Aihe

Väyrynen todella erikoisessa seurassa! Mitenkä muut keskustalaiset

Anonyymi

suhtautuu tähän? Aikamoinen häpeä keskustalle ja miettikää, että miksi teitä ei Helsingissä tai muutenkaan kaupungeissa kannateta.
Helsingin valtuus äänesti Katajanokan kehittämisen puolesta ja Ruotsin matkustajalaivojen siirtoa sinne, tosin Viking siellä on jo ollut. Valtuustossa vastaan äänesti: Väyrynen, Vihreät, Vasemmisto ja Femisnistipuolue. Toki on muistettava, että Väyrysen II puolue Seitsemän Tähteä oli puhtaasti kommunistien miehittämä.
Mutta jopa keskustan vanhemmat änkyrät kääntymässä puhtaasti vasemmistolaisiksi, tosin Väyrynen on sitä ollut jo vuosikaudet.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Väyrynen on myyrä joka pilaa Keskustan kuntavaalit. Vaasan ruotsalainen Kepuhan sen värväs takas.

   • Anonyymi

    Tuo sama on väkisin tullut mieleen, olisiko peräti kostoretkellä keskustaa kohtaan, kun narsistia ei kuunneltu ja toteltu? Nyt Rehnin julistus presidentinvaaleihin oli Väyrysellä "taas" viimeinen pisara.


  • Miten keskustan valtuutettu äänesti? Väyrysellähän on oma valtuustoryhmä, mistä johtuen häntä ei hyväksytty kepun ehdokaslistoille kevään kuntavaaleissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   271
   6288
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   200
   4442
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3890