Ilari van der Steen ulosti KymenSanomissa

Anonyymi

Juho Kierolan opetuslapsi mielipidesivulla harhauttaa kansalaisia uutena valtuustoon hakijana. Olisi poliisilta odottanut rehellisempää otetta jos pyrkii politiikassa kalifiksi kalifin paikalle.
Ei erota kunta ja eduskuntavaalin eroa tarkoitushakuisesti. Persujen valtakunnallinen harhautus jatkuu paikallistasolla esitetään että polttoaineen hinnat ja hallituksen kaato ratkaistaisiin kunnallisvaalien jälkeen.
Olisi siellä eduskunta avustajana kysynyt vaikka Marinilta tai Onnipussissa Paaterolta mikä vaikutus kunnallisvaltuutetuilla on Kotkassa pienentää polttoaine tai muitakin valtion lainsäädännöllä määräämiä veroja.

28

1644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilari van der Steen, eduskunnan II varapuhemiehen erityisavustajan aiempi huolenaihe Kysärissä oli mielenosoitus vilkasliikenteisellä Kaisaniemenkadulla Helsingissä. Poliisi hajoitti rauhallisesti käyttäytyviä ilmasto mielenosoittajia pippurisumutteella suoraan naamariin ja raahaamalla kammarille,

      Kansalaiset kommenteissa poliitikot mukaanlukien eivät oikein pitäneet poliisin käytöksestä. Olisivatko katselleet liikaa amerikkalaisia poliisi sarjoja.

      Vaaliennakossaan van Steen ei pitänyt mielenosoittajista ja puolusteli poliisien käytöstä.;
      Mielenosoituskin edellyttää suhteellisuuden tajua

      Mielenosoitusoikeus on vahva kansalaisen perusoikeus.

      Poliisitoiminnassa suhteellisuusperiaatteen tarkoituksena on mitoittaa poliisin toimenpiteet niin, että heidän käyttämänsä keinot ja niiden aiheuttamat haitat ovat järkevässä suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden.

      Mielenosoituksissa, kuten lain- ja voimakeinojen käytössä, tulisi myös ottaa huomioon suhteellisuusperiaate. Ovatko käytetyt keinot oikeassa suhteessa asian vakavuuteen, siitä aiheutuvaan haittaan tai siihen, että oma asia saadaan kuuluville?

      SOPII KYSYÄ OTTIKO POLIISI HUOMIOON SUHTEELLISUUSPERAATTEEN OMASSA KÄYTTÄYTYMISESSÄÄN, HUOMIOIDEN ASIAN VAKAUDETTOMUUDEN.

      • Anonyymi

        9.11.2019 12:45 Ilari van der Steen, erityisavustaja, Kotka
        Lukijalta: Byrokratia ja tarpeeton paperisota vievät aikaa poliisin ydintoiminnoilta

        Varsinkin sote- ja maakuntauudistuksen yhteydessä olemme kuulleet suurempien hartioiden merkityksellisyydestä.

        ON ILO NÄHDÄ JA LUKEA ETTÄ POLIISILLE ON LEVÄMPIEN HARTIOIDEN MYÖTÄ JÄÄNYT ENEMMÄN AIKAA SOSIAALISELLE MEDIALLE TUODA OMAA NIMEÄ ESIIN . TÄRKEIMPÄNÄ AGENDANA ON MENESTYS VAALEISSA TUOMALLA MIELEISIÄÄN EPÄKOHTIA ESIIN , KERTOMATTA KUITENKAAN OMIA KORJAUS EHDOTUKSI.
        NO KÄYHÄN SE NÄINKIN OLLA POPU PELLE:


      • Anonyymi

        Sopiiko huomata, että kun rikkoo lakia ja aiheuttaa häiriötä vastoin allekirjoitettua mielenosoituslupaa, niin silloin pitää laittaa pippuri toimimaan heti, eikä viivytellä, kuten nytkin tehtiin.
        Rikolliset osaa valittaa, juuri kuten aiempi kirjoittaja. Roskasakkia, myös viher-rikolliset.
        Vihreys ei poista vastuuta tahallisesti tehdyistä rikoksista.

        Vihreiden vaalilupaus voisi olla:
        Oletko rikollinen ? Liity jengiimme. Olemme Sinua varten ja yhdessä yhteiskuntaa vastaan.

        Persut keksiköön omansa. Iso kuva ja vähän tekstiä, koska harva jäsenistä osaa kunnolla lukea.


      • Anonyymi

        Mitä tulee poliisin toimintaan, ei se ole kestäny päivänvaloa koskaan


      • Anonyymi

        Eikö mielenosoittajaa saa kritisoida? Minä ainkin kritisoin viherpiiperoita ja kannabis psykoosissa riehuvia kakaroita. Eli minullakin on oikeus! Et varmaan pahastu oikeudestani kertoa oikeudestani kritisoida, osoittaa mielipiteeni hihhuleista?


    • Anonyymi

      Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Komisario on 4 938 euroa kuukaudessa.

      IL: Eerola löysi bändinsä kitaristin erityisavustajaksi — Palkka kuin kansanedustajalla

      Varapuhemies Juho Eerola kutsui erityisavustajakseen bändikaverinsa Kotkasta – palkka 6 466 euroa kuussa.
      Eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola, joka nimitti van der Steenin tehtävään, ei tiennyt Eerolan ja van der Steenin yhteydestä siviilielämässä.

      – Kuulen ensimmäisen kerran, että hän on tässä bändissä, Paavola sanoo.

      Paavola varoo ottamasta asiaan kantaa, koska hän ei tiedä, minkälaisesta bändistä on kyse ja kuinka läheinen Eerolan ja van der Steenin keskinäinen suhde on.

      Eerolan mukaan van der Steen tulee perussuomalaisten ulkopuolelta.

      – Hän ei ole ollut ehdokkaana tai puolueen toiminnassa mukana.
      Eerolan mukaan van der Steen jää virkavapaalle virastaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella. ( Paluu?)

      PS. Poliisi Ilari oli huolestunut paikallislehdessä poliisien vähäisyydestä ja ajan puuttesta. Jättikö työkaverit entistä enemmän pulaan kun yhteiskunnanvaroin poliisiksi koulutettu häipyy tehtävästään? Palkattiinko tilalle vt poliisi, eläkkeeltä?

      • Anonyymi

        " Äiti tuu pyyhkimään", voi j.lauta mitä tarinoita täällä suolletaan. Kun tosi paikka tulee, niin sitten pelko pceessä soitetaan 112:een ja pyydetään apua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Äiti tuu pyyhkimään", voi j.lauta mitä tarinoita täällä suolletaan. Kun tosi paikka tulee, niin sitten pelko pceessä soitetaan 112:een ja pyydetään apua.

        STEENI PYYHKII HIKEÄ EDUSKUNTATALOLLA EEROLAN PUHEETONMIEHEN NUIJASTA HYVÄVELI HENGESSÄ. LÄHTI TÖITÄ KARKUUN KOTKASTA LIHAPATOJEN ÄÄREEN.
        112 VIIVEELLÄ TULEEKO POLIISI, TULEEKO AMBULANSSI, EI TULE . SEURAAVA AUTO ON MUSTA JOSSA RISTI.


    • Anonyymi

      Verrattain tyhmä ja riittäviä kouluja käymätön opportunistiko täällä huutelee?
      Aikansa kutakin.

    • Anonyymi

      Kyllä ja heitetään ketsuppia seinille ja whatnot. Ota nyt toi raivo käteen ja mene miettimään josko sulle ois ihan muita hommia ihan muilta aloilta.

    • Anonyymi

      Kotkalaisen komisarion valinta Juho Eerolan (ps.) erityisavustajaksi tuli ilmi Iltalehdessä kirjoitettiin, että Eerola palkkasi pestiin kaverinsa Suuri tuntematon -bändistä.

      Harrastus ei miestä pahenna, totesivat toiset keskustelupalstoilla. Toiset epäilivät van der Steenin pätevyyttä, sillä hän ei ole ollut puoluepolitiikassa aiemmin mukana, eikä myöskään ansioitunut politiikassa mitenkään.

      Miehet tapasivat vuonna 1999 turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa, jossa Eerola työskenteli pakolaisohjaajana ja van der Steen ulkomaalaisasioita hoitaneena poliisina.

      Uudesta tehtävänkuvasta hänellä ei ole vielä tarkkaa käsitystä. Erityisavustajan tehtävänkuvaa ei ole tiukasti määritelty missään, van der Steen kertoo.

      En näe, että leimaannun sen poliittisemmaksi kuin aikaisemmin. Olen menossa tekemään niitä yhteiskunnallisia tehtäviä, joita minulle annetaan.Hänellä itsellään ei ole puoluekirjaa, ei ole koskaan ollut.

      Eerolan Korkeakoulusta meriittiä kunnollisvaaleihin.

      Politiikassa totuus on se miltä asia näyttää

      Kotkalainen perussuomalaisen puolueen varapuheenjohtaja ja eduskunnan varapuhemies on valinnut itselleen erityisavustajaksi kotkalaisen poliisikomisarion. Vakuutteluista huolimatta kysymyksessä on poliittisen päättäjän tekemä poliittinen nimitys.

      Ja halusipa tämä komisario taikka ei, tästä lähtien hän on politiikka seuraaville kansalaisille perussuomalainen erityisavustaja, olipa hän puolueen maksava jäsen taikka ei. Politiikassa kun asia ei aina ole mitä se on, vaan miltä se näyttää. Valtiosihteerit ja erityisavustajat ovat puhemiesten, ministereiden ja kansanedustajien poliittisia luottohenkilöitä ja heille erityisesti poliittisesti lojaaleja. MOT

    • Anonyymi

      Näitä varten Jyrkilän Bussi ja Kotkan Poliisin partio ajaa 15min välein Karhuvuoren kautta. Kokeile työtä, käy juttelemassa välitystoimiston henkilökunnan kanssa.
      Nyt on esim lumenpudottajille töitä vaikka kuinka paljon.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä van der Sten ja Eerola , heistä enemmän hyötyä lumitöissä, tosin keväällä lumiukot sulaa, niinhän niiden kuuluukin. Kunnallisvaaleissa valitaan miehiä. naisia, ei lumiukkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä van der Sten ja Eerola , heistä enemmän hyötyä lumitöissä, tosin keväällä lumiukot sulaa, niinhän niiden kuuluukin. Kunnallisvaaleissa valitaan miehiä. naisia, ei lumiukkoja.

        Harvoin valitaan työtön työmies. Tai autonkuljettajan poika 44v.


    • Anonyymi

      Kannattaa lakata äänestämästä Persuja

    • Anonyymi

      Suomi on maailman onnellisin maa, pidetään Kotkakin sellaisena ilman ei ei persuja.
      Ja vielä poliisi, yhteiskunnan rahoilla koulutettu persuksi.

    • Anonyymi

      pissasi housuun aikoinaan rippileirillä

    • Anonyymi

      Siis kitaristi

    • Anonyymi

      Kusi housuun rippileirillä

    • Anonyymi

      Mitenkähän kävi Ilarin muroille, tuliko syötyä?

      • Anonyymi

        Aloittajana haastat riitaa ja tiedät jo olevasi kohta tuomiolla jos kerrotut ennusmerkit pitää paikkaansa.
        Lisää kerjäät itsellesi vaikeuksia.


    • Anonyymi

      Jauhoa nenään varapuheenjohtajalle oli annettu osuvasti sosiaalisessa mediassa uusi etunimi, Ero Eerola. Sopii yhtähyvin kun Juho Kierola, kaikkien entisten Kotka persujen Jorman, Vesan, Jarin, Tompan, Ranen, Amon jne YSTÄVÄ kyynärpäineen.

      Isä tunsi poikansa, kokoomuksessa ei olisi ollut tulevaisuutta "poliitikkona" , hyväksyi silti toisen liehuletin. Kotipaikka Laajakoski ( Nikeli) eikä harmita yhtään.

    • Anonyymi

      Lähes kaikki ilarit ovat todellakin tuiskumaisia......vaikka ei pääse ylös kaapistansa:)

    • Anonyymi

      Ainoastaan häpeävät itseänsä ja syy toisille...........ällöttävää.

      ARMEIJA ENSIN!!

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kansanedustajan Sebastian Tynkkysen tuomio kansanryhmää vastaan kiihottamisesta jää voimaan.

      Sebun agenda on kiihottaa aitoja suomalaisia, ei perss.

    • Anonyymi

      Ei voi muuta sanoa että aloittaja on parantumaton trolli. Puolueesta erottaminen ottaa aloittajaa yhtä koville kuin susiuunin teko ja varastelusta kärähtäminen.

    • Anonyymi

      Aloittaja on sitkeä maalittaja. Ihmisiä nimeltä mainiten täällä trollaa työkseen ja katkerana purkaa pahaa oloaan, kun on luonteeltaan vääristynyt Vuosikymmenten kokemuksella maalittaa ja solvaa ihmisiä nimellä mainiten ja sitten sanoo teeskentelevästi itku kurkussa enhän se miä vaan muut.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe