Aihe

Bilekuvat tarkistuksen yhteydessä

Anonyymi

Tuo bilettäminen. Keskiviikko iltana kuvattu eli arki-iltana, siinä neidot napa paljaina ja kimalteet päällä bilettämässä. Tuoko on jotain kivaa, mitä nuo vaatteet kertovat, mitä ollaan hakemassa. Minusta tuollainen pukeutuminen ei kuulu muuhun kuin pikkujouluihin ja mieluiten niissäkin näkisin paljasta pintaa vähemmän ja älyllistä keskustelua enemmän. Korona jyllää kovasti ja pitää päästä tuonne ei kerro kovin hyvää ajattelutavasta.
Tuo bilettäminen, viinan latkiminen ja alastomuus ei ainakaan tytön tulevaa elämää auta, sitäkin sopisi ajatella.
Millaisen elämän todella haluat, työelämän ja perheen. Biletysvaatteenkin pitää olla säädyllinen ja arki-iltana pitäisi pidättäytyä arkiseen asuun. Yhtä juhlaa elämä ei ole nyt eikä milloinkaan.

Minusta tuntuu, että on karannut nuorilta aikuisilta kokonaan pois järkevä elämän ilo. Ja nyt koronan aikana sentään odottaisi jokaiselta järkevää käyttäytymistä, sillä sinä voit noilla biletysreissuilla saada tartunnan ja levität sitä ympäriinsä, myös niihin läheisiisi, jotka eivät siitä ehkä selviydykään tai jopa kaveriisi, joka ei selviydykään.
Jaksakaa hyvät ihmiset nyt niin kauan, että rokotukset etenee kesään mennessä toivottavasti jo suureen osaan näitä kaikkein riski alttiisiin ja jospa itsekin voisitte saada rokotuksen estämään taudin, jonka todellista alkuperää ei kukaan tiedä ja se on maailman laajuinen. Elämä palaa kun saadaan tämä kuriin ja sitten voitte vapaammin elää, toivottavasti sittenkin moraalilla varustettuna, jotta se elämänne jatkokin olisi miellyttävä.
Meille halutaan tuoda näitä esikuvia tuon kaltaiseen bilettämiseen, onko näidenkään elämä todellisuudessa kovin kivaa, eroja erojen jälkeen. Samoin aina taakse kätkeytyy raha ja sen saa joku muu kuin bilettäjä. Miettikää hyvät ihmiset tarkemmin. Haluatteko omat lapsenne tuohon viinan ja huumeiden ja kilmalteiden maailmaan ja näkemään se paha olo joka niistä seuraa.

vaikka yritätte kuinka tuonne hukuttaa pahaa oloanne ja tylsistymistä, ei niin käy, vaan on vieläkin kurjempaa. Navat piiloon.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

    Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
    Kotimaiset julkkisjuorut
    169
    10028
   2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

    Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
    Kotimaiset julkkisjuorut
    130
    4217