Aihe

Saako puolustaja luistella rännikiekkoa vastaan?

Anonyymi

En tiedä, mihin säännöt ovat menossa tai olenko jotenkin ymmärtänyt asian väärin. Ainakaan Jypin pelaajat eivätkä varsinkaan puolustajat luistele esim. rännikiekkoa vastaan. Siksi sen yleensä (93 %) vie vastustaja. Minä olen katsonut, että vastustajan puolustajat kyllä luistelevat kiekkoa vastaan omalla alueellaan ja yrittää ottaa kiekon ensimmäisenä. Eikä siitä ole tullut vihellystä tuomarilta tai saati jäähyä. Eikö Jypin leirissä käydä sääntöjä läpi. Vai mistä kiikastaa, ettei vastaan mennä? Onko siinä jotain pelättävää? Ehkä on, minä en ymmärrä.
Se, että puolustaja joskus puikkelehtii näyttävästi kentän läpi kiekkoa kuljettaen ja sitten menettää, kun pitäisi laukaista, siitä ei ole ainakaan joukkueelle mitään iloa, Ehkä puolustaja on kuitenkin saanut jonkinmoista tyydytystä suorituksestaan. Itse asiassa se kuljetus oli turha, jos tulee kiekon menetys. Parempi olisi välillä luopua ja saada siitä, vaikka maaliin johtanut syöttö! Silloin se auttaisi myös joukkuetta!
Lopputulos KooKoo - Jyp 6-2 mairittelee kyllä jypiläisiä kovasti. Peli oli KooKoon täydellistä hallintaa ja numerot voisivat olla huomattavasti suuremmat kotijoukkueen voitoksi. Ei maalivahtia juuri voi syyttää, jos vastustajan annetaan päästä laukomaan paraatipaikalle aivan vapaasti. Miten voi olla, että jypiläiset ovat monta kertaa väärällä puolella ja näin vastustaja saa vapaasti laukoa kiekkoa maalia kohti.
Kolmannessakin erässä Allenilla oli kiekko omassa päädyssä ja hän olisi voinut siirtää kiekon joko eteen päin tai sivuun, mutta hän luovutti kiekon vastustajalle hyvin helposti, ei oikein pannut edes vastaan!
Entä Antoni Honka, ylivoimalla mies seisoo oman maalin takana turvallisesti monta sekuntia! No ei siinä tule onneksi näin takaiskua, mutta tarkoitus olisi kaventaa!!!
Entä "Sählä" Salosen hyökkäyspään jäähy poikittaisesta mailasta, mitä sillä voitettiin?
Pitäisi vähän menttaalisesti jo ennen ottelua käydä asioita läpi, ettei tuli aivan päättömiä ratkaisuja pelissä ja kun ne eivät kuitenkaan auta tilannetta mitenkään.
Kannattaa katsoa videolta, ei yksin omia virheitä, vaan voisiko jotain oppia KooKoon pelistä! Heillä oli vauhtia noutaa kiekkoja ja syöttää sitä ennen ennen kuin jypiläinen tuli yrittäämään kiekon riistoa!
No joukkue on nuori ja vasta opettelee pelin alkeita. Kannattaisi joskus käydä vaikka Diskoksen peleissä ottamassa oppia. Nykyiset valmentajat eivät ehkä kehtaa moittia pelaaja virheistä ja neuvon, että toisella tavalla menetellen olisi joukkue saanut enemmän etua! No pelit jatkuvat vielä, joten harjoitusta on luvassa!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stockmannista kirpputori

    Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
    Maailman menoa
    170
    9263
   2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

    En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
    Maailman menoa
    355
    6699
   3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

    Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
    Maailman menoa
    342
    4399