Aihe

Ilari van der Steen ulosti KymenSanomissa

Anonyymi

Juho Kierolan opetuslapsi mielipidesivulla harhauttaa kansalaisia uutena valtuustoon hakijana. Olisi poliisilta odottanut rehellisempää otetta jos pyrkii politiikassa kalifiksi kalifin paikalle.
Ei erota kunta ja eduskuntavaalin eroa tarkoitushakuisesti. Persujen valtakunnallinen harhautus jatkuu paikallistasolla esitetään että polttoaineen hinnat ja hallituksen kaato ratkaistaisiin kunnallisvaalien jälkeen.
Olisi siellä eduskunta avustajana kysynyt vaikka Marinilta tai Onnipussissa Paaterolta mikä vaikutus kunnallisvaltuutetuilla on Kotkassa pienentää polttoaine tai muitakin valtion lainsäädännöllä määräämiä veroja.

13

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilari van der Steen, eduskunnan II varapuhemiehen erityisavustajan aiempi huolenaihe Kysärissä oli mielenosoitus vilkasliikenteisellä Kaisaniemenkadulla Helsingissä. Poliisi hajoitti rauhallisesti käyttäytyviä ilmasto mielenosoittajia pippurisumutteella suoraan naamariin ja raahaamalla kammarille,

   Kansalaiset kommenteissa poliitikot mukaanlukien eivät oikein pitäneet poliisin käytöksestä. Olisivatko katselleet liikaa amerikkalaisia poliisi sarjoja.

   Vaaliennakossaan van Steen ei pitänyt mielenosoittajista ja puolusteli poliisien käytöstä.;
   Mielenosoituskin edellyttää suhteellisuuden tajua

   Mielenosoitusoikeus on vahva kansalaisen perusoikeus.

   Poliisitoiminnassa suhteellisuusperiaatteen tarkoituksena on mitoittaa poliisin toimenpiteet niin, että heidän käyttämänsä keinot ja niiden aiheuttamat haitat ovat järkevässä suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden.

   Mielenosoituksissa, kuten lain- ja voimakeinojen käytössä, tulisi myös ottaa huomioon suhteellisuusperiaate. Ovatko käytetyt keinot oikeassa suhteessa asian vakavuuteen, siitä aiheutuvaan haittaan tai siihen, että oma asia saadaan kuuluville?

   SOPII KYSYÄ OTTIKO POLIISI HUOMIOON SUHTEELLISUUSPERAATTEEN OMASSA KÄYTTÄYTYMISESSÄÄN, HUOMIOIDEN ASIAN VAKAUDETTOMUUDEN.

   • Anonyymi

    9.11.2019 12:45 Ilari van der Steen, erityisavustaja, Kotka
    Lukijalta: Byrokratia ja tarpeeton paperisota vievät aikaa poliisin ydintoiminnoilta

    Varsinkin sote- ja maakuntauudistuksen yhteydessä olemme kuulleet suurempien hartioiden merkityksellisyydestä.

    ON ILO NÄHDÄ JA LUKEA ETTÄ POLIISILLE ON LEVÄMPIEN HARTIOIDEN MYÖTÄ JÄÄNYT ENEMMÄN AIKAA SOSIAALISELLE MEDIALLE TUODA OMAA NIMEÄ ESIIN . TÄRKEIMPÄNÄ AGENDANA ON MENESTYS VAALEISSA TUOMALLA MIELEISIÄÄN EPÄKOHTIA ESIIN , KERTOMATTA KUITENKAAN OMIA KORJAUS EHDOTUKSI.
    NO KÄYHÄN SE NÄINKIN OLLA POPU PELLE:


   • Anonyymi

    Sopiiko huomata, että kun rikkoo lakia ja aiheuttaa häiriötä vastoin allekirjoitettua mielenosoituslupaa, niin silloin pitää laittaa pippuri toimimaan heti, eikä viivytellä, kuten nytkin tehtiin.
    Rikolliset osaa valittaa, juuri kuten aiempi kirjoittaja. Roskasakkia, myös viher-rikolliset.
    Vihreys ei poista vastuuta tahallisesti tehdyistä rikoksista.

    Vihreiden vaalilupaus voisi olla:
    Oletko rikollinen ? Liity jengiimme. Olemme Sinua varten ja yhdessä yhteiskuntaa vastaan.

    Persut keksiköön omansa. Iso kuva ja vähän tekstiä, koska harva jäsenistä osaa kunnolla lukea.


  • Anonyymi

   Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Komisario on 4 938 euroa kuukaudessa.

   IL: Eerola löysi bändinsä kitaristin erityisavustajaksi — Palkka kuin kansanedustajalla

   Varapuhemies Juho Eerola kutsui erityisavustajakseen bändikaverinsa Kotkasta – palkka 6 466 euroa kuussa.
   Eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola, joka nimitti van der Steenin tehtävään, ei tiennyt Eerolan ja van der Steenin yhteydestä siviilielämässä.

   – Kuulen ensimmäisen kerran, että hän on tässä bändissä, Paavola sanoo.

   Paavola varoo ottamasta asiaan kantaa, koska hän ei tiedä, minkälaisesta bändistä on kyse ja kuinka läheinen Eerolan ja van der Steenin keskinäinen suhde on.

   Eerolan mukaan van der Steen tulee perussuomalaisten ulkopuolelta.

   – Hän ei ole ollut ehdokkaana tai puolueen toiminnassa mukana.
   Eerolan mukaan van der Steen jää virkavapaalle virastaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella. ( Paluu?)

   PS. Poliisi Ilari oli huolestunut paikallislehdessä poliisien vähäisyydestä ja ajan puuttesta. Jättikö työkaverit entistä enemmän pulaan kun yhteiskunnanvaroin poliisiksi koulutettu häipyy tehtävästään? Palkattiinko tilalle vt poliisi, eläkkeeltä?

   • Anonyymi

    " Äiti tuu pyyhkimään", voi j.lauta mitä tarinoita täällä suolletaan. Kun tosi paikka tulee, niin sitten pelko pceessä soitetaan 112:een ja pyydetään apua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    " Äiti tuu pyyhkimään", voi j.lauta mitä tarinoita täällä suolletaan. Kun tosi paikka tulee, niin sitten pelko pceessä soitetaan 112:een ja pyydetään apua.

    STEENI PYYHKII HIKEÄ EDUSKUNTATALOLLA EEROLAN PUHEETONMIEHEN NUIJASTA HYVÄVELI HENGESSÄ. LÄHTI TÖITÄ KARKUUN KOTKASTA LIHAPATOJEN ÄÄREEN.
    112 VIIVEELLÄ TULEEKO POLIISI, TULEEKO AMBULANSSI, EI TULE . SEURAAVA AUTO ON MUSTA JOSSA RISTI.


  • Anonyymi

   Verrattain tyhmä ja riittäviä kouluja käymätön opportunistiko täällä huutelee?
   Aikansa kutakin.

  • Anonyymi

   Kyllä ja heitetään ketsuppia seinille ja whatnot. Ota nyt toi raivo käteen ja mene miettimään josko sulle ois ihan muita hommia ihan muilta aloilta.

  • Anonyymi

   Kotkalaisen komisarion valinta Juho Eerolan (ps.) erityisavustajaksi tuli ilmi Iltalehdessä kirjoitettiin, että Eerola palkkasi pestiin kaverinsa Suuri tuntematon -bändistä.

   Harrastus ei miestä pahenna, totesivat toiset keskustelupalstoilla. Toiset epäilivät van der Steenin pätevyyttä, sillä hän ei ole ollut puoluepolitiikassa aiemmin mukana, eikä myöskään ansioitunut politiikassa mitenkään.

   Miehet tapasivat vuonna 1999 turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa, jossa Eerola työskenteli pakolaisohjaajana ja van der Steen ulkomaalaisasioita hoitaneena poliisina.

   Uudesta tehtävänkuvasta hänellä ei ole vielä tarkkaa käsitystä. Erityisavustajan tehtävänkuvaa ei ole tiukasti määritelty missään, van der Steen kertoo.

   En näe, että leimaannun sen poliittisemmaksi kuin aikaisemmin. Olen menossa tekemään niitä yhteiskunnallisia tehtäviä, joita minulle annetaan.Hänellä itsellään ei ole puoluekirjaa, ei ole koskaan ollut.

   Eerolan Korkeakoulusta meriittiä kunnollisvaaleihin.

   Politiikassa totuus on se miltä asia näyttää

   Kotkalainen perussuomalaisen puolueen varapuheenjohtaja ja eduskunnan varapuhemies on valinnut itselleen erityisavustajaksi kotkalaisen poliisikomisarion. Vakuutteluista huolimatta kysymyksessä on poliittisen päättäjän tekemä poliittinen nimitys.

   Ja halusipa tämä komisario taikka ei, tästä lähtien hän on politiikka seuraaville kansalaisille perussuomalainen erityisavustaja, olipa hän puolueen maksava jäsen taikka ei. Politiikassa kun asia ei aina ole mitä se on, vaan miltä se näyttää. Valtiosihteerit ja erityisavustajat ovat puhemiesten, ministereiden ja kansanedustajien poliittisia luottohenkilöitä ja heille erityisesti poliittisesti lojaaleja. MOT

  • Anonyymi

   Näitä varten Jyrkilän Bussi ja Kotkan Poliisin partio ajaa 15min välein Karhuvuoren kautta. Kokeile työtä, käy juttelemassa välitystoimiston henkilökunnan kanssa.
   Nyt on esim lumenpudottajille töitä vaikka kuinka paljon.

   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä van der Sten ja Eerola , heistä enemmän hyötyä lumitöissä, tosin keväällä lumiukot sulaa, niinhän niiden kuuluukin. Kunnallisvaaleissa valitaan miehiä. naisia, ei lumiukkoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä van der Sten ja Eerola , heistä enemmän hyötyä lumitöissä, tosin keväällä lumiukot sulaa, niinhän niiden kuuluukin. Kunnallisvaaleissa valitaan miehiä. naisia, ei lumiukkoja.

    Harvoin valitaan työtön työmies. Tai autonkuljettajan poika 44v.


  • Anonyymi

   Kannattaa lakata äänestämästä Persuja

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   135
   5743