Aihe

Helsingin Sanomien loukkaava ja ala-arvoinen kielenkäyttö

Anonyymi

HS julkaisi 7.2.2021 artikkelin otsikolla "Vladimir Kalsarimyrkyttäjä pääsee samalle listalle Konstantinos Paskahousun, Johanna Mielipuolen ja Ivailo Kaalinpään kanssa". Lehden juttu otsikoitu journalistisesti ala-arvoisesti ja naapurimaan valtionpäämiestä ja samalla kymmeniä miljoonia naapurimaan asukkaita loukkaavasti. Se, että joku kiihkomielinen käyttää mainitunlaista ilmaisua, ei oikeuta suomalaista merkittävänä itseään pitävää sanomalehteä käyttämään tuota ilmaisua. Otsikkoa voi täysin perustellusti pitää juuri sellaisena vihapuheena, josta Tasavallan presidentti pari päivää aikaisemmin valtiopäivien avajaisissa varoitteli. Lehden menettelyyn olisi syytä puuttua oma-aloitteisesti niin Julkisen sanan neuvoston kuin oikeusviranomaistenkin. Jokin kohtuus sentään pitäisi olla vallita Helsingin Sanomissakin, vaikka kuinka haluaa julistaa Venäjä-vastaisuuttaan.

13

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Myös Hämeen Sanomat julkaisi saman hauskan jutun, miksi totuutta pitäisi peitellä. Kyllähän kalsarimyrkyttäjä listalle ehdottomasti kuuluu. Tarja Halonen voi lukea Demarista korrektimpia tarinoita, jos pahoittaa mielensä miesihanteensa kritisoinnista.

  • Anonyymi

   Koko maailma käyttää Putinasta nykyään vain Vladimir Kalsarimyrkyttäjä nimeä.

  • Anonyymi

   No mutta onhan se gangsterihallinnon keulakuva sellainen kalsarinmyrkyttäjä....

  • Anonyymi

   Tuliko Pietarin trollitehtaassa nyt kovinkin paha mieli? Kysy Kalsarinmyrkyttäjältä, jos heruisi hieman vaarallisen työn lisää.

  • Anonyymi

   Voi voi, kaikesta sitä voi mielensä pahoittaa. Useat nimet on ihan ansaittu. Aika lähellä oli ettei uutta lempinimeä olisi kuultu, kun myrkytys meinasi viedä hengen. Onhan se tietenkin niin että ei saa vallanpitäjiä arvostella, ne eivät välttämättä kestä sitä.

   • Anonyymi

    Suomen Stasi-noidalla on krokotiilinnahkaperse, mutta herkkä hipiä tietyissä asioissa.


  • Anonyymi

   Mainio juttu taas kerran.

   Hesari se osaa ja uskaltaa...

  • Anonyymi

   Aika vitsikästä,että samat ihmiset arvostavat Putinia jaTrumpia ja haukkuvat demokratioita.

   Trump hävisi vapaat vaalit selvästi.
   Mitenhän kävisi Putinin?

  • Anonyymi

   Mihin uskoa ??? Jos ryssä olis tuosta Navalnysta halunnut päästä eroon nii ei tuo enään olis hengissä ! Jottai mätää koko jutussa !
   Tutkimattomat ovat Herrain tiet !

   Krasnaja

  • Anonyymi

   Niinpä, julkaistiinhan Hesarissa se Navalnyinkin puolustuspuheenvuoro suomennettuna, jossa hän kertoi pikkumiehen Kremlissä olevan raivoissaan ja sitten suomalaistutkija Lassila ihasteli tv:ssä Navalnyin verbaalista lahjakkuutta.

  • Anonyymi

   Pitäisi Suomen valtiojohdonkin uskalktaa lausua samanlaisia kommentteja ihan julkisesti eikä mumista vaan kainaloonsa. Antaisi eduskunnan kyselytuntiinkin vähän eloa kun asioista puhuttaisiin oikeilla nimillä.

  • Anonyymi

   Median tehtävä on välittää uutisia. Tuo, jos mikä on uutinen.:)

  • Anonyymi

   Navalnyi on peloton mies. Hänellä on sellainen ominaisuus, jota ihailemme venäläisissä: rohkeus.

   Mitä ominaisuuksia voimme ihailla Putinissa?

   Voisiko aloittaja vasta tähän vilpittömään kysymykseen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   361
   8163
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   6655
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   344
   5980
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   241
   4172
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   84
   2047