytettä. Juho oli oikeassa kun erotettu myyrä oli väärässä, piste.


  • Anonyymi

   Varapuhemiehellä on jo uusia ongelmia, väkivaltaisen persukansanedustajan kanssa. Asia oli vielä jäänyt pelkäksi nyrkinheilutukseksi.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   9360
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   4029