Terapiatalo noste.

Anonyymi

Surkea, älkää käyttäkö. Koetin ottaa istuntoa ja tuloksena oli ainoastaan ylimielinen psykiatri, joka koitti katkaista etäyhteyden ja katsoi minua jo näyttöruudun kamerassa vihaisen kuin halpaa makkaraa. ainoa neuov ja apu oli mene julkiselle puolelle. Istintoon oli varattu aikaa tunti homma oli ohi vajaassa viidessä minuutissa.

15

8823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Selvä tapaus. Näitä ikuisia koulukiusaajia ja kampittajia.. Onhan näitä psykiatrian parissakin.

    • Anonyymi

      Laskuttiko koko tunnista? Jos laskutti, niin reklamaatiota menemään. Jos se ei auta, niin kuluttaja-asiamies apuun.

      Ja jos taas istunto ei mennyt omasta pussista, niin antaisin olla.

    • Anonyymi

      Alkoi varmaan inhota jo nähdessään kaverini naaman. Ystäväni on kyllä täysiälyinen vaikka kallonhalkio ei lapsuudessa luutunutkaan oikealla tavalla ja hänen omituinen äitinsä ei antanut korjata tuota vikaa vaan huusi jokihinaajan äänenvoimakkuudella lääkäreitä pitämään näppinsä irti pojastaan.

      Yksitotinen ja hullu nainen oli. No siinä vähän taustaa ystävästäni. Mitä tähän psykiatriin tulee niin näytti jo vanhalta ja virallisen eläkeiän ylittäneeltä. Tulee mieleen olisiko joku vanha Neuvostoliiton kouluttama NKP puoluelääkäri, joka on Neuvostoliiton kaaduttua tullut Suomeen ja vaihtanut Suomalaisen nimen itselleen. Venäjällä kasvojen epämuodostumat tulkitaan jopa lääkärikunnassa taikauskoisesti joksikin kiroukseksi josta pitää rangaista tai geneettisen epäkelpoisuuden merkiksi johon Venäläislääkärien harhaopillisen käsityksen mukaan kuuluu liittyy inhottavia luonteen taipumuksia. Tämä on tietenkin täysin huuhaata ja jotain 1800-luvun lääketiedettä. Sellaista Venäläinen lääketiede käsitykseni mukaan onkin evästettynä vain nykyaikaisilla lääkkeillä.

      Onko Juha Jääskeläisen takana Venäläissyntyinen entinen Neuvostopsykiatri.

      • Anonyymi

        Valelääkäri Esa laiho saattaa olla vain jäävuoren huippu.

        Näitä Venäläislääkäreitä Suomalaisella nimellä saattaa löytyä meidän lääkärikunnastamme vaikka kuinka paljon.

        Epäilen heitä olevan erityisen paljon Pääkaupunkiseudun lääkäreissä ja psykiatreissa. Nämä psykiatrit ovat juuri heitä, jotka mielellään ylilääkitsevät psykiatriset potilaat muumioksi. Usein kohteena tuntuvat olevan sellaiset skitsofreniadiagnoosin saaneet jotka puhuvat Venäläismiehityksen uhasta, tällaisiin tapauksiin olen törmännyt arkielämässä. Ehkä he tietävät tai osaavat epäillä maahan soluttautuneen ns, vihreitä miehiä odottamaan käskyä ja muita tiedustelijoita. Ja heitähän varmaan pakkolääkitään ja lujaa.


      • Anonyymi

        Siis hetkinen, olitko mukana istunnolla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis hetkinen, olitko mukana istunnolla?

        Minä en kyllä menisi psykiatrille, joka on lääketieteen ja KIRURGIAN tohtori ja sen lisäksi vasta kouluttautunut psykiatriksi. Tausta on siis hyvin medikaalinen. Oppinut leikkelemään ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en kyllä menisi psykiatrille, joka on lääketieteen ja KIRURGIAN tohtori ja sen lisäksi vasta kouluttautunut psykiatriksi. Tausta on siis hyvin medikaalinen. Oppinut leikkelemään ihmisiä.

        Siis psykiatrit ovat lääkäreitä, ja lääkäreissä on psyyken hoidon kannalta yleensäkin se ongelma, että lääkärikoulutus vähentää empaattisuutta. Tämä on tutkittu juttu, ikävä kyllä. Kun on verrattu empatiamittareilla eri ammattiryhmiä kuten psykologeja, sosiaalityöntekijöitä jne., niin lääkäreillä aina vähiten empatiaa. Se johtuu siitä mihin heidän koulutuksensa valmistaa, turtumaan ihmisten kivulle ja pelolle. Muuten eivät voisi tehdä ikävää työtään. Toisaalta lääkäreiksi myös hakeutuu ihmisiä, jotka eivät ole yhtä herkkiä kuin muut keskimäärin, tämäkin tutkittu juttu.

        Lääkäri voi olla ihmisenä ihan ok ja empaattinenkin, mutta nämä taustatekijät vaikuttavat siihen millainen hänestä tulee psyyken ongelmien parissa toimivana ammattilaisena, eli psykiatrina tai terapeuttina.


    • Anonyymi

      Kamalalle kuulostaa. Potilaat ovat tuollaisille ihan itsestään selvyyksiä, voi kohdella kuin mitä tahanta roskaa. Pitäisi olla kilpailua paljon psykiatreilla ja terapeuteilla asiakkaista ja potilailla enemmän oikeuksia, niin tuo ongelma alkaisi pikkuhiljaa poistua ja ihmiset alkaisi saamaan erinomaista kohtelua psykiatriseen hoitoon mennessään.

      • Anonyymi

        Aivan oikein ja varsinkin Venäläisperäiset lääkärit kohtelevat ihmisiä kuin roskaa, erityisesti Suomalaisia tai Suomenvenäläisiä jotka ovat Suomalaistuneet. Heistä Venäläislääkärit eivät pidä ja kohtelevat kuin pohjasakkaa. Suomessa pitäisi tehdä sekä selvitys, että puhdistus Venäläislääkäreistä sekä vanhoista vasemmistojääristä jotka ovat pesiytyneet virkamieskuntaan ja esimerkiksi thl:n sisään.

        Heitä voisi jäljittää penkomalla heidän opiskeluaikaiset kontkaktinsa ja muut verkostonsa ja mikäli he paljastuvat suoraan Venäläissynttyisiksi heidät voisi potkia organisaatioista pois.

        Vaikuttaa hiukan Venäläiseltä touhulta mutta siitähän nuo nilviäiset pitävätkin joten eikö anneta morkoonin soida.


    • Anonyymi

      Kylläpä vaan mies tarvitsee B-lausuntoa koska hermot ovat työpaikalla kiusattuja riekaleiksi.

      Mies on antikommunisti eikä mitenkään Venäläismielinen siinä mielessä, että toivoisi mitään Venäläiskomentoa Suomeen tai edes mitään isoa Venäläisten joukkoryntäystä kotimaahansa. Mies on isänmaallinen ja maanpuolustustahtoinen No tämähän ei sovi duunipaikan kommareille, mies on siis työläismies ja työkaverit vanhojen aikojen myöhäiskeski-ikään ehtineitä vasemmistojyyriä. Nämä alkavat simputtaa työkaveriaan huumeiden avulla. Vesipulloon laitetaan pieni määrä psykedeeliä, sen verran ettei mies huomaa olevansa suoraan pilvessä.

      Aineen alettua vaikuttaa alkaa simputus ja huuto. Mies ympäröidään isolla porukalla ja aletaan tentata, samalla huudetaan solvauksia täysin keksityistä inhottavista perversioista. Maalittaminen ja leimaaminen yleensäkin ovat äärivasemmiston tapa toimia.

      Huumeet vievät muistin ja miehen raivokohtaus, joka huumeiden vaikutuksessa on niin raju, että mies pyörtyy raivonsa voimasta.

      Tätä jatkuu vuosikausia kunnes mies sekoaa. Hän lähtee lopulta työpaikastaan vain ilmoittaen, että nyt se on lopputili. Muisti ei edelleenkään tapahtumien osalta toimi kunnolla. Mies päätyy muualle töihin, puhelinmyyntiin. Maalituslaitos tulee miehen perässä samat huumaamiset ja keljuilut jatkuvat. Miehen mainetta mustataan koko ajan. Etelässä kaikki huipentuu siihen, että mies lopulta huomaa olevansa työpaikallaan huumattu ja häipyy. Hän ottaa sairaslomaa ja saa sitä vain viikosta kahteen kerrallaan. Hermot ovat vuosien aikana revitty riekaleiksi. Onnekseen mies ei ole masentuvaa lajia vaan kiehuu kiukkuhelvetissä. Kiukkukin on kuitenkin hänelle raskasta. Raivohelvetti polttaa päätä ja aiheuttaa jo ohimosärkyä. Kela vaatii B-lausuntoa. Mies ottaa yhteyttä psykiatriin, joka on yksityinen mutta kuitenkin Kelan valtuuttama. Psykiatri toteaa tylysti, että asia pitäisi hoitaa julkisella puolella. No psykiatri vaikuttaakin juuri sellaiselta vanhalta Neuvostolääkäriltä. Pääkaupunkiseudun julkinen puoli on mitä todennäköisimmin täynnä näitä Venäläislääkäreitä, osa varmasti Suomalaisella peitenimellä. Kun mies menee tuollaiseen lääkärriin niin soppa on valmis ja kohta pakkolääkitään mies sellaiseen transsiin, että hyvä, kun saadaan sängystä ylös. Ja elinikä tietysti lyhenee reilusti pakkolääkinnänä takia. Lääkärit ovat ennenkin olleet yksi kommunistisen vallankuomuskoneiston teloitusosasto ja heitä voi aivan hyvin olla pääkaupunkiseudun terveydenhuoltoon soluttautuneena. Paljonko heitä on Kelalla?

    • Anonyymi

      No jopas, kyllä tätä kannattaa nostaa etusivulle. Totuudet ovat tarujakin ihmeellisempiä.

    • Anonyymi

      Kusetusta koko lafka, kaikenmaailman lisämaksuja ja laskutukseen ei saa mitenkään yhteyttä

    • Anonyymi

      Voisiko kukaan laitta mulle suoran linkin sivustolle, johon voisi tehdä reklamaation?

      Mulla olisi ollut tänään terapia-aika, mutta koska mulle ei saapunut ilmoitusta siitä, että terapeutti oli sairaana olin istunut 10 minuuttia turhaan odottamassa, kunnes olin soittanut asiakaspalveluun. Mua kehoitettiin tekemään reklamaatio. En vain muista, että mihin sivulle pitäisi mennä.

    • Anonyymi

      Rahastavat öisämaksuin ja aspa ei toimi.

    • Anonyymi

      Kävin siellä 10-11-vuotiaana itsetuhoisuuden ja perheongelmien takia, sain hyvää palvelua ja terapeutti selvästi oli kuunnellut minua, sillä viimeisellä kerralla sain tavaran,joka sopi luonteeni ja en ollut edes pyytänyt sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3896
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2461
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1463
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1045
    Aihe