Aihe

Mistä Hesarin Teemu noita hallituksen lisätyöllisiä löytää , satua koko tarina

Anonyymi

Teemu heittelee lukuja perjantain lehdessä ilman mitään näyttöä niiden totuuspohjasta. Välillä löytyy hallituksen hienoja toimia välillä huonoja toimia ilmam selitystä.
Tosiasia on ettei Kokkareiden ja Hesarin lisätyölliset , 120000 riitä katkaisemaan kestävyysvajetta . Hallituksen oma tavoite ei riitä edes julkisen sektorin palkankorotuksen maksuun , sekin pitää tehdä velkarahalla.
Herättäkää jo Hesarin toimittajat talviunesta tähän hetkeen

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Teemu ollut taas olusilla hallitustyttöjen kanssa , ei oikein tiedä mitä numeroita mihinkäkin kuuluu käyttää. Tytöt hämäsivät Teemua kertoessaan satuja ministeriön laskelmista.

  • Anonyymi

   Onko media tietoinen miten kestävyysvaje katkaistaan. Uutisointia seuratessa on vahvistunut käsitys median ja hallituksen halusta kätkeä totuus joutavanpäiväisten tekojen taakse , huten eläkeputken katkaisu.
   Paljonko tuo teoriassa vähentää velkaantumista , mitättömän vähän , mutta uutisista sen vaikutusta ei löydä.

  • Anonyymi

   No, teoriaahan se on ollut myös Sipilän hallituksen aikaansaanos työllisyyden kasvattamisessa. Laskennassa on unohdettu muista syistä aiheutunut talouden kasvu.

   Velanottoa ihmetellessä halutaan unohtaa koronan aiheuttamat kulut ja erityisesti siitä johtuvat yritystuet.

   Asiat eivät ole aina sitä miltä niiden halutaan näyttävän!

  • Anonyymi

   Ei ollut IS toimittaja setä Arkadiallakaan mitään tietoa paljonko tarvitaan lisää työntekijöitä eli veronmaksajia kestävyysvajeen katkaisuun.
   120 000 ei riitä mutta paljonko enemmän tarvitaan , vielä odotellaan uutta arvausta medialta.

  • Anonyymi

   Työn tekemistä voi lisätä kahdella tavalla: lisäämällä kysyntää ja lisäämällä tarjontaa.

   Monella on tilanne, jossa rajaton vapaa-aika ja niukat tulot tuntuvat paremmilta kuin paremmat tulot ja normaali työssäkäyvän vapaa-aika. Silloin avoimet työpaikat eivät houkuttele tekemään töitä, vaikka niitä olisi kuinka paljon tarjolla.

   Tilanne korostuu, kun työntekijän koulutus on huonoa tai kuvitelmat itselleen sopivasta työpaikasta vääristyneet. Onhan täälläkin moni kirjoittanut ettei peruskoulupohjalta lähde kuin johtajan palkalla töihin. Se ei tule tapahtumaan.

   Silloin ainoa tapa vaikuttaa työllisyyteen on tehdä vapaa-ajasta vähemmän houkutteleva. Se pistää hakemaan myös itselleen ja taidoilleen sopivaa työpaikkaa ja saattaa korjata muutenkin asennetta solidaarisemmaksi muita kohtaan.

   Nyt, kun töitä on tarjolla, muttei ne kiinnosta, on pakko lisätä kiinnostusta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   172
   9316
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   358
   6802
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   347
   4444