Persujen kulissit raotetaan hieman Eerolallekin

Anonyymi

Repeääkö Eerolan pelihousut, ne jotka sahuri Hakkarainen repi jalasta? Kun lähtee yksin kaikkia muita vastaan, niin pitää varautua siihen, että oikeasti saa vastaansa kaikki muut. Perussuomalaiset ovat Jussi Halla-ahon johdolla ja suureen suosioonsa luottaen asettuneet kuntavaaleissa kaikkia muita vastaan, ja nyt on alkanut vastaisku. Halla-aho on haastanut erityisesti keskustan pyrkien murentamaan sen valta-aseman maaseutukunnissa, joten nyt Maaseudun Tulevaisuus iskee takaisin julkaisemalla Helena Petäistön suorasanaisen kolumnin. Sen mukaan populistipuolueesta on tullut äärioikeistopuolue, jonka ajatuksia kannattaisi ruotia nyt eikä sitten, kun se on myöhäistä.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliisi Ilari van der Steen ulosti KymenSanomissa mielipidesivulla hakeutuessaan kunnallisvaaleissa lihapatojen ääreen. Alentaa ensi alkuun veroja ,pensa ensin , ei tarvitse Kaalimaalle lähteä. On nämä persut huvittavia, kyllä kansa tietää.

      Bensa,tulovero,yritysvero,kunnallisvero yms ,jne Mertsua mukaillen.

    • Anonyymi

      Entinen perussuomalaisten ja sittemmin sinisten kansanedustaja Simon Elo puolestaan on julkaissut kirjan, jossa hän kertoo Jussi Halla-ahon noususta puolueen puheenjohtajaksi kesällä 2017. Samalla vaihtui koko puoluejohto, kun varapuheenjohtajiksi nousivat Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen. Nyt heidät molemmat on siirretty pois Suomen päivänpolitiikasta Brysseliin, ja se oli kyllä viisaasti tehty. Huhtasaaren käsittämättömäksi paisunut Donald Trumpin ihailu ja QAnon-salaliittoteorioihin uskominen sekä Hakkaraisen toilailut ympäri maailmaa alkavat olla liian tuhtia tavaraa jopa kannattajille.

      Sekä Petäistö että Elo vertaavat Halla-ahoa Trumpiin, ja kun Trumpin kupla on nyt puhjennut, niin sama kohtalo odottaa muitakin oikeistopopulisteja. Yhä useampi uskaltaa nyt sanoa sen, mitä on halunnut sanoa jo kauan. Halla-ahon johdolla puolue on luisunut entistä enemmän äärioikealle, ja se näkyy muun muassa lapuanliikkeen ihailuna. Halla-aho itse ei ole puhunut lapuanliikkeestä mitään, mutta puolueen sisällä on koko ajan toiminut äärioikeistolainen Suomen Sisu. Tämä on tiedetty jo kauan, mutta nyt sekin sanotaan ääneen.
      Puolue on käyttänyt propagandassaan huhuja, viholliskuvia ja valeuutisia samaan tapaan kuin teki lapuanliike ja kuten on tehnyt Trump. Nykyisin kaikkea voi levittää paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin ennen, ja juuri siihen äärioikeiston nousu onkin perustunut. Vastavuoroisesti myös oikean tiedon levittäminen käy yhtä helposti, kunhan se vain saadaan kunnolla käyntiin. Nyt se näyttäisi alkaneen.


      Miten vastaa viiltävän terävä-älyiseksi kehuttu Halla-aho kritiikkiin? Ainakaan alku ei näytä hyvältä, sillä hän ja varapuheenjohtaja Riikka Purra vastasivat Petäistön kritiikkiin näin.;

      Jussi Halla-aho@Halla_aho·29. tammik.
      Melko tuhtia jöötiä alkaa taas tulla, kun vaalit lähestyvät.

      Riikka Purra @ir_rkp - 2 min
      En usko, että Petäistö on oikeasti noin yksinkertainen. Joko hän ei jaksa selvittää asioita tai sitten menee laamana jonon jatkoksi sylkemään koska uskoo sen olevan oikein tai asemalleen hyödyllistä. Tai sitte helppoa.

      PS. He luottavat yhä samaan ylimielisyyteen ja katukieleen, jolla tähänastinen suosio on saavutettu. Epäilemättä se tehoaa fanaattisimpiin kannattajiin, mutta moni muu näkee kulissien rakoilevan. Niiden halkeamista paljastuu kaksi populistia, joilla ei oikeasti olekaan mitään sanottavaa.

      • Anonyymi

        Ei huono analyysi, ei ollenkaan.


    • Anonyymi

      Loikkari puole, äärioikeistolainen jolla ainoa agenda mamut ja EU sekä kielen käytössä Ei,Ei ,Ei. On eronneita ,erotettuja ,karanneita, tuomittuja jne, jne.

      IDA Stenholm erosi , pitäkää PS tunkkinne ja taas ehdokkaana. Hovikirjailija Hankamäki vihoitteli perskutaralloille eduskuntavaalien edellä ,ehdokkaana hänkin.

      Halko-Ahosta kerrotaan että olisi sivari homo myönteinen, täytyy olla kun maksattaa veronmaksajilla Hankamäen ulostuksia.

      Hylätty homo syyttää: Perussuomalaisilla fobia
      Perussuomalaisten ehdokaslistalta pudotettu vaihtoehtofilosofi Jukka Hankamäki syyttää blogikirjoituksissaan hylkäyksen johtuneen hänen homoseksuaalisuudestaan. Perussuomalaiset kiistää väitteen.

      Pe­rus­suo­ma­lai­set sa­nou­tu­vat jou­kol­la irti ko­hu­kir­jas­ta – näin sen jul­kais­sut aja­tus­pa­ja ja kir­joit­ta­ja kyt­key­ty­vät puo­luee­seen
      Perussuomalaiset poliitikot ovat kiistäneet vastuun kohukirjan julkaisusta. Puolueen ajatuspaja Suomen Perusta palkkasi teoksen kirjoittaneen Jukka Hankamäen vuodeksi "mediaprojektiin" vuonna 2018. Samana vuonna ajatuspaja sai tukea perussuomalaisilta 80 000 euroa ja valtiolta 103 000 euroa.

      MISSÄ EEROLAN AJATUS ,PAJAVASARAN VARRESSA !

      Ajatuspajalla on tiiviit yhteydet perussuomalaisiin. Sen hallituksessa istuvat tällä hetkellä perussuomalaisten kansanedustaja Ville Vähämäki, kansanedustaja ja puolueen 1. varapuheenjohtaja Riikka Purra, europarlamentaarikko Laura Huhtasaari sekä eduskunnan toinen varapuhemies Juho Eerola.

      Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi keskiviikkona lähettämässään tiedotteessa, ettei ole lukenut teosta. Kuten ei myöskään Eero la la laa.

      -perussuomalaisilta (veronmaksajilta) 80 000 euroa ja valtiolta (veronmaksajilta) 103 000 euroa. Yht. 183 000 €, OLITKO MUKANA TUKEMASSA KAUNO KIRJALLISUUTTA?

    • Anonyymi

      Marin esitteli Persujen Kreikkapaketin
      Taviolle, Halko-Aholle ja Ps Sirkukselle paketista, joita esimerkiksi perussuomalaiset ovat olleet Kreikalle myöntämässä ja luomassa. – On parempi siis korjata nyt tätä tilannetta kuin ajautua sellaiseen pahempaan tilanteeseen, jossa yksi tai useampi jäsenmaa ajautuisi erittäin voimakkaaseen ja vaikeaan taloudelliseen kierteeseen, jonka jälkeen me keskustelisimme täällä jälleen sellaisista paketeista, joita esimerkiksi perussuomalaiset ovat olleet Kreikalle myöntämässä ja luomassa.

      Toiseksi suureksi kysymykseksi pääministeri nosti syyn sille miksi elpymisväline ylipäänsä haluttiin EU:ssa luoda. Kyse on koronapandemian aiheuttamasta talouskriisistä ja sen vakavista vaikutuksista.

      – Me haluamme nyt yhdessä välttää niitä virheitä, joita aikaisemmin on tehty. On parempi elvyttää, on parempi luoda talouskasvua, on parempi luoda työllisyyttä ja niitä avaimia, joilla me yhdessä tästä poikkeuksellisen syvästä historiallisesta kriisistä selviämme.

      Basic Finns ei tätä ymmärrä vaikka rautakangesta taivutettaisiin.

    • Anonyymi

      Eerolan rytimiryhmä ,Perussuomalaiset söi sanansa Kreikan kolmospaketista 2015.

      Soini Peers, Sipilä kepu ja Stubb kok 7 miljardin euron laina lähti , nyt itkevät a rvioitu maksuosuus elpymispaketista taas on edelleen noin 6,6 miljardia euroa ja takaisin tulossa 2,3-3,2 miljardia euroa . Nyt itkettää ja kiihottaa Halko-Ahoa, Orpoa ja Sari Essayahia.

      Päääministeri Marin vastasi perussuomalaisten eduskuntaryhmän julkilausumaan Twitterissä.

      – Pääministerinä olen aina käytettävissä EU-asioissa kuten muissakin asioissa eduskunnan kuultavaksi suureen valiokuntaan tai suureen saliin. Eduskunnan kokoontumisesta päättää eduskunta, ei valtioneuvosto, Marin kirjoitti.

      – Kokonaisuuteen liittyvä omien varojen päätös käsitellään eduskunnassa ja tässäkin yhteydessä on mahdollista käydä laajempaa keskustelua monivuotisesta rahoituskehyksestä ja elpymisvälineestä. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoi, että olen kävellyt perustuslain yli. Kovaa puhetta. Pitäisin kohtuullisena, että kun syytetään niin samalla täsmennettäisiin, missä kohdin olen toiminut vastoin Suomen perustuslakia.

      Marin sanoi pitäneensä suuren valiokunnan ajan tasalla EU-neuvotteluista.

      – On selvää, että asiasta on erilaisia näkemyksiä ja kantoja eri puolueilla. Näistä olen aina valmis keskustelemaan. Sen sijaan epämääräiset vihjaukset ministerivastuuprosessista eivät ole reiluja. Näin vakavissa syytöksissä pitäisi olla villoja vihjausten sijaan.

    • Anonyymi

      Raotetaan samalla Eerolan sumutus verhoa näin kunnollisvaalien alla.

      Ovatko perussuomalaisten äänestäjät varakkaita ja ajavat Mercedes-Benzeillä?
      Vastaus voisi olla kyllä, Uho Eerola vaihtoi polkupyörän Wonderfullilta Mersuun kun tuli valituksi kansanedustajaksi. Kartturiksi eduskuntaan valikoitui blondi Lappeenrannasta.

      Mercedes-Benz ja Audi ovat saksalaisia niin sanottuja premium-automerkkejä, joihin melko harvalla suomalaisella on uutena varaa.

      Taloustutkimus haastatteli 1 268 henkilöä 3.–4.2.2021

      238 tunnusti olevansa perushumalainen

    • Anonyymi

      Näin Merivirta auttoi Juho Eerolaa savustamisessa
      lokakuu 15, 2013
      Jorma Kalevi Merivirta teki minusta rikosilmoituksen, joka on täysin perätön ja kunniaa loukkaava. Tällä rikosilmoituksella oli oma vaikutuksensa kuitenkin minun ajojahdissa. Minut eroitettiin perussuomalaisten valtuustoryhmästä sekä puolueesta tekaistujen rikosnimikkeiden ja rikosilmoitusten tuella. Jorma Kalevi Merivirta kantoi oman kortensa kekoon tällä ilmoituksella joka on luettavissa täältä

      Juho Eerola on tehnyt myös vastaavasti rikosilmoituksen samoihin aikoihin minusta jonka mukaan olisin häirinnyt Juhon kotirauhaa sekä uhkaillut sitä. Kun minut oli saatu puolueesta pois, veti Juho Eerola ilmoituksensa pois. Näin kertoi myös Merivirta tehneensä, mutta ei koskaan niin tehnyt. Tutkinnanjohtaja keskeytti koska rikosta ei ollut tapahtunut, Juho Eerolan tekemä perätön rikosilmoitus on kirjattu numerolla
      8150/R/107/13

      Mertsu Merivirta erosi perussuomalaisista ja jatkaa sitoutumattomana
      15.12.2015KymenSanomat

      Kotkan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Mertsu Merivirta on eronnut perussuomalaisista. Merivirta ilmoitti erostaan puoluehallitukselle tiistaina.

      Merivirta jatkaa valtuustossa ja hallituksessa sitoutumattomana, mutta osana keskustan valtuustoryhmää. Muut jäsenet keskustan uudessa ryhmässä ovat Vesa Levonen puheenjohtajana ja Heikki Suutari.

      Syyksi puolueesta eromaiseen Merivirta sanoo leipääntymisen perussuomalaisiin. Hän sanoo miettineensä eroa kauan.

      PS. ON MEILLÄ PORUKKA DEMOKRAATTISESSA PÄÄTÖKSEN TEOSSA

      • Anonyymi

        Ei ollut perätön. juho ei perättömiä ole kertonut eikä siitä ole tuomittu. Syyttäjä ei edes harkinnut Johoa vastaan mitään syytettä. Juho oli oikeassa kun erotettu myyrä oli väärässä, piste.


      • Anonyymi

        Kansanedustaja Tony Halme (ps) poissa eduskunnasta. Halmeelle oli myönnetty sairauslomaa marraskuun loppuun asti. Halmeen nimi ei ollut listalla, kun perussuomalaiset julkistivat tulevien eduskuntavaalien ehdokkaitaan.
        Perussuomalaisten puheenjohtaja uskoo, että hiljattain rattijuopumuksesta tuomittu Tony Halme osaa tehdä itse johtopäätökset ehdokkuudestaan.

        Ei tarvinnut harjata, ei kyennyt ehdokkaaksi.

        ”Viikingin” valinta eduskuntaan vuoden 2003 vaaleissa oli sysäys perussuomalaisten nousulle. Parin kuukauden kuluttua, heinäkuussa 2003, Tony Halme toteutti aikeensa yllättävästi. Hänen asunnossaan tapahtui ampumavälikohtaus. Tajuton Halme kiidätettiin sairaalaan.

        Pariskunta nousi otsikoihin heinäkuussa 2003, kun Tony Halme oli vielä tuore kansanedustaja. Halmeiden välienselvittelyssä laukesi ase.
        Tony Halme joutui teho-osastolle lääkkeiden ja huumeiden yhteisvaikutuksesta. Hän oli kolme viikkoa koomassa ja sai pysyvän aivovaurion.

        Kaikkihan me muistamme että Halme nosti Soinin ja perskutarallat eduskuntaan. Historia toistaa persujen osalta itseään, kun ei ole varsinaista liike ideaa muuta kun ne mamamut ja mamut.


    • Anonyymi

      Varapuhemiehellä on jo uusia ongelmia, väkivaltaisen persukansanedustajan kanssa. Asia oli vielä jäänyt pelkäksi nyrkinheilutukseksi.

    • Anonyymi

      Takinkäännön Suomen ennätys

      Ritva Elomaan (ps) kirjoitus Turun Sanomissa ansaitsee lyhyen jatkon.

      ”Suomen hallituksen on otettava letkut irti turmiollisesta EU-tukipaketeista.”

      ”Perussuomalaiset eivät tule äänestämään Kreikka-kolmosen puolesta.”

      Perussuomalaiset halusi leikata suomalaisten palkkoja ja lomia, nostaa eläkeläisten palvelumaksuja ja korottaa verotusta hallituksessa. Perussuomalaiset leikkasi lääkekorvauksia ja työttömyysturvaa. Perussuomalaiset lakkautti hallituksessa palveluita ja liikenneyhteyksiä maakunnista.

      Perussuomalaiset oli Suomen historian kokoomuslaisinta politiikkaa tekevässä hallituksessa leikkauslinjan takuupuolue. Kaiken tämän lisäksi Perussuomalaiset äänesti Kreikan tukipaketin puolesta.Perussuomalaiset lupasivat ottaa letkut irti EU-tukipaketeista, mutta hallituksessa Perussuomalaiset ottivat letkut irti tavallisten suomalaisten arjesta.

      Kun katsoo Perussuomalaisten petettyjen vaalilupausten listaa, ei ole mikään ihme, että puolueen kansanedustajat keskittyvät mieluummin haukkumaan muita kuin selittämään omaa takinkäännön Suomen ennätystä.

      Perussuomalaiset pettivät vaalilupaustensa lisäksi myös äänestäjänsä. Mitä silloin jää jäljelle?

    • Anonyymi

      Olette olleet informoituna lehdistön välityksellä että ainakin Vesa Levonen ja Jorma Merivirta ehdokkuutta tarjonneet, mutta tullut mutkia matkaan milloin mistäkin syystä. Onko tietoa mitkä syyt ovat johtaneet edustuskelvottumuuteen?

      Juho Eerola torppasi Vesa Hevosen kepuun ja siskon vasara laiturilla Jorman, näin ainakin itse väitti kolmiloikka urheilija.

      Sellasii myä ollaa kymiläiset ps.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe