Aihe

Suomen hallitus sosialisoi kansan pieniin kerrostalo asuntoihin.

Anonyymi

Jatkuva verojen korotus nimenomaan rivitalo ja omakotitalojen asujille. Tällä politiikalla ajetaan kansa ahtaisiin asumiseen kerrostalo asuntoihin. Tällä tavalla on helpompi johdattaa kansa vihersosialisti ihanteisiin. Vain rikas pystyy asumaan omassa talossaan.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Helsinki näyttää jo kolhoosilta

   • Anonyymi

    Tämä hallitus pakottaa ihmiset näihin kolhoosiin asumaan, näin maaseutu autioituu, polttoaineverojen korotukset ja enerkiaverorejen korotukset ja hallitus kehottaa kuntia nostamaan kiinteistöveroja että kunnat saisivat lisää tuloja.Tämä nn silkkaa hulluutta asuntojen hinnat karkaavat pilviin,ja samoin vuokrat, tämä hallitus tukee keinnottelioita jotka tekevät isoa tiliä ja veronmaksajat maksavat tämän kaiken .


  • Anonyymi

   Demareiden ja varsinkin Marinin tavoite on sosialismi .

  • Anonyymi

   Kerrostalo asunto?? Tarkoitit varmaan verotuotantoeläimen säilytyskarsina.

   • Anonyymi

    Itse olen asunut omakotitalossa melkein koko ikäni, kokemukseni kerrostaasumisesta oli kun muutin Suomesta pois.Onhanse vaivatonta asumista menet sinne loppuisi ja kuuntelet mölyäviä naapureita.Ei tarvitse tehdä lumitöitä ensimmäisenä kun ulos menee, tosin tänä talvena on lumimies käynyt auraamassa pihan joka on suuri helpotus.


  • Anonyymi

   Näitä ajatuksia oli varmasti kerrostalojen ensimetreillä, voi kerrostaloasuntoja isoiksikin rakentaa ja äänieristys sille tasolle ettei naapurista kuulu mitään.
   Kyse on hinnasta, miksi nykyaika kerrostaloissa on ikkunat ? video tykki tai suuri taulutelkkari riittäisi, suoraa 4k kuvaa vaikka pihasta tai kesämökiltä, tai mistä vain.

   • Anonyymi

    Seitsemän kymmentä luvulla oli kiire rakentaa näitä betonipunkkereita kun maaseudulta virtasi työvoimaa kaupunkeihin, nämä kasattiin kiireessä kasaan ja jälki oli sen mukaista.Nämä oli tarkoitus purkaa kolmen kymmenen vuoden päästä, mutta kun katselee noita pääkaupunkiseudulla olevia lähiöitä, pystyssä näyttää olevan suurin osa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   174
   9551
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   372
   7363
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   363
   4612
  4. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   303
   2890