Aihe

Keskustalla kokemusta

Aho nosti suomen -90 lamasta, Sipilä vihersosialistien jäljiltä ja Vanhanen jatkaa perinnettä pitäen peräsintä, Vanhanenkin olisi presidentti ainesta. Mutta saattaa jo
ikänsä puolelta jäädä sivuun politiikasta kuten on kertoillut. Harmi vain kun hyvät osaavat jättää politiikan. Tytöt tulleet tapoineen vihersosialiteista ja vasureista, oppimattomina isoihin asioihin mitä maan luotsaaminen vaatii.

Minäkin tässä palstan seniorin tapaan olen vielä jalkeilla, -yöpujama päällä, ja iltapesut tehneenä. Vilkaiisn vielä tänne ohimennnen ja pitihän tämä aloitus tehdä, kun tähän koneelle istahti.

Meillä alkaa väheten loppua nämä osaajat poliitiikassa, tulossa ja tullut tätä joille rahan suunta vain yhteen suuntaan, eli heille velkaraha vain sitä oikeaa, täysin ovat hukassa, että velka pitää myös maksaa joskus takaisinkin. Tässä kun edetään ja kylmänmaan energia alkaa piiputtaan myös, kun sitäkin laitetaan lahtiin. Käsitys heillä puuttuu miten energia tehdään. Että oikein ilmastonmuutos niin lämmittää ettei tarvita talvisinkaan niin asuntoja lämmittää, eteläisemmässä-suomessa lähinnä. Propakantansa jo uponnut heikomilla hoksottomilla oleviin.

Ettei me tarvita uutta tuotanto kapasiteettiä sähköönkään sanovat.
https://www.fingrid.fi/sahkomarkkinat/sahkojarjestelman-tila/
Että polttoaineetkin lopetetaan, kun mukaansa sitä ei tarvita.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ulkoministerimme on huolissaan juuri isiksen hyvinvoinnista.Siksi hallitus on päättänyt kutsua aivan joka ainoon kotiutumaan Suomeen.Näin hallitus ajattelee "urheitten"sotureitten parasta.
   Poloisille pitää järjestää huippuasunnot/kunnon eläkkeet jotta pärjäävät.
   Se on sitä moninaista sopankeittokulttuuria joka vireyttää kyläyhteisöjen päivittäistä elämää.Jännittäviä päiviä tulos,kukaan ei tiedä mistä ajatteluelimensä löytää.
   Muut ensin SDP:n linja,Tuppuraisen sanoin.

   Isisin kalifaatin alueella oleskelleet naiset ovat keskeinen osa ilmiötä.
   – Sillä ei ole merkitystä, onko konfliktialueella käyttänyt kalashnikovia vai älypuhelinta. Molemmat tavat osallistua ovat palvelleet Isisin toimintaa globaalisti

  • Samaa mieltä, että ennen vanhaan poliitikotkin olivat parempia. Vertailukohtana nykyisiin vaikkapa Rafael Paasio, Johannes Virolainen, Jan-Magnus Jansson ja Aarne Saarinen.

   Talous pyöri heidän aikanaan hyvin, kun idänkauppa veti vetämistään perää Vanhasen tavoin pitämättäkin. Neuvostoliitosta saatiin öljyä eli energiaa silloinkin, kun kilpailijamaat lännessä kärsivät sen pulasta. Ja mikä parasta, mitä enemmän Neuvostoliitto nosti öljyn hintaa, sitä enemmän saimme myytyä sinne koneita ja laitteita sekä vaatteita. Ja vaikka lainaa myös noiden hienojen poliitikkojen aikanakin otettiin, velat kuitattiin devalvaatioilla ja inflaatiolla.

  • Anonyymi

   Ihan höpöhöpöä ja valheita. Surkeat ovat henkilöt ja mokanneet asiansa.

   • Anonyymi

    Ihan tottahan Pysty kirjoittaa, devalvaatiota pukkasi kaksi kertaa Esko Ahon aikana ja ne jotka osasi aavistaa ajankohdat tismalleen tekivät valuuttatileillä hyvän tilin ja ne joilla oli valuuttalainaa tekivät utopisteina konkurssin.

    Yksi ero nykykansanedustajiin on, he ovat suurelta osalta rääväsuita ja sivistymätöntä käytökseltään


  • Anonyymi

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005596217.html
   Kyllä ne menneet ajat muistaa yleisesti niin kuin olisi halunnut niiden menevän. Pahakin muuttuu hyväksi aikojen saatossa, mutta Esko Aho on vuosikymmeniksi Iiro Viinanen kanssa tuhonnut monta perhettä Suomessa, yrityksistä puhumattakaan.

   Sipilä samoin elkein luuli köyhien kyykkyyn laittamisen onnistuvan persujen ja kokoomuksen kanssa
   Sipilä luuli häneen pätevän sanonnan "tulin, näin ja voitin".

  • Anonyymi

   Gretan taustat tutkintaan Ruotsissa -äärivasemmistolaiset. Tällaiset meilläkin olleet halattavissa hallitus piireissäkin. Kommarit yrittelee kaikin tavoin.

  • Anonyymi

   Suomen tietty päättäjäaines on ymmärtänyt integraation väärin ja toimii EU:n unelma-asiakkaana. Kun maasta myydään tuottava omaisuus pois, sekä luonnonvarat, niin mitä jää jäljelle? Toisten rahoista, sähköistä yms. tuotannosta riippuvainen maantieteellinen sijainti, jota ei voi enää kutsua "itsenäiseksi demokraattiseksi valtioksi".

  • Anonyymi

   Aho ei nostanut Suomea lamasta. Aho ollut monessa mukana, mutta mistä ei saanut eikä voi antaa positiivistaa palautetta.

   No nyt Venäjän touhuissa mukana, ja ehkä Putinilta saanut positiivista palautetta. Mutta noissa porukoissa oltava loppuun asti sitä mieltä mitä käsketään.

   • Anonyymi

    Kaikki, mihin Aho ryhtyy, epäonnistuu (maanpetoksella EU:hun, Nokian kurssin romahdus, Hiihtoliiton doping, venäjäkaupan pakotteet jne.). Samoin hän epäonnistuisi -aikaisempien jatkoksi - presidenttinäkin.


  • Anonyymi

   Keitä ovat maahanmuuton voittajat sinun kustannuksellasi

   Sinä maksat. Voittajista eräs on Helsingin kaupunki. Joutilaan maahanmuuttajaväestön asumisen ja elämisen maksaa Kela, joka taas kerää rahansa valtionverotuksella kaikilta suomalaisilta

   Kela subventoi Tsadia

   Maahanmuuttobisneksessä yhtyvät vihreiden ja kokoomuksen intressit. Vihreät saavat etnistä säpinää ja porvaristo kupattua julkista rahaa yksityisiin taskuihin

   Sinä maksat piikin. Piikki on auki

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Suurimmat toimeentulotuen saajat maahanmuuttajien joukossa Helsingissä ovat venäläiset. Ehdottaako kepuli niiden karkottamista?


  • Anonyymi

   Puolue, MC kepu on ajanut suomen helvettiin. Johtajat on kavaltajia ja käyttää väkivaltaa kansalaisia kohtaan.

   • Anonyymi

    Hyvä että syyllinen löytyi sinunkin kurjuuteesi ; ))


  • Anonyymi

   Esko aho kävi kolmen kaverinsa kanssa
   sitouttamassa Suomen omalla allekirjoituksellaan EU sopimukseen
   ENNEN kansanäänestystä.
   Oliko aholla siihen valtuudet? Ei ollut.

   Sitten se 90- luvun lama. Se oli ahon ja ed. mainittujen siipiveikkojen taidonnnäyte,
   josta Suomi ei toipunut koskaan.

   Vanhanen meinas, että Suomen talous toipuu - 2021. Ei toivu, kun ei
   ole enää mitään välineitä. Vanhanen tietää sen itsekin. Senku louskuttaa työnsä puolesta.

   • Anonyymi

    Vanhnanen oli Ahon koplassa työreformia tekemässä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    PANKIT AIHEUTTI SEN LAMAN
    Pankit varasti kansalaisten omaisuuden ja
    kun kansa köyhtyi
    VALTIO ANTOI PANKEILLE TUKEA, SIIS RAHAA
    ITSEAIHEUTETTUUN KAAOKSEEN.

    Tätä ei ole käsitelty missään oikeudessa.
    Ja aho, vanhanen, sauli - kävelevät vapaina miehinä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   348
   7612
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   294
   5578
  3. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4716
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   236
   4098