Aihe

Keskusta täydessä paniikissa

Anonyymi

Ei tarvitse muita syytellä. Keskusta itse toteaa missä mennään:

Jarmo Korhonen, Keskusta:

”jos keskusta romahtaa kuntavaaleissa 10 prosentin puolueeksi, sen hallitustaival katkeaa vääjäämättä. Kun viime kuntavaaleissa tulos oli 17,5 prosenttia, tällä kertaa keskustan pitää ehdottomasti mennä yli 15 prosentin”

Annika Saarikko, Keskusta:

"Pohjalla ollaan ja itsetunto yhä kadoksissa"

27

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keskusta ihan suvereeni kunnallisvaalissa 2017
   Vai paniikissa tuolla edustaja määrällä, nyt unta näet !.

   Yksi ylitse muiden valtuutettujen määrässä kunnallisvaalit 2017-
   Lähes 2x edustaja määrä.

   Suomen Keskusta 450 529- ääntä 17,5% 2 824- valtuutettua.
   Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue 498 252- ääntä 19,4% 1 697- valtuutettua.
   Kansallinen Kokoomus 531 599- ääntä 20,7% 1 490- valtuutettua.
   Perussuomalaiset 227 297- ääntä 8,8% 770- valtuutettua.

   • Anonyymi

    Pöljä kaivelee vanhoja vaalituloksia. Piruako noilla enää tehdään. Kohta uudet vaalit ja luvut menevät täysin uusiksi. Mutta yksi on varmaa. Kepulit kärsivät rökäletappion.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pöljä kaivelee vanhoja vaalituloksia. Piruako noilla enää tehdään. Kohta uudet vaalit ja luvut menevät täysin uusiksi. Mutta yksi on varmaa. Kepulit kärsivät rökäletappion.

    Aivan oikein lähtivät vallanhimossa hallitukseen. Punikkien apu puolue,ei mitään omaa alotteisuutta täysin Andersonnin talutusnuorassa.Nyt yrittävät maajussit lahjoa EU:n tukirahoilla,eikai ne niin pössejä ole,että maksetaan 7 ja saadaan 2 jos sattuu.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Kepuli elää vuodessa 2017 jolloin koko Keskusta oli ihan toinen puolue. Muut elämme vuotta 2021. Nyt kaikki ennusteet lupaavat romahdusta.

    Ja paniikki viestithän on teidän omasta puolueesta. Eikä ihme. Puolet kannatuksesta ropisee pois kuntavaaleissa.

    Siinä ei paljon vanhat kannatusluvut paina.


  • Anonyymi

   Keskusta häviää vaalit. Miksi? Keskusta petti äänestäjät menemällä vihervasemmiston apupuolueeksi. Tätä ei kepun äänestäjät anna anteeksi. Saarikko ei itse tajua asiaa tai vaan kieltäytyy tajuamasta. Hakee syytä muulta vaikka todellinen syy on koko ajan silmien edessä.

   • Anonyymi

    Ja kulmuni edes yritti vastustaa vihervasemmistoa. Saarikko sekä Kurvinen on vihervasemmiston puudeleita. Tekevät juuri niin kuin Ohisalo ja Marin haluavat.


   • Eiköhän vaalien alla käynyt kaikille äänestäjille selväksi, että keskusta on mielellään mukana SDP-vetoisessa hallituksessa. Lähes kaikki myös ymmärsivät, että keskusta ei halua jatkaa hallitusyhteistyötä kokoomuksen kanssa, koska yhteistyö oli katkennut poliittisessa mielessä jo maaliskuussa ja jatkui enää virkamieshallituksena. Kolmanneksi, kepu ei sanonut ennen vaaleja, että se jää oppositioon vaalien jälkeen.

    Joten millä tavalla kepu muka petti äänestäjät?


   • Anonyymi
    Pystyyn_kuollut kirjoitti:

    Eiköhän vaalien alla käynyt kaikille äänestäjille selväksi, että keskusta on mielellään mukana SDP-vetoisessa hallituksessa. Lähes kaikki myös ymmärsivät, että keskusta ei halua jatkaa hallitusyhteistyötä kokoomuksen kanssa, koska yhteistyö oli katkennut poliittisessa mielessä jo maaliskuussa ja jatkui enää virkamieshallituksena. Kolmanneksi, kepu ei sanonut ennen vaaleja, että se jää oppositioon vaalien jälkeen.

    Joten millä tavalla kepu muka petti äänestäjät?

    Mitkä äänestäjät? haha


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitkä äänestäjät? haha

    Kysy nimimerkiltä Anonyymi, joka lähetti viestin klo 21:54.


   • Anonyymi
    Pystyyn_kuollut kirjoitti:

    Kysy nimimerkiltä Anonyymi, joka lähetti viestin klo 21:54.

    Keskustalla ei ole mitään äänestäjiä, niin he ei voi pettää äänestäjiä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Keskustalla ei ole mitään äänestäjiä, niin he ei voi pettää äänestäjiä

    Äänestäjiä ovat kaikki äänioikeutetut puoluekantaan katsomatta. Niin tulkitsin tuon klo 21:54 lähettämäsi kommentin.


  • Anonyymi

   Mikähän rooli tuolla Jarmo Korhoselle on keskustapuolueessa? Ei niin kuin mikään, ihan oikeasti. Kun on sinne perunakuoppaan kerran piiloutunut, niillä ulostulo ei sitten ole mitään merkitystä
   Pelkkää jorinaa, ex- mikänytolikaan puoluesihteeriltä.

   Kyllä joka puolueeseen muutama omaan pesään paskantaja on pesiytynyt, Hannu Honkonen on toinen. Suu vaahdosta vouhottaa ja saarnaa maailman loppua, jos turpeeseen tulee lisävero. Ja tuskin muuten huutelisi, mutta taitaa kaverilla olla turvesuo ja kalusto joka jää seisomaan.

   Hyvinhän tuo kuvaa Hoskosenkin vouhotuksen laatua, yli 600 äänestäjää hylkäsi Hoskosen viime eduskuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   Lestapuolua saa mitä on Sipilän myötä tilannutkin...

   • Anonyymi

    Kyllä.


  • Anonyymi

   Kepu mahdollistaa vihervasemmiston hallituksen. Siitä seuraa että se on erityisessä vastuussa hallituksen toiminnasta ja varsinkin hallitsemattomasta velkaantumisesta sekä huonosta työllisyyskehityksestä. Tilanne on kestämätön. "Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan" eli kepu saa "veret seisauttavan" tappion vaaleissa. Ihme jos luottamuksen menettäminen toistuvasti ei vaikuttaisi kepu:n toimintaan ja ratkaisuihin vaalien jälkeen. Änestäjät ratkaisevat ja sen jälkeen toivotaan että demokratia toimisi.

   • Anonyymi

    turhaa lätinää, persut ja kokoomus eivät halunneet hallitukseen ja jäivät oppositioon. Kokoomuskin luuli sanelevansa hallitusohjelman, voi voi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    turhaa lätinää, persut ja kokoomus eivät halunneet hallitukseen ja jäivät oppositioon. Kokoomuskin luuli sanelevansa hallitusohjelman, voi voi.

    Kokoomus toki halusi hallitukseen, mutta suhtautui yhteistyöhön ylimielisesti, kun oli varma, että keskusta jää oppositioon. Keskustan kymmenen vaatimuksen ohjelmakin oli SDP:lle helpompi niellä kuin kokoomuksen kukkoilu mm. yksityisine sairaanhoitoineen.


  • Anonyymi

   Vasemmistoliitto voittaa kuntavaaleissa.
   Keskusta kärsii rökäletappion.

   • Anonyymi

    Hallituspuolueista vasemmistoliitto oli se puolue joka vastusti jyrkästi eläkeputken poistamista. Tuollaiseen toimeen osallistuminen täytyykin näkyä vaalituloksessa oli sitten vaalien aihe tai ei. Keskusta se oli tuota päälle päsmärinä vaatimassa ja kun ei ikä ihmiset enää työllisty hoidettiin moni ikänsä työtä tehnyt tuolla päätöksellä pitkä aikaisiin toimeentulovaikeuksiiin ,jotkut loppu iäksi, tuo työttömyyseläköitymis mahdollisuuskin on suljettu. En yhtään ihmettele sitä jos ihmiset vaaleissa boikotoivat tuollaisiin toimiinn osallistuneita puolueita kunnallisvaaleissa. Enemmänkin ihmettelen jos tuo ei näy vaalituloksessa kautta linjan.


  • Anonyymi

   Vasemmistoliitto ainoana hallituspuolueena vastusti eläkeputken poistamista.
   Keskusta, rkp, vihreät ja sdp ajoivat sen poistamista.
   Sdp lupasi ennen eduskuntavaaleja, että eläkeputken poistamiseen ei kosketa.
   sdp rikkoi lupauksen törkeästi.

  • Anonyymi

   Paniikkinappulaa on keskustassa painettu voimakkaasti. Näin käy aina, kun on kymmeniä vuosi pettänyt äänestäjien luottamuksen.

  • Anonyymi

   Onhan tämä uskomaton tilanne! Jokaisessa normaalissa valtiossa poliittiset puolueet ovat kiinnostuneita ajamaan kansansa etua. Tuleeko vieläkään keskustalle mieleen, että sellaista tilausta on ollut Suomessakin? Nyt se on myöhäistä.

   • Anonyymi

    Onko Persujen Venäjän hyväksi toimiminen parempaa?


  • Anonyymi

   Syystäkin ovat paniikissa. Siirryin kepusta kommunististiksi. Tuli mitta täyteen, kun loppui taas rahat apteekissa. Sipilän 50 euron ovimaksu taittoi kamelin selän. t: Ossi Inkeroisista

   • Anonyymi

    Minä puolestani siirryin 157. kerran perussuomalaiseksi.


  • Anonyymi

   Melkosia vaalivalheitakin on taas kepulit ladellut, että kuinka ovat kuntien ja hyvinvoinnin asialla taas kerran. Ei varmaan tarttis muistuttaa, mikä roskaporukka onkaan pakkoliittänyt lukuisia kuntia toisiinsa, tuhonnut näistä kaiken palvelun, lakkautttanut satoja kouluja, ja on viemässä kaikilta kaikki palvelut, kyllä, juurikin kepulaiset, jotka jo myivät Suomen itsenäisyydenkin natseille.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   686
   6789
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   5375
  3. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   3
   1778