Miksi tämän palsta edes on nimikkeen "seksi" alla?

Anonyymi

Luulin että täällä voisi käydä kivoja ja kiinnostavia keskusteluja seksiin liittyvistä asioista. Mutta tämäpä onkin näemmä lähinnä henkisesti tasapainottomien vihaisten yksilöiden oksennusämpäri tämä foorumi.

Onkohan olemassa joku paikka missä voisi jutella seksistä keskustelutaitoisten aiheesta kiinnostuneiden miesten ja naisten kanssa?

Ihmettelee pettynyt nainen

18

404

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tämä on kyllä melkoinen kaatopaikka keskustelupalstaksi, ikäväkyllä :/ Olisi kiva keskittyä asialliseen keskusteluun aiheesta, mutta vihaksi pistää jatkuvat trollailut.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä edellisten kanssa. Mutta katsokaapa jotain todella vanhoja juttuja täällä, tyyliin 10-15 vuoden takaa. Silloin täällä on ollut aika hyvää keskustelua ja asiallisesti perusteltuja mielipiteitä. Nykyään korkeintaan yksi kymmenestä kommentista on jotenkin järkevä.
   Olen kyllä huomannut, että jos kirjoittaa vähänkään pidemmän jutun, niin asiattomuuksien määrä romahtaa. Ilmeisesti nämä eräät eivät jaksa tai osaa lukea viittä riviä pidemmälle.

   • Anonyymi

    Kertoo nyky tilasta eritoten nuoremmista "miehistä" jos näitä voi kutsua tällä nimikkeellä enää. Iso osa ei kelpaa enää armeijaan, hoitoon pääsy vaikeeta kun psikkoja liian vähän. Sexsiä nää reppanat ole koskaan saaneet, purkavat paineita täällä törky viestien muodossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Niin olen, vihainen, katkera ja sadistininen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Sun usko ei vastaa totuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mistäs noin kovasti tykkäsit kyttyrää, ettet vain olisi kyttyräsi purkanut useampaankin kerran miramarin kera.. vai oletko tosiaan sitä mieltä, että haluat palstan naisten tulevaisuudessakin olevan irstaita äijänkäppyröitä seuraavatkin vuosikymmenet? ;)
    Miksi haluaisin jutella naisten kanssa? Luehan kirjoitukseni uudemman kerran, ehkä sukupuoleni saat siitä selville.
    Ja juu, en minä ole normaali, tuskin sellaista olen väittänytkään. Olen sadistinen luonne, enkä höynäytettävissä oleva lammas taikka kameli.


  • Anonyymi

   Etsikää joku palsta mihin pitää rekisteröityä. Sillä se korjautuu. VAPAA kirjoittelu menee useimmiten VAJAAMIELISEKSI.

   • Anonyymi

    Eipä se rekisteröintipakkokaan mitään ongelmaa poistaisi tällähän monesti pahimmat trullaajat ovatkin juuri nimimerkillä rekisteröityneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä se rekisteröintipakkokaan mitään ongelmaa poistaisi tällähän monesti pahimmat trullaajat ovatkin juuri nimimerkillä rekisteröityneet.

    Jeps. Heinolan Setäkin tehtailee liukuhihnalta uusia nimierkkejä samaa tahtia kuin ylläpito poistelee vanhoja.


  • Anonyymi kommentoinnin poisto vois auttaa.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Eikö peili toimi? Koitas katsoa siltä kiiltävämmältä puolelta.


   • Anonyymi

    Ei auta. Moni trollaa nimimerkillä. Kun ylläpito bannaa yhden nikin, uusi on helppo tehtailla. IP-osoitteen bannaaminenkaan ei auta, kun harvalla on kotikäytössä kiinteä IP.


  • Anonyymi

   Niinhän se taas paljastui totuus. Muutama kommentti ja sitten jo asiattomuuksia. Joillain on täällä vain niin kova tarve päteä. Olen nykyisin mielestäni melko avarakatseinen ja vapaamielinen nainen, mutta kyllä nuo rääväsuut alkavat kyllästyttää.
   Olen joskus, myös paljolti mieheni yllyttämänä kirjoittanut joitain tekemisiäni ja tekemisiämme ja kokemuksiamme seikkailtuamme eri maissa. Suunnilleen kolmas kommentti oman kirjoituksen jälkeen onkin sitten näitä huoritteluja yms. Kuvaavat tietysti kommentoijan tunne-elämäå ja henkistä tasoa.

  • Anonyymi

   Trollipalsta tämä koko osio on. MiraMariMikälie, KOPIOOOON kirjoitustaidoton trolli, Ukko64 lukemattomine sivupersoonineen, Savottapallitrolli, Heinolan Setä, Sipulimies ja monet muut häiriköt, jotka trollaavat pelkästä perseilyn ilosta ovat hallinneet tätä palstaa jo vuosikaudet.

  • Anonyymi

   Muutamia sellaisia jatkokertomuksia olen mielenkiinnolla lukenut. Ollut jotain kolmesta, neljään tarinaa peräkkäin. Paitsi joku ehtii, väliinheittään jonkun älyttömyyden, mutta ei se niin pahasti haittaa. Niissä tarinoissa seksistä ja naisista kirjoitetaan kauniisti. Kiihottaa kyllä lukijaa, mutta ei hyppää silmille, liian roisisti. Koska elämä on kaunis ja kahdestaan entistä kauniimpi.

  • Anonyymi

   Katselin tässä tämän aamupäivän satoa palstan keskusteluissa. Ei voi muuta todeta, kuin että sääli. Täällä oli joskus ihan kivoja, mielenkiintoisia ja uskoakseni osallistujille hyödyllisiä keskusteluja. Nyt korkeintaan 1/30 on jotenkin asiaan liittyviä, kaikki muu on ihan pelkkää tarkoituksellista keskustelun haittaamista.

   • Anonyymi

    Jatkan vielä..
    Eniten minua näissä jatkuvissa trollailuissa ja häiriöviesteissä oikeastaan harmittaa sellaiset asiallisen kokemattoman nuoren kysymykseen tulevat häiriövastaukset. Nuorella saattaa olla oikeasti itselleen kiperä tai arka kysymys ja sitten kun hän asiasta tänne kirjoittaa, niin vastaukseksi tulee pilkkaa, ivaa, suoranaisesti virheellisiä tai vaarallisia ohjeita. Kuten esimerkiksi nyt tämän yhden ensikertalaisen kysymys, kun ekalla kerralla ei seissytkään. On varmasti arka ja kauhistuttava tilanne, mutta muutaman asiallisen kannustavan viestin lisäksi tulee roppakaupalla negatiivisia viestejä.


  • Anonyymi

   Suuri osa heinola juttuja, teeskentelyå ..

  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   210
   4585
  2. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   3440
  3. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   181
   3393
  4. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   56
   2285
  5. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   2108
  6. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   139
   1624
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   12
   1590
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   1434
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   57
   1387
  10. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   18
   1108
  Aihe