Aihe

Onko vihreät pelkästää ympäristöstä kohkaava ohjus vai tulevaisuuden rakentaja?

Anonyymi

Sanna Marinin hallituksen ajatus elää velaksi aina vuoteen 2030 asti ei ole loppuun asti ajateltu idea. Se on idea, joka pakottaa tulevat sukupolvet polvilleen. Haluaako vihreät metelöidä vain ympäristöasioista, olla yhden asian puolue, vai onko se myös tulevaisuuden rakentaja? Ympäristöasiat ovat kaikkien huulilla, se ei ole vihreiden yksinoikeus. Petteri Saalas tietää, mitä ympäristölle pitää tehdä. Sitä ei elokapinan tyyliset kettutytöt tiedä, Kuunnelkaa asiantuntijoita. Greta on ollut 100 x parempi asioiden esille tuoja kuin yksikään Suomen vihreistä.

Viiden vuoden päästä pitää olla jo toisin. Silloin pitää olla ihmisiä oman leivän syrjässä yli 100.000 ihmistä enemmän uusissa työpaikoissa. Se on sosiaalisesti kannattavaa.

Kun ihminen pääsee töihin, hän tuntee tulevansa hyväksyttäväksi. Se ei vaikuta ainoastaan mielihyvähormoonin erityksen kasvuun vaan näkyy myös koko yhteiskunnassa eriarvoisuuden ja palkkaerojen pienenemisenä.

Työtä, työtä, työtä tehdään. Kerrytetään eläkettä, kerätään lomapäiviä ja palvellaan yhteiskuntaa maksamalla veroja, joista voi siirtää sosiaalitukea vähempiosaisille, niille, jotka eivät kykene syystä tai toisesta itseään elättämään.

Huono tavoite on ottaa velkaa vielä kymmenen vuotta. Se on huono tavoite.
Parempi tavoite on laittaa kestävyysvaje kuntoon ja tasapainottaa valtion talous 75%:n lainatasolle bruttokansantuotteesta. Se edellyttää työllisyyden nostamista 75%:iin ja enemmän. Se tulisi tehdä vuoteen 2025 mennessä.

Muista luvut 75, 75 ja 25. Se on kestävää kehitystä.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä höpötä täällä typeryyksiä.

  • Anonyymi

   Vihreät ovat itselleen virhe ja yhteiskunnalle järjettömyyden pöhinä.

   • Anonyymi

    Vihreitten käsitys luonnosta ja ihmisestä on täysin kuvitteellinen ja harhakäsityksiä täynnä. Jokainen vihreä muuttuisi persuksi tai kepuliksi, jos joutuisi asumaan luonnon keskellä. Ihmisen käsityskyvyn kehittymiseen vaikuttaa ympäristö ,missä asuu ja taajamissa eläminen vie aivan väärille poluille,mikä näkyy vihreitten kannattajakunnassa parhaiten. Poliitikon joka päättää kansakunnan asioista, tulisikin olla vähintään puolet elämästä olla maalla asuneena.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kohkaisivat edes ympäristöstä mutta kun ne eivät edes tee sitä. ns."pakolaisia" lisää, hyökkäyksiä sananvapautta kohtaan, perustuslain polkemista, persoonapronomipolitiikkaa ja turvevoimaloiden rakentamista Afrikkaan, siinä ovat vihreiden saavutukset parin viime aikana. Olisivatkin ympäristöstä ja luonnosta välittävä puolue niinkuin aikoinaan, mutta eivät ole enää.

  • Anonyymi

   Vihreät tekisivät parhaan teon ympäristön ja ilmaston suojelulle menemällä sademetsien liaaneihin roikkumaan ja samalla estämään niitten laittomat hakkuut. Täällä pohjoisella pallon puoliskolla he ovat saaneet enimmäkseen vahinkoja aikaan. Siellä sademetsien reunoilla heille olisi vegaanista lähiruokaa ja voisivathan yrittää saada apinat palvelijoikseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   231
   4946
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   188
   3624
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   90
   2758