Hyvä sm-liiga!

money talks

Sm-liiga on tehnyt aivan käsittämättömän päätöksen siirtää jääkiekon televisiointi maksulliselle kanavalle (olkoonkin, että nelonen ilmeisesti myös näyttää muutaman pelin)!

Sm-liiga haluaa ilmeisestikin, että laji menettää ne fanaattisesti sitä rakastavat kannattajat, vaikkakin maksukanaviin on nykypäivänä usealla mahdollisuus, mutta huom: Ei kaikilla!

Ja ne, joilla ei vielä ole canalin palveluja voivat olla varmoja, että enää ei tarjouksia postiluukusta tipahda, vaan päinvastoin! Eiköhän tähänkin joku rahastus keksitä (itse veikkaan erillistä korttia, joka tietysti maksaa, ja paljon)!

Huvittuneena odotan, millä tavalla kulttuuriministeri Tanja Karpela ottaa kantaa asiaan!

Ja lopuksi toivotan kaikille jääkiekon ystäville,

hyviä finaalipelejä kaudella 2004-2005!

89

11610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MeikäJorma

      perseestä koa ei koko homma ihn ihme kun pitää kaikki viedä maksulliseks!!!!!!mtv3 pelleilyt vielä kesti mutta nyt ei enää hermot kestä tuommosta ihme säheltämistä.nyt kyllä meni mielen kiinnot lajia kohtaan ja esimerkiksi minulla ei ole edes mahdollisuutta hankkia canallia.että kiitos vaan canalli ja nelonen.

    • Eino-Kalevi

      Vai että jo kulttuuriministerille ollaan itkemässä. Kyllä ne finaalipelit riittää kansallisesti merkittäväksi osaksi SM-Liigasta, ja ne näkyy siis edelleen valtakunnallisella ilmaiskanavalla.

      • Stig

        Mitä niistä finaalipeleistä.

        Eipä tule seurattua noita muitakaan, niin kiinostus katoaa.

        Money talks, onneksi on elämä.
        Tulihan lisää aikaa elämälle, kun ei tarvitse sunnuntaisin katsoa lätkää.
        Tämähän on sama kuin kymmenen vuotta sitten, silloinkaan ei SM-liigaa näkynyt.

        Mitäköhän "edistystä" tämä on, ennemmin takapakkia.


      • Jussi

        Ei ole tämä mies seurannut uutisia,
        vai muka näkyy ens kaudella.
        Ei taida näkyä sulla edes valta kunnan televisio tälläkään hetkellä.


      • hgfhgfdjh
        Stig kirjoitti:

        Mitä niistä finaalipeleistä.

        Eipä tule seurattua noita muitakaan, niin kiinostus katoaa.

        Money talks, onneksi on elämä.
        Tulihan lisää aikaa elämälle, kun ei tarvitse sunnuntaisin katsoa lätkää.
        Tämähän on sama kuin kymmenen vuotta sitten, silloinkaan ei SM-liigaa näkynyt.

        Mitäköhän "edistystä" tämä on, ennemmin takapakkia.

        hjghgjgjhg


      • Eino-Kalevi
        Jussi kirjoitti:

        Ei ole tämä mies seurannut uutisia,
        vai muka näkyy ens kaudella.
        Ei taida näkyä sulla edes valta kunnan televisio tälläkään hetkellä.

        En seuraakaan uutisia, ne ovat monesti virheellisiä. Sen sijaan luin CANAL virallisen tiedotteen, josta selvisi tarkkaan mitä Nelosella näkyy.


    • Eino-Kalevi

      http://press.canalplus.fi/pressrelease.asp?i=CCCC7E28-9CEC-48A6-A97E-1D0E48247499

      - Olemme tyytyväisiä CANAL :n ja Nelosen kanssa tehtyyn yhteissopimukseen, sillä CANAL :lla on Ruotsin Elitserienistä vaikuttavaa näyttöä korkealuokkaisen jääkiekon tuottamisesta ja paketoimisesta. Odotamme CANAL :n Ruotsista saamien kokemusten myötä kiekkohalleihimme myös reilua yleisömäärän kasvua, sanoo SM-liigan toimitusjohtaja Urpo Helkovaara.


      CANAL :n jääkiekkolähetykset keskittyvät yksinomaan peliin eikä lähetyksissä ole mainoskatkoja.

      - Mielestämme pelin hallissa pitää SM-liigassa olla se pääasia, jota televisioinnin ja kaiken muun oheistoiminnan tulee saumattomasti tukea. Tulemme yhdessä Nelosen kanssa kehittämään SM-liigaa maan johtavana urheilutuotteena niin katsomoyleisön kuin televisiokatsojankin silmissä, jatkaa Nordlund.

      CANAL on esittänyt Ruotsin jääkiekon mestaruussarja Elitserienin otteluita vuodesta 1996 lähtien ja menestyksekästä yhteistyötä sarjan kanssa on jatkettu kahdella sopimuskaudella. CANAL -televisioinnin kattavien sopimuskausien aikana Elitserienin ottelukohtainen katsojamäärä on noussut yli puolella ja Ruotsin liigaseurojen yhteenlaskettu liikevaihto on lähes kaksinkertaistunut.

      • Lätkä

        Taitaa tulla sisäpiirilajiksi.Menettää varmasti penkkiurheilioita ja sponsoreita.


      • lätkäfriikki

        Lätkää on tullut seurattua intensiivisesti sekä hallilla että Maikkarin Hockey Night -lähetysten kautta. Jatkossa täytyy vain käydä silloin tällöin hallilla, maksullinen Canal -kanava saa olla aivan rauhassa. Siihen en ropojani sijoita!


      • Jussi

        Luuletko että kaikilla ihmisillä on varaa tällaiseen touhuun?


      • J.J.

        Voi vihtu, mitä pelleilyä! Vai on tullu enemmän rahaa??? EI VOIS VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA!!!!! Canalia en ole todellakaan ostamassa vain SM-liigan takia.
        Tämä on SM-liigan historian HUONOIN sopimus. Terveisiä SM-liigan johdolle: Olen todella pettynyt toimintaanne. Haluaisin vielä nauttia ilmaisena hyvää suomalaista kiekkoa. Onko kiekko nykyään vain varakkaampien ihmisten etuoikeus??? Itse olen vain 13-vuotias poika ja tuskin voin tehdä mitään tämän hyväksi..

        Pyytäisin kuitenkin kaikkia tämän viestin lukeneita ja kanssani samaa mieltä olevia vastaamaan.


    • HMHJKL

      Joo, tais jäädä sm-liigan seuraaminen tämän kevään finaaleihin, en osta canal :saa vaikka mahdollisuus olisikin, liian kallista touhua.

    • SM-LIIGA

      En ikinä katso maksullisia kanavia, toivottavasta muutkin tekevät niin, menis nuo maksulliset kanavat konkurssiin, vielä kerran PERSEESTÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Jussi

        Olet aivan oikeassa.


    • koodr

      Hieno homma ei tarvi kattoo noilt ilmais kanavilta ku taas joku hyvä leffa siirtyy myöhemmäks jonku hinttikyykän takia... lätkäs oo mitää hienoo korkeintaa suomen MM pelit voi kattoo...

    • jonjon

      jatkaako saukkonen selostajana (ei kai?) vai ottaako ne jonkun paskan urpon siihen puhelemaan?

      • Mä vaan

        Tyhmää ku selostajat vaihtuu... Mika ja (varsinki) Juti on just hyvii...
        Varsinki jos ne laittaa sinne jonkun sellasen joka rupee matkii niitä edellisii selostajii...
        semmoset matkijat on kyl kaikkein idiootteimpia.
        Et ei mul täs nytte muuta...
        Tsemppiä vaan kärpille!!!


      • Kepu
        Mä vaan kirjoitti:

        Tyhmää ku selostajat vaihtuu... Mika ja (varsinki) Juti on just hyvii...
        Varsinki jos ne laittaa sinne jonkun sellasen joka rupee matkii niitä edellisii selostajii...
        semmoset matkijat on kyl kaikkein idiootteimpia.
        Et ei mul täs nytte muuta...
        Tsemppiä vaan kärpille!!!

        Mika ja Jutin selostukset o kuultu, aina samat värssyt joka lähetykses kute "kermaa kakun päällä" "läheltä ylös" "on sitä kierretty muutakin kuin tahkoo"


    • Ex-lätkä fani

      Jääkiekkoilun SM-liigaa voi jatkossa katsoa Canal -kanavalta ja Neloselta. Tv-oikeudet siirtyvät MTV3-kanavalta, sillä kanava ei lunastanut optiotaan kiekkoliigan televisiointiin. MTV3 tiedotti ratkaisustaan keskiviikkona. Canal :n ja Nelosen sopimus on kolmivuotinen.MTV3:n ja SM-liigan 3 3-kautisen televisiointisopimuksen ensimmäinen osa päättyy tähän kauteen. Kanavalla oli optio-oikeus liigaotteluiden televisiointiin myös seuraaville kolmelle kaudelle, mutta yhtiö ei lunasta optiotaan.

      "Katsoimme, että uuden sopimuskauden ehdot eivät olleet meille sisällöllisesti ja taloudellisesti perusteltuja", MTV3:n urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio perusteli tiedotteessa.MTV3:n mukaan SM-liiga halusi siirtää kaikki runkosarjan ottelut ja pääosan pudotuspeleistä maksullisiksi. Lisäksi liiga halusi tv-oikeuksista aiempaa korkeamman hinnan.MTV3 ehti televisioida SM-liigaa yli kymmenen kautta.

      Uusi tv-sopimus noudattaa tiettävästi samaa mallia, jolla Canal on näyttänyt Ruotsin Elitserienin otteluita. Lisämaksullinen Canal näyttää suorana ottelut tiistaina ja torstaina. SM-liigan ratkaisevat ottelut, kuten finaalit, näkyisivät vain Nelosella.
      Liiga pyörii myös viikonloppuisin, mutta silloin ei välttämättä nähdä suoria tv-lähetyksiä. Takana on SM-liigan joukkueitten tahto. Ne haluavat tv-sopimuksella enemmän rahaa, mutta katsojien takia vähemmän tv-otteluita.

      SM-liiga on saanut nykyisellä sopimuksella MTV3:lta noin kaksi miljoonaa euroa kaudessa. Canal :n ja Nelosen sopimus on selkeästi korkeampi. Edelliset tv-sopimukset ovat olleet kolmivuotisia, eikä tähän ole tulossa muutosta nytkään.MTV3:lla on kuitenkin kolmivuotinen optio jatkosopimukseen, eli maksamalla kilpailijan tarjoaman summan se pitäisi edelleen tv-oikeudet itsellään.
      Otteluitten selostajaksi on tulossa Juha-Pekka Jalo, joka selostaa Nelosella myös jalkapallon Mestarien liigaa. Haussa on myös kommentaattori tai kommentaattoreita, sillä Maikkarista tutut oranssitakit ja Timo Jutila eivät kuulu kauppaan.


      Elikä raha-ahneus iski jälleen.

      • roni

        Vaikka nuo lähetykset sirrtyvätkin maksulliselle kanavalle ni olkoon niin. kyllä tuonne selostusportaaseenkin tarvitaan uudistusta. voitte nyt herranjestas kattoa näitä tämän kauden finaalipelejä. kuunnelkaa kommentteja timo jutila.... kentällä on vain yksi joukkue joka pelaa, JOKERIT. ei aina tartte lämästä sanon minä. läheltä ylös. selostajat eivät voi olla puolueellisia. Mika nyt menee jotakuinkin, mutta kyllä välillä paistaa hänestäkin läpi puolueellisuus. ei kärpät ei jokerit vaan LAHDEN PELICANS-FANI


      • Tribunal81

        ...kun televisio pamput huomaavat seuraaja luvut ja vaihtavat esityskanavan maksulliselle kanavalle. Ahneella on paskanen loppu, sanotaan. Voin sanoa että näköjään itsellä loppuu sm-liigan katselu kuin seinään. Juuri kaikki kiinnostavat ohjelmat ja nyt sitten tämä sm-liiga lähtee pois ja tilalle tulee ilmeisesti jotain säälittävää golffia?, ehkä...prkl...nyh, nyh!

        Kiitos ja näkemiin ! ! :( :(


    • Suomessa

      SM-liiga menettää sponsoreita, palaa takaisin vanhaan, kunhan huomaavat erheensä, SM-liiga ei ole sama kuin NHL, huomaavat pian, KATOTAAN VAIN!!!

    • paitsio

      On tämä maailman meno mennyt malliinsa, ennen pystyi kattomaan kaikki tärkeät urheilutapahtumat ilmaiseksi ja nyt niillä ruvetaan rahastamaan oikein kunnolla rivikatsojia. Ei he...tti, koko systeemi syvältä. Canal pöntöstä alas, tämä paskakanava ei vie yhtään killinkiä ainakaan minulta.

    • Tsäppi

      Hmm - vastaisuudessa jos meinaa lätkää katsoa, niin joutuu jo ostamaan kausikortin omalle kotisohvalle!!!?? Jääköön ostamatta!

    • säästäminen

      No jääpähän se vähäkin näkemättä. Ja canal plussaa en varmasti tilaa tämän takia, ja vielä vähemmän niiden vanhojen homeisten elokuvien takia.

    • Pettynyt

      Niin se vaan puhuu raha joka suunnassa. Ensin NHL pelaajilla on hirveä rahamania ja sitten vielä se iskee SM-Liigaakin. Nelonen näyttää ensimmäiset pelitkin vasta semi-finaali vaiheessa, joten neljän joukkueen kannattajat pääsevät ainoastaan nauttimaan ilmaisesta lätkästä (olettaen että nelonen näyttäisi ne edes ilmatteeksi) ensikaudella. Ja nekin vasta kalkkiviivoilla. No pitää vain toivoa että oma joukkue olisi neljän perhaan joukossa ensikaudella, niin pääsisi edes katsomaan muutaman hullun pelin niiltä. (V-mäinen lähteä katsomaan pelejä paikan päälle, kun pohjoisessa asustaa ja lähimpään liiga paikkakuntaankin tulee N.500km matkaa)

    • itsarin partaalla...

      ...pitääkö sitä helvetin lätkää näyttää sillon ku pitäs tulla salkkarit!!

    • Oli sitten viikon paras uutinen toi Sm-liiga lähetysten siirtyminen Nelosen ja Canalin esitettäväksi.Kyl täytyy sanoo että jääkiekko on jäänyt toiseksi kun mtv3 on lähetyksiä hoitanut,tuntuu siltä et tärkeintä pelissä on ne "parhaat paikat" ja typerä Hockey Night formaatin esilletulo!!!Nyt ku Canali rupee esittää lätkää,ni ei tuu mainostaukoja vaa tärkeintä on kyseinen peli!!Tää kolmosen touhu on ollu silkkaa rahastusta,ei ees kaikkien otteluiden maaleja o voitu näyttää ku on tarvinnu sirtää ne mtv3 kanavalle.Ens kaudel sentään nähdään kattavat maalikoosteet tiistaisin,torstaisin ja lauantaisin!!!Ei paljo menetetä ku jää pois ne väsyneet sunnuntain pelit,hyvä vaa...ajatelkaas ny joukkueet o pelannu viikol jo 2-3 peliä ni kyl on ollu aika nuutunutta peliä sunnuntaisin.JA SIT VIIMESEKS TOSIFANI KÄY PAIKAN PÄÄLLÄ KATTOMAS PELIT

      • Canal miinus

        JA ETTÄ MIHINKÄS JÄÄHALLIIN KAIKKI TV-KATSOJAT MAHTUU YHTÄAIKAA JA KUINKAS PITKÄLLE SITÄ TÄYTYY LÄHTEÄ PELEJÄ KATSOMAAN ???? TODELLA TYHMIÄ OVAT MÖLLI AJATUKSESI.... JA SAMOIN SM-LIIGAN AJATUKSET. KYLLÄ TÄLLÄ TAVALLA JÄÄKIEKKO TODELLA MENETTÄÄ SUUREN YLEISÖN MIELENKIINNON. KAIKKI EIVÄT TODELLAKAAN MAHDU JÄÄHALLEIHIN, JOTKA OVAT KATSOJILLE TIETENKIN LIIAN PITKIEN MATKOJEN PÄÄSSÄ JA LISÄMAKSULLISIA TV-KANAVIAHAN IHMISET EIVÄT SUOSTU OSTAMAAN. PERRRRRRKELEEN MULKUT!!!!


    • Saukkonen

      Tämä on hyvä suunta tv -lähetyksissä. Ne jotka haluaa jotain ovat valmiita siitä maksamaan. Itse odotan innolla tv -lupamaksujen poistumista kokonaan sillä olen todellakin halukas maksamaan siitä mistä pidän. Liigalle tämä on luultavasti huono ratkaisu ainakin lähivuosiksi. Olisi kannattanut odottaa, että digi-tv on käytössä kaikkialla. Nyt innostus jääkiekkoon aivan varmaan laskee kun vielä kevään MM kisat tulevat olemaan Suomelle vuosisadan pohjanoteeraus. Canal vetää hiljalleen itselleen niin paljon urheilulähetyksiä että niiden touhu alkaa kannattamaan. Kieltämättä olen miettinyt hankintaa jo pelkän DTM:n osalta. Kiinostusta lisää entistä enemmän liigan siirtyminen sinne.
      Toivottavasti se helvetin Saukkonen ei pääse Canalin puolelle sössöttään. Jos Saukkonen saadaan näin ruudusta pois niin hyvä juttu!

      • SM-liigan pölvästit

        Vai että Canal plus alkaa kohta kiinnostaa kun sinne tulee niin paljon urheilua. TIEDÄTKÖ HÖLMÖ SITÄ, ETTÄ TV-LUPAMAKSUSI TULEVAT LÄHIVUOSINA VÄHINTÄÄN VIISINKERTAISTUMAAN, JOS HALUAT SEURATA MAINITSEMIASI URHEILULÄHETYKSIÄ. Nykyisinkin Canal plus jo maksaa parissa kuukaudessa yhden tv-luvan verran ja jos siihen lisätään näitä eri urheilulajien lisämaksuja, esim. SM-liiga, DM-ajt ja Formulat, niin jokaiseen lajiin menee vielä yksi vuoden TV-lupamaksu... SELLAISTA SE MAKSULLINEN JA KANNATTAVA TV-LÄHETYSTOIMINTA ON. Kyllä maikkari oli vielä lasten leikkiä tulevan rinnalla.


      • kuussa
        SM-liigan pölvästit kirjoitti:

        Vai että Canal plus alkaa kohta kiinnostaa kun sinne tulee niin paljon urheilua. TIEDÄTKÖ HÖLMÖ SITÄ, ETTÄ TV-LUPAMAKSUSI TULEVAT LÄHIVUOSINA VÄHINTÄÄN VIISINKERTAISTUMAAN, JOS HALUAT SEURATA MAINITSEMIASI URHEILULÄHETYKSIÄ. Nykyisinkin Canal plus jo maksaa parissa kuukaudessa yhden tv-luvan verran ja jos siihen lisätään näitä eri urheilulajien lisämaksuja, esim. SM-liiga, DM-ajt ja Formulat, niin jokaiseen lajiin menee vielä yksi vuoden TV-lupamaksu... SELLAISTA SE MAKSULLINEN JA KANNATTAVA TV-LÄHETYSTOIMINTA ON. Kyllä maikkari oli vielä lasten leikkiä tulevan rinnalla.

        27 euroa,sis, 5-kanavaa elokuvia ja urheilua:
        Englannin Valioliiga
        Italian Serie-A
        Ruotsin Allssvenskan
        Norjan Tippeliegaen
        DTM-sarja,Häkkinen
        NHL (sit kun ei lakkoilla)
        NBA koripallo
        Ruotsin Elitserien
        Suomen Jalkapallomaajoukkueen pelit-2006-
        Ja nyt SM-liiga
        Mä maksan mielelläni jo ton futis-tarjonnan takia sen 27 egee kuussa,TV-lupaa en ole eläissäni maksanut!


    • Ltäkä

      toivottavasti jokainen käy ilmoittamassa mielipiteensä www.sm-liiga.fi

      Aivan perseestä koko touhu

      • Laura

        Tulevat huomaamaan, että haukkasivat palan paskaa, kun lähtivät kuppaamaan ihmisiltä rahaa.


      • Jussi
        Laura kirjoitti:

        Tulevat huomaamaan, että haukkasivat palan paskaa, kun lähtivät kuppaamaan ihmisiltä rahaa.

        Eikö liigassa ole pelkoa että sponssorit katoo tämän johdosta


      • Laura
        Jussi kirjoitti:

        Eikö liigassa ole pelkoa että sponssorit katoo tämän johdosta

        Maalaisjärjellä ajatellen, jos tarpeeksi moni lähettää asiasta kritiikkiä, niin yleensä jotain alkaa tapahtumaankin. Ei yhden tai kahden kritiikki vie yhtikäs mihinkään. Massassa on voimaa ja sen taatusti pistävät sponsorit sun muutkin merkille, sillä raha on se kieli, jota ne tajuavat.


    • lätkä

      toivottavasti jokainen käy ilmoittamassa mielipiteensä www.sm-liiga.fi

      Aivan perseestä koko touhu

      • mestaaja

        Menkää kaikki ja tukkikaa niiden palvelin ja laittakaa joku viirus vielä sinne!!!!!!!!!!!!! PERKELE ETTÄ OSAAVAT OLLA IDIOOTTEJA.


    • Mölli

      Tämähän on loistava ratkaisu. Itse olen tätä jo monta vuotta odottanut. Canali on toteuttanut loistavasti elitserienin lähetykset ja nyt ei tartte enää kattoo eikä kuunnella maikkarin sekoiluja. TV-lähetysten taso menee paljon eteenpäin ja uskon että tv-katsojat on ne jotka voittaa tässä asiassa.

      • Mestaaja

        Miksi ulkomaille???????? Onhan meillä YLE ja vielä ilman mainoskatkoja ja jutila-saukkosta. Selostajaksi Mertaranta niin eiköhän ala lätkä lähetykset olla hyvin hoidossa. Saunan taakse se Pelkovaaran hintti pitäis viedä. Heti jos nään jossain tuon otuksen huudan, jotta: PASKIAINEN VEIT SUOMEN KANSALTA LÄTKÄN.


      • vellu

        Pelaajat saavat pyhittää myös lepopäivänsä turhilta ja ketään kiinnostavalta sunnuntai sählyltä. Viikolla jaksaa paremmin keskittyä pelaamiseen kun paikkoja ei kolota, siinä myös katsoja voittaa.


    • 2005

      erittäin syvällistä siirtää liiga maksullisille kanaville. Muutenki nhl lakossa ja pelien katselu varsinkin turussa on ollut laskussa.. hallissa keskimääräisesti 5000-6200 katsojan välillä... niin kyllä nyt liiga ajaa itse pois kuluttajista... nyt tulee vieläkin vähemmän seurattua liiga... kiitos sm-liiga...

    • TOXIC75

      Nyt loppui se vähäinenkin jäkiksen katsominen. Enkä taatusti hommaa mitään canal korttia...
      Enkä varmasti mene katsomaan pelejä livenä, jos kerran muutenkin halutaan vain rahat ottaa katsojilta..

      • Nimetön

        tyhmä kortti kaikkea ne ääliöt keksii


    • Minä

      Hyvä vaan!Kuka sitä maksaa televisiolupamaksua kun telkkarista tulee pelkkää urheilua?????????Ei kukaan järkevä ainakaan!

    • TenkiFani

      SIIS TUO ON TÖRKEÄTÄ!!!!
      kuulin asiasta fanclubimme kautta,ja en tajua että mitä järkeä siinä on!
      Sitäpaitsi nykyinen juontajapari on MAHTAVA,ja miksi ihmeessä se pitäisi vaihtaa?
      Tyhmää.
      Pitää sitten kai mennä kattoo kaikki pelit paikan päälle!
      Kärpät on rautaa;D

      • Nimetön

        olet oikeassa kärppä on rautaa


    • koska nyt sponsoreiden

      mielenkiinto lajia kohtaan vähenee oleellisesti !!!

    • ikuisesti vihaten!!

      vaikka tää nyt ei mitenkään kuulu tähän aiheeseen mutta sanon vaan että
      TAPPARA ON IHAN PERSEESTÄ!!!
      niin aivan oikein luitte!! kaikki jotka kannattaa tapparaa on ihan vitun tyhmiä ja niin perkeleen väkivaltasia.. että eihän sellasta nyt sm-liiga voi töllöstä näyttää!! >=/

      • TAPPARA FANI 4-EVER!!!

        ANTEEKS MITÄ??? TAPPARA RULES!!! SIIS MITEN SÄ VOIT VÄITÄÄ ETTÄ TAPPARA ON PEPUSTA.. NO EI TOD!!! MÄÄ EN HAUKU SUN JOUKKUETTÄ ETKÄ SÄ MUN!!! JOTEN SIIS... TAPPARA ON TERÄSTÄ JA MUUT TULEE KAUKAA PERÄSTÄ.. ELÄMÄ ON POIKASENI!!!


    • RumaUgly

      Loistavaa Sm-Liiga ja Canal . Nyt saadaan jalkapallon lisäksi loistavaa lätkää Canal :lle. Tätä ennen ei ole nähty kun "ilmaiskanavilta" jotka maksaa 200€ vuodessa (turha sanoo että YLE ne rahat kerää. Et nää MTV3:sta jos et maksa). Nyt ne saadaan laatukanaville. Mitä te täällä valitatte, jos ei ole rahaa/halua maksaa siitä mitä katsotte niin tv ikkunasta ulos. Me jatketaan SM-Liigan katsomista niinkuin ennenkin sillä erotuksella että matseja tulee enemmän ja laadukkaampana. Kiitos ja jääkiekotonta ensisyksyä teille ;-)

    • joku vaan

      Musta on ihan oikein et ne matsit menee maksulliselle kanavalle ja sais mennä muukin urheilu. Tai ei tartte olla maksullinen, mutta saisi olla vaikka oma urheilukanavansa, joka näkyisi kaikille. Eihän esimerkiksi musiikkiohjelmiakaan nyt niin kauheesti tule yleisiltä kanavilta, pari turhaa, niin miks sitten pitäisi urheilua tulla joka tuutista, kanavalta ja ympäri vuorokauden?!

      • Stig

        Voice kanavalta (yleinen, ilmainen) tulee musiikkia 24h/vrk.

        Urheilua ei tule 24h/vrk ilmaiseksi.


      • Mestaaja

        Kaikenlaisia realityohjelmia toisensa perään, joissa ei ole sitäkään pienintä järkeä kuin urheilussa. Kaikenmaailman homot kertoo kuinka kaikki mitä toiset homot tekee on niin ihanaa. Ja typerät jenkit juoksee ympäri maailmaa ja itkee kun ei löydä mitään. Sekä aivottomat ruotsalaiset leikkii minkälaista on olla maalainen. On sitten vielä huippu, miten suomalainen insinööri voi olla mukana taloa rakentamassa= mahdoton yhtälö. ELI LÄTKÄ YLE;n KANAVILLE!!!!!!!!!!!!


    • Minä...

      Kerrassaa loistava päätös siirtää
      jääkendo maksullisselle kanavalle.
      Eipähän tartte enää ikinä kattoa mokomaa paskaa.

    • ouklha

      Niin nekin muutama ottelu mitkä tullaan näyttämään ilmaikseksi nelosella niin puoli suomea on edelleen pimennossa koko nelosesta. Semmonen kanava kun ei näy ilman lautasia sun muita virittimiä suuressa osassa suomea. Varsinkaan lapissa nelonen ei näy kuin joissakin taajamissa missä on kaapelitelevisio. Taisipa sm-liiga haukata paskaa oikein kunnolla, jää ne vähätkin rahat saamatta mitä olis ollu mahdollista saada. Mutta minua ei kyllä harmita kun en seuraa tuota kiekkoa sen kummemmin mutta kyllä pohjois-suomesta löytyy aika paljon porukkaa joilla haluttais katsoa pelejä mutta kun ei näy. Ja monella ei ole varaa laitella mitään lautasia ja virittimiä että saa edes jonku nelosen näkymään.

    • money talks

      pahasti veikkaan, että selostajavalinnoista tulee floppi! saukkonen & jutila menettelee, mertaranta on kuningasjätkä mutta mutta..
      olen sataprosenttisen varma että kukaan nimetyistä henkilöistä ei lähde canalin ja nelosen kelkkaan.

      vaihtoehtoja:
      j-p jalo...ei kiitos (minä ainakin nukahdan)
      pentti lindegren..."eläkkeellä, jos ei niin joutaisi"
      matti eve...ei ikinä *sensuroitua*

      eli mahdollisuudet ovat vähissä..

      kysymys kuuluukin, valitaanko selostustehtäviin joku uusi "kyky" joka ammattitaidottomuudellaan pilaa sen vähäisen ilon jääkiekon katselemisesta, jos/kun joku on canalin palvelut kalliilla rahalla hankkinut?

    • Reiska^

      kuka vitun juippi siel on päättäny ettei tuu enää sm-liigaa tv:stä?!
      joutuu hankkii jonku ANAL et näkee ohjelmaa, sekä canal maksaa vitusti ja on paska!

      -
      Jumala kiekon kannalla.

      • Juippi

        Se vaan köyhästä tuntuu kalliilta....


      • Jääkiekkofani

        Itse asiassa moni urheilu ja jääkiekkofani on hankkinut Canalin paketin jo aikoja ennen tätä päätöstä, ja todellisuudessa se 27 euroa kuussa ei ole paha raha...Moni pistää sen minonkerroin joka viikonloppu baariin, ja sitten valitetaan kun ei rahaa moiseen riitä ,että näin...


    • roskikseen

      on tullut maksettua kolmesta katselukanavasta sama hinta täällä kuin useampaa kanavaa katsova eteläsuomalainen sikatörkeää vain valtio voi kusettaa noin, ja nyt alkaa digikanavien myötä uusi rahastus ei onnaa sanon minä töllö lähtee kaatikselle digejä ei osteta.

    • MÄ LÄHTISIN

      SAATANAN TYPERÄÄ...

    • Apjooz

      En ole aktiivisesti jääkiekkoa katsellut, mutta nyt kun sitä haluaisi ehkä tehdä, ei voikaan! Jotkut vielä selittää täällä että ei se Canal ole niin kallis ja sieltä tulee niin paljon laadukasta urheilua ja muuta... teidät on aivopesty osaksi rahastusta! Menkää hoitoon!

    • AJS_

      Nyt kun joku jääkiekon SM-liiga
      siirtyy pois MTV3lta tuntuu porukka olevan
      itkukurkussa.

      Muutama kuukausi sitten Canalin pellet
      saivat oikeudet jalkapallo maajoukkueen
      matseihin, joka on kuitenkin moninkertaisesti
      merkittävämpi tapahtuma johonkin
      jääkiekon SM-liigaan verrattuna tällöin
      lähes kukaan ei valittanut asiasta.

      Taas yksi asia missä näkee miten
      takapajula Suomi on.

      Ainakin nyt on positiivista,että loppuu
      MTV3n SM-liiga hössötys, vielä kun Formulat saataisiin jollekkin muulle kanavalle.
      MTV3 pitää kahta edellä mainittua sarjaa
      "maailman ainoina urheilulajeina"
      ja hössöttää niistä kaikissa urheiluohjelmissaan.

      Toivottavasti nelonen ja Canal hoitavat asiat paremmin niin voisi pitkästä aikaa alkaa seuraamaan SM-liigaa. Kolmonen on pilannut lajin kiinnostavuuden, samaten kun formuloidenkin.

      En siis ole jääkiekon vastustaja, asiat on
      vain laitettava tärkeysjärjestykseen!

    • örkki

      Helvetin hyvä et neloselle siirtyy ja toivotavasti ei näytetäs yhtään peliä,ne jotka tykkää niin menköön halliin katsoon peliä.

      • Nimetön

        tyhmä rutto


    • Fani.. =)

      MÄ OLEN TÄYSIN SAMAA MILETÄ SUN KANSSA... TÄÄ ON VAAN JOKU RAHASTUS KIKKA.. VERON MAKSAJAT TÄSTÄ JOUTUU KÄRSIIN.. PRKL.. MUTTA HEI.. elämä on!! ja paskat!! mitä tekee fanit kun ei pääse peliin itse paikan päälle?? niin.. mitä?? tuijottaako ne teksti tv.tä?? hei haloo??? mitä me tehdään??

      • anal+

        No pitänee sitten purkamaan koodeja jotta voi katsoa noita. Taas huomaa miten rahan ahneita on canal ei kellään riitä rahaa tollaseen hommaan ja vielä tälläsestä paskasta pitäis maksaa tv-lupa... Hei herätkää ihmiset meidät tullaan rahastamaan täysin...
        Kaiken huippu se että 2008 alkaa HDTV lähetykset ja taas ihmisten pitää ostaa uusi digiboxi jotta voi katsoa sitä hyvemmällä kuvalla( vanha kyllä kait pelaa)...sairasta rahastusta...


    • Sadasti kiitollinen

      Jippii ja jee :D Vihdoin pääsee eroon satoja tunteja turhaa lätkätunteja maikkarilta. Tätä olen odottanut jo vuosia ja rukouksiin nyt vastattu. Kiitos maikkari :)

    • einari eräs

      hyvä että se huutaminen loppuu

    • Kepu

      Hienoa että se sonta loppuu vihdoin. Vois alkaa näyttää vaikka Smackdownia sen sijaan.

    • Pietro

      SM-liigan ahneus sai aikaan etten itse suosi toistaiseksi yhdenkään sponsorin tuotteita, joita esiintyy huippujääkiekossa, muut voisivat tehdä samoin. Uskon esim. että OLVI maistuu toistaiseksi

    • HIETSU

      Joo-o!! Kyllä on pers...tä toi sm-liigan touhu. Onhanse jääkiekkon tappio ku katsoja luvut laskee.. Miten lapset, maamme tulevaisuuden huippu-urheiliat löytävät jääkiekon pariin jos jääkiekkoa ei voi seurata tv:stä..? Sydämmeni on ollut hurrikaanin muotoinen..kuinka kauan? Tunnen jo kuinka sarvet kasvavat päässäni..HYVÄ HAPPEE!! Kenelle kiitos että kiekko ei kiinnosta..? SM-liigalle!! Kuka hyötyy? luultavasti salibandyliitto!!

    • faija

      hyvä ja viisas ratkaisu että pois tv,stä, lapsille jää enemmän aikaa mm läksyjen tekoon ja ulkona olemiseen.
      jääkiekko on myös väkivalta
      viihdettä, joka antaa väärää mallia..

    • neo.1

      Vihdoin hyviä päätöksiä, enää ei kiusata ihmisiä jääkiekolla joka ilta. Mikä parasta häipyy toivottavasti myös pöhöttynyt jutila ja hintelä JOKERI saukkonen ruudusta myös muualle.

    • Arrowman

      Jos olen oikein käsittänyt niin tällä kaikella on tarkoitus saada kaikki penkkiurheilijat ja sohvaperunat halleihin katsomaan ihan livenä näitä liiga otteluita.

    • sitäkään vähää

      edes nykyisen vertaa sitten katsella "kaljamannekiineja" tappelemassa!
      Mitä enemmän "rahastajia" urheilun ympärillä, sitä vastenmielisemmäksi käy koko juttu.

    • Jessh

      Kun tilaa (C)anal plussan lätkän takia, yöporkka tulee boonuksena ilman eukon kitinää!

    • pian entinen lätkän tv-kats...

      Köyhille seuroille tulee vielä tiukempaa, kun sopimuskumppanit eivät saa samaa näkyvyyttä kuin ennen....

    • kypsäkiello

      ei haittaa vaikkei näkys ollenkaan.

    • sarah

      kaikki hyvä siiretää maksulliseen ja kaikki paska jätetää

    • kärppä

      on se niin väärin että aletaan rahastaan tämmösellä asialla kun jää kiekko... jääkiekko liitosta on tullut turhan ahne.. pudottakka pelicans mestikseen niin on varaa näyttää pelejä ilman eri maksuja eikä tarvi syytää rahoja lahteen. mtv3 teki oikean päätöksen kun päätti olla suostumatta sm liigan vaatimuksiin

    • kärppä fani

      enpä usko että siirtyy maksullisille kanaville. tuotakin vaihtoehtoa on varmasti mietitty mutta siinä menee niin paljon katsojia ettei se kannata. mut mulle ihan sama...käyn kattoon joka kärppäpelin mikä oulussa pelataan...

    • kärpät!!!

      kärpät vie tänään mestaruuden!!!
      KÄRPÄT!!! KÄRPÄT!!! Jokereiden olisi sama luovuttaa...

      • hyvästi sm-liiga

        Hyvästi Sm-liiga. Olen kyllä aktiivinen pelien seuraaja, mutta saa minulta jäädä. Nyt tv ei suolla kuin paskaa ja lupamaksut ovat kohtuuttomat. Vielä alkaa maksamaan erikseen siitäkin mitä on jo lupamaksuilla moninkertaisesti maksanut.


    • tätä mieltä minä!

      mun mielestä ei mitään järkeä siitää koska hyvä laji jota moni mielellään seuraa...tätä menoa kaikki mmutkin katsottavat ohjelmat siirtyy maksullisille...ei hyvä juttu!!!
      "taidampa mennä kirpputorille muumän telkkarin" =)

    • Hei kiekkokansa....
      SM-liigasta yritetään leipoa jotain NHL-liigaa!!! Mutta valitettavasti se ei tule ikinä onnistumaan, luulis ny SM-liigan johdon tajuavan tuommoinen yksinkertainen asia!!!! Ahneella on paskanen loppu sanoo sananlasku..:-) Meikäläinen on seurannu tiiviisti HockeyNight-lähetyksiä mutta nyt loppu mielenkiinto koko suomen jääkiekkoa kohtaan....oikein mieltä ylentävä muutos tuommoinen! Luulis nyt tv-lupamaksujen kattavan tuommoiset pelit..joku hullu vielä keksii että hengittämisestä joudut maksamaan, muuten kuolet....
      *hyvää kevättä kaikille tasapuolisesti* maestro39

    • Anonyymi

      On vielä nuorille yksi laji ja hyvä onkin mitä ei toistaiseksi ahneet urheilu päättäjät ole pilanneet ja se on fresbee golf?odotellessa milloin aletaan aitaamaan alueita köyhiltä nuorilta sekä harrastajilta .

    • Anonyymi

      Sekä perumaan kammo maksuja nyt vain pieni vapaaehtois maksu minkä toki ymmärrän ja olen valmis maksamaan kohtuullisen kausi maksun jos radan ylläpito sitä vaatii 20-100e mutta pitäkää bisnes miehet näppinne erossa on paljon nuoria kellä ei ole varaa harrastaa ex tream lajeja tukehtukaa ahneuteenne.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe