Aihe

Isän kuolema

Anonyymi

Hei! Osaako joku kertoa mitä tämä tarkoitt.Isän kuolemasta on 4v ja se oli minulle tosi paha paikka.Sen jälkeen olen silloin tällöin kokenut seuraavaa.Olen hereillä ja isä ilmestyy eteeni ja hänellä on silmät kiinni vähän niinkuin turvonneet jonkun ajan päätää tuntuu ihan kuin joku koskettaisi varpaita.Tämä on yksi niistä ,Sitten on ollut sellaisia ihan kun joku tulisi sänkyyn jalkopäästä. Sitten näin tälläisen joku hahmo oli sängyssä minun vieressä ja viitoili kädellä olohuoneeseen päin .En tiedä onko joku merkitys tällä mutta olohuoneen lipaton päällä on kuvia isästä.Tyttäreni on kokenut vähän samanlaisia asioita esim tämän että joku tulee sänkyyn.Pystyykö joku selventämään mitä nämä tarkoittaa??
.

7

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Isäsi haluaa kertoa teille, että ei ole kuollut, vaan siirtynyt rajan taa. Toivoo, että elätte onnellisina nyt, ettekä ikävöisi. Hänellä on kaikki hyvin, suojelee teitä sieltä käsin. Tuo ilmestyminen on viesti siitä, että kuolemaa ei ole.

   Olen aikanaan nähnyt unen, jossa oli varhain menettämäni isä ja myös liian varhain lähtenyt poikaystäväni. Istuivat pitkän pöydän äärellä yhdessä, vaikka eivät koskaan oikeassa elämässä tavanneet. Ihmettelin, että ettekös te olleet kuolleita.. Poikaystävä oli sellainen iloinen ja niin unessakin. Naureskeli siinä, että emme me ole kuolleet. Isäkin hymyili, oli myös sellainen todella huumorintajuinen mies. Tiesin, että uni ei ollut pelkkää unta, vaan halusivat viestiä minulle, että kuolemaa ei ole.

  • Anonyymi

   Sinulla on ikävä häntä. Alitajuntasi näyttää sinulle unia hänestä.

  • Anonyymi

   Monissa kulttuureissa tapahtuu samantyyppisiä asioita puhutaan henkien olemassaolosta.

   • Anonyymi

    Parasta kuitenkin uskoa niitä uniksi,omien aivojen tuotteiksi,ettei joudu hullun kirjoihin.


  • Anonyymi

   On yliluonnollisia asioita niin hyvässä kuin pahassa. Enkelit ja Demonit.

  • Anonyymi

   Nuo vainajakokemukset itseasiassa aika yleisiä. Voivat olla aistein havaittavia, sisäisiä läsnäolon tuntemuksia tai yleisimpiä unitila kokemuksia. Vainajalla yleensä aina viesti, lohdullinen. Mutta myös ihan konkreettisia, Eräs nainen sai mieheltään ohjeet remontin loppuun viemiseen. Toinen tietokoneen salasanan. Tai anteeksianto riidoista, syyllisyyksistä. Joiltain vie kuolemanpelonkin ja toi uskon tuonpuoleiseen.
   Seura, kun kuollut.../Hän oli siinä, Markku Siltala

   Ihmismieli on viisas, alitajunnassa paljon kamaa odottamassa esiinhakemistaan, kun sitä todella tarvitsee.

  • Anonyymi

   Isä haluaa osoittaa, että rakastaa sinua ja yrittää lievittää sinun surua. Kokee huolta sinusta. Moni tuntemani ihminen on kokenut vastaavia asioita. Se on todellista, ei utopiaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   376
   4709
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   357
   3380