Miksi tämän palsta edes on nimikkeen "seksi" alla?

Anonyymi

Luulin että täällä voisi käydä kivoja ja kiinnostavia keskusteluja seksiin liittyvistä asioista. Mutta tämäpä onkin näemmä lähinnä henkisesti tasapainottomien vihaisten yksilöiden oksennusämpäri tämä foorumi.

Onkohan olemassa joku paikka missä voisi jutella seksistä keskustelutaitoisten aiheesta kiinnostuneiden miesten ja naisten kanssa?

Ihmettelee pettynyt nainen

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä on kyllä melkoinen kaatopaikka keskustelupalstaksi, ikäväkyllä :/ Olisi kiva keskittyä asialliseen keskusteluun aiheesta, mutta vihaksi pistää jatkuvat trollailut.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä edellisten kanssa. Mutta katsokaapa jotain todella vanhoja juttuja täällä, tyyliin 10-15 vuoden takaa. Silloin täällä on ollut aika hyvää keskustelua ja asiallisesti perusteltuja mielipiteitä. Nykyään korkeintaan yksi kymmenestä kommentista on jotenkin järkevä.
      Olen kyllä huomannut, että jos kirjoittaa vähänkään pidemmän jutun, niin asiattomuuksien määrä romahtaa. Ilmeisesti nämä eräät eivät jaksa tai osaa lukea viittä riviä pidemmälle.

      • Anonyymi

        Kertoo nyky tilasta eritoten nuoremmista "miehistä" jos näitä voi kutsua tällä nimikkeellä enää. Iso osa ei kelpaa enää armeijaan, hoitoon pääsy vaikeeta kun psikkoja liian vähän. Sexsiä nää reppanat ole koskaan saaneet, purkavat paineita täällä törky viestien muodossa.


      • Anonyymi

        Niin olen, vihainen, katkera ja sadistininen.


      • Anonyymi

        Sun usko ei vastaa totuutta.


      • Anonyymi

        Mistäs noin kovasti tykkäsit kyttyrää, ettet vain olisi kyttyräsi purkanut useampaankin kerran miramarin kera.. vai oletko tosiaan sitä mieltä, että haluat palstan naisten tulevaisuudessakin olevan irstaita äijänkäppyröitä seuraavatkin vuosikymmenet? ;)
        Miksi haluaisin jutella naisten kanssa? Luehan kirjoitukseni uudemman kerran, ehkä sukupuoleni saat siitä selville.
        Ja juu, en minä ole normaali, tuskin sellaista olen väittänytkään. Olen sadistinen luonne, enkä höynäytettävissä oleva lammas taikka kameli.


    • Anonyymi

      Etsikää joku palsta mihin pitää rekisteröityä. Sillä se korjautuu. VAPAA kirjoittelu menee useimmiten VAJAAMIELISEKSI.

      • Anonyymi

        Eipä se rekisteröintipakkokaan mitään ongelmaa poistaisi tällähän monesti pahimmat trullaajat ovatkin juuri nimimerkillä rekisteröityneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä se rekisteröintipakkokaan mitään ongelmaa poistaisi tällähän monesti pahimmat trullaajat ovatkin juuri nimimerkillä rekisteröityneet.

        Jeps. Heinolan Setäkin tehtailee liukuhihnalta uusia nimierkkejä samaa tahtia kuin ylläpito poistelee vanhoja.


    • Anonyymi kommentoinnin poisto vois auttaa.

      • Anonyymi

        Eikö peili toimi? Koitas katsoa siltä kiiltävämmältä puolelta.


      • Anonyymi

        Ei auta. Moni trollaa nimimerkillä. Kun ylläpito bannaa yhden nikin, uusi on helppo tehtailla. IP-osoitteen bannaaminenkaan ei auta, kun harvalla on kotikäytössä kiinteä IP.


    • Anonyymi

      Niinhän se taas paljastui totuus. Muutama kommentti ja sitten jo asiattomuuksia. Joillain on täällä vain niin kova tarve päteä. Olen nykyisin mielestäni melko avarakatseinen ja vapaamielinen nainen, mutta kyllä nuo rääväsuut alkavat kyllästyttää.
      Olen joskus, myös paljolti mieheni yllyttämänä kirjoittanut joitain tekemisiäni ja tekemisiämme ja kokemuksiamme seikkailtuamme eri maissa. Suunnilleen kolmas kommentti oman kirjoituksen jälkeen onkin sitten näitä huoritteluja yms. Kuvaavat tietysti kommentoijan tunne-elämäå ja henkistä tasoa.

    • Anonyymi

      Trollipalsta tämä koko osio on. MiraMariMikälie, KOPIOOOON kirjoitustaidoton trolli, Ukko64 lukemattomine sivupersoonineen, Savottapallitrolli, Heinolan Setä, Sipulimies ja monet muut häiriköt, jotka trollaavat pelkästä perseilyn ilosta ovat hallinneet tätä palstaa jo vuosikaudet.

    • Anonyymi

      Muutamia sellaisia jatkokertomuksia olen mielenkiinnolla lukenut. Ollut jotain kolmesta, neljään tarinaa peräkkäin. Paitsi joku ehtii, väliinheittään jonkun älyttömyyden, mutta ei se niin pahasti haittaa. Niissä tarinoissa seksistä ja naisista kirjoitetaan kauniisti. Kiihottaa kyllä lukijaa, mutta ei hyppää silmille, liian roisisti. Koska elämä on kaunis ja kahdestaan entistä kauniimpi.

    • Anonyymi

      Katselin tässä tämän aamupäivän satoa palstan keskusteluissa. Ei voi muuta todeta, kuin että sääli. Täällä oli joskus ihan kivoja, mielenkiintoisia ja uskoakseni osallistujille hyödyllisiä keskusteluja. Nyt korkeintaan 1/30 on jotenkin asiaan liittyviä, kaikki muu on ihan pelkkää tarkoituksellista keskustelun haittaamista.

      • Anonyymi

        Jatkan vielä..
        Eniten minua näissä jatkuvissa trollailuissa ja häiriöviesteissä oikeastaan harmittaa sellaiset asiallisen kokemattoman nuoren kysymykseen tulevat häiriövastaukset. Nuorella saattaa olla oikeasti itselleen kiperä tai arka kysymys ja sitten kun hän asiasta tänne kirjoittaa, niin vastaukseksi tulee pilkkaa, ivaa, suoranaisesti virheellisiä tai vaarallisia ohjeita. Kuten esimerkiksi nyt tämän yhden ensikertalaisen kysymys, kun ekalla kerralla ei seissytkään. On varmasti arka ja kauhistuttava tilanne, mutta muutaman asiallisen kannustavan viestin lisäksi tulee roppakaupalla negatiivisia viestejä.


    • Anonyymi

      Suuri osa heinola juttuja, teeskentelyå ..

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe