Aihe

Turvekaupunki Haapavesi todella syvässä Kepukriisissä-naisjohto erosi

Anonyymi

Kauravellihousu Kurhisen saamattomuus ei yllätä ketään.
Viikosta toiseen kukonheltta veltosti heiluksien esiintyvä mutta valtakunnallista ryhtiliikettä vaativa Kurhinen on jo kuin Kari Suomalaisen pilakuva Pohjalaisesta uroosta..
Esikuva olisi kenties pikemminkin tuo Persujen esiintuoma Munsalan soutaja,siis tiukan paikan tullen todellinen rintamakarkuri.

Haapavedellä tunnetun kepuloikkarin siis nykyisen persun ja yhä valtuustossa röhnöttävän misogynistin siis kepulaisen jeppaskyläpäällikön räyhäryhmäyhdistelmä on saanut kaupungin päätöksenteon totaalisesti halvautettua.
Kaupunginvaltuuston viimesyksyiset kokoustallenteet ovat kun National Geograph kanavalta näytetyn 1930-luvun Saksalaisen kirjallisuustohtorin
propagandan kloonaus..

Kaupungin jo eronneet johtajat ovat toistamiseen pyytäneet apua puoluejohdolta,mutta Kurhisen voimallisen taustavaikuttamisen myötävaikutuksella naiskaksikko on päätetty poliittisesti rituaaliteurastaa.

Puolueen johatja Saarikolle asiasta on turha valittaa,koska se viimestään paljastaisi Kurhisentotaalisen kyvyttömyyden toimia persupelon edessä.

Haapajärvisen Haapalan siis Haapaveden naapurikaupungista kotoisin olevan tunnetun politiikan toimittajan mukaan tämä Kurhiskehitys on ollut nähtävissä jo pitkään.
Itsekeskeinen hillotolppapolitikointi on jättänyt kenttäväen täysin heitteille ja pelko omien poliittisten voimien riittämättömyydestä heijastuu nimenomaan tämäntasoisena nillitystoimintana.

Haapavesi-lehdessä on asiasta toki lisätietoja ja ne Haapaveden valtuuston kokoustallenteet ovat julkisia..

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stockmannista kirpputori

    Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
    Maailman menoa
    135
    6211
   2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

    En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
    Maailman menoa
    105
    1959