Aihe

Sanomme sen taas: Kotiin saa aina tulla, Saarikko sanoi.

Anonyymi

Kunhan olette hiljaa siellä nurkassa, ettekä kysele mitään....Ettekä ehdonalaista meidän nykyistä keskustan politiikkamme.

Näen teidät siellä ikkunan takana. Taidatte arkailla, kuulutteko vielä keskustan talon väkeen. Käykää tupaan. Teitä on ollut ikävä.

Ja tulee olemaan sinulla Saarikko ikävä, Olemme kadonneet jonnekkin keskustan ulottomiin. Kiitos ja näkemiin.

Toivottaa entinen pitkä aikainen keskustan kannattaja.

Keskustan puheenjohtaja piti kuntavaalistartissa väkevän puheenvuoron 6.2.2021

3

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan Kepu touhu hallituksessa outoa ollut, mutta kunnallispolitiikka on eri asia kuin valtiotasolla. Saattaa valtuustosta puolet kepulaisista tipahtaa, mutta ketähän mahtaa tulla tilalle ja tuleeko siitä sen kummempaa.
   Eppäillä soppii

   • Anonyymi

    Ei se kyllä Kuhmon kunnallispolitiikkakaan ole ollut sen kummempaa, kuin keskustan ajama valtio tason politiikka. Ainut ero on siinä että Kuhmon kunnallispolitiikassa ne on täysin mennet sanelupolitiikalla, ja jyränneet muut allensa. Ei siinä ole muiden mielipiteitä kuunneltu tippaakkaan. Taitaa olla kuntalaiset kypsyneet tähän touhuun. Harmillista on ollut sekin että ne on saaneet meidän kunnan talouden täysin kuralle, vaikka niin talous asiantuntijaa esittävätkin. Epäilen että muuten ei tule muutosta, kuin pudottamalla ne valta-asemasta ulos.
    Valtiostason politiikassa kepu on ollut täysin aisankannattaja puolue, eli takuumiehinä viherdemareiden ajamassa politiikassa.


  • Anonyymi

   PUHEMIES Anu Vehviläinen (kesk) joutui huomauttamaan kansanedustaja Ano Turtiaista arvokkaasta käytöksestä sen jälkeen, kun tämä oli pitänyt eduskunnan täysistunnossa puheenvuoronsa ohjeiden vastaisesti ilman maskia salissa ja arvostellut niin hallitusta kuin oppositiotakin kovasanaisesti.
   Turtiainen arvosteli myös maskien käyttöä.

   ”Median painostamana te jopa peitätte kasvonne kiinalaisten valmistamilla vasemmiston poliittisilla tunnuksilla”, hän sanoi.

   ”Nyt on aika alkaa rohkeaksi — heitetään se kiinalainen maski naamalta ja aletaan edustamaan kansaa.”
   Turtiaisen jälkeen puhunut Sdp:n ryhmänjohtaja Antti Lindtman kommentoi tämän puheita sanomalla, että varmasti jokainen tuntee jonkun joka on koronataudin riskiryhmässä.

   ”Se, että me pidämme maskia, on huolehtimista meidän kaikkien läheisten terveydestä. Uskon, että tämän viestin tämä koko sali haluaa lähes yksimielisesti välittää.”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   270
   6053
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   174
   4105
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3853