Mieheni yrittää tehdä tahallaan mustasukkaiseksi

Anonyymi

Löysin viimein miehen ja muutimme yhteen.

Rakastan häntä, mutta välillä havahduin miettimään olenko vaarassa. Että onko tässä suhteessa likaa kummallisuuksia.

Erityisen outoa on, että mies yrittää tehdä tahallaan mustasukkaiseksi. Suhteen alussa se oli jotain muiden naisten katselua ja omituista vihjailua ja eksänsä ylistämistä, mutta pitkällisten keskustelun tuloksena ne ovat onneksi jääneet.

Eilen pankki sitten räjähti pitkästä aikaa. Hän ilmoitti muuttavansa jonkun Anjan luo mökille Hankoon. Kyselin siinä sitten että kukas tämä Anja ja mikäs sun suhteesi siihen oikein on - kuulemma tavannut joskus kerran treffeillä, mutta on varma, että jos Anja on vapaa, niin ottaa luokseen asumaan.

Älytön juttu ja nyt mies sitten peruu höpinöitään, keksittyä mukamas. Voi elämä.

Tekisi mieli antaa koko idiootin jutun mennä toisesta korvasta ulos, pikkuisen kutkutella ja kuhertaa mies taas tyytyväiseksi, jotta saa taas keskittyä mukavaan arkeen. Mutta samalla mietin, että pitäisikö tässä havahtua? Mikä ihmeen motiivi voi laittaa yrittämään tehdä kumppaninsa mustasukkaiseksi? Tässä tapauksessa näennäinen motiivi oli saada minut taipumaan hänen tahtoonsa toisessa asiassa, mutta että miksi ihmeessä juuri tällaisella keinolla? Jokainenhan tietää, että mustasukkaisuus tuntuu pahalle, ja eihän rakastettua halua satuttaa, eikö niin? Ja onko kumppanin mustasukkaisuudesta muka kellekään koskaan koitunut suhteeseen yhtään mitään hyvää? Eikö se vaan nakerra luottamusta? Ja eikö juuri luottamus ole hyvän suhteen perusta, ja siitä pidetään kiinni kynsin hampain.

Tarttuessani tähän huomaan sivuuttaneeni täysin sen, että hän tervehti aamulla minua ilmoittamalla, että näytän tänään tosi kamalalta, sitten haukkui töihin lähtiessä että olen huono työntekijä ja nyt minut ajettiin toiseen huoneeseen nukkumaan kun kyselin tästä Anjasta .... Koska noihin olen tottunut, nimittely nyt vaan kuuluu hänen 'riitelyynsä'. Ja Anjasta kyselin tietty saadakseni hänet nolstumaan käytöstään ja pyytämään anteeksi- noh, toisin kävi. Pelkään että sopeudun näihin muihinkin ikäviin kohteluihin, enkä huomaisikaan, kuinka aikaa myöten elämäniloni ja onnellisuuteni olisi valunut kuin hiekka lahkeenvarresta ja tilalla olisi kalpea varjo 😐

Ja miksi kirjoitan tänne? Ehkä siksi, että tällaiset olisi liian outoja kavereille kerrottavaksi. Haluaisin ihmisten tykkäävän hänestä ja olevan onnellisia meistä, en halua liittää meihin epämiellyttävää ristiriitaisuutta. Mutta kaipaisin näkökulmia. Mihin hän oikein pyrkii? En kai ole sokaissut kättäni lantakasaan vai voisiko tästä tulla vielä hyvä kakku?

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kuulosta terveeltä. Käy juttelemassa ammattilaisen kanssa.

  • Anonyymi

   Kuulostaa pahalle. Narsistisella tavalla pyrkii käyttämään valtaa sinuun. Toimintaperiaate on hajoita ja hallitse. Havahdu pian!

  • Anonyymi

   Kiitos vastauksista!

   Tuo ammattilainen voisiki olla hyvä neuvo. Oikean ammattilaisen löytäminen sitten... En oikein tiedä mihin soittaa. Ehkäpä johonkin yleiseen mielenterveypalvelunnumeroon ja kysyn sieltä. Olemme käyneet virtuaalista pariterapiaa, mutta nyt tuntuu että haluan tehdä tämän yksin.

   • Anonyymi

    Suosittelen Kasvotusten keskustelupistettä, siellä oli tosi ymmärtäväinen ja inhimillinen suhtautuminen. Itsellä samankaltainen suhde, ehti vaan mennä paljon pidemmälle ennenkuin havahduin...vieläkin toivun. Eli hyvä kun oot havahtunut, kyllä tuo lantakasalta kuulostaa.


  • Anonyymi

   Irti tommosesta suhteesta ja heti. Rikot ittes. Toi on henkistä väkivaltaa alistamista eikä ole todellakaan normaalia. Ei normi käytöstä. Ei ole laikki muumit kotona tuolla sinun kumppanilla. Älä kattele tommosta käytöstä yhtään.

   • Anonyymi

    Aikansa voi itseä rikkoa, mutta kun huomaa jutun juonen, niin huomaa et hulluhan se on. Vainoo omaa puolisoa.
    Sairasta touhua, mutta tuttua onneksi eräskin jäi siitä kiinni.


  • Anonyymi

   Jos et ole naimisissa, niin muuta pois itse.

   • Anonyymi

    Muuttaa voi pois olipa naimisissa tai ei.


  • Anonyymi

   Olen törmännyt nykyisessä avoliitossani vastaavaan käytökseen. Kun rakastat miestäsi asiat saa korjattua ja suhteen erinomaiseksi jos mies vain tunnistaa ja myöntää oman ongelmansa. Luota rakkauteen, mies on vaurioitunut joskus aiemmassa elämässä, mutta sen saa korjattua kun on halua. Kaikilla on joku trauma joka tarvitsee hoitaa. Me tehtiin niin ja elämä yhdessä on ihanaa.

   • Anonyymi

    Juuri näin!


  • Anonyymi

   Mies on hirveän ilkeä! Se, aikuisena täysin ymmärtää sanojensa ja tekojensa haavoittamisen. Ja täydellä järjella jatkaa ja jatkaa!

   Sen tarkoituksena on viillellä sinut riekaleiksi.

   Jos tuo on mitä sinä luulet, uskot, toivot ja haluat elämältäsi; jatka vain tuon hirviön kanssa. Tosin teet mega rikoksen itseäsi kohtaan halutessasi ottaa vastaan tuota viiltelyä!

   Mikäli taas viitsit ja haluat elämästäsi kauniin ja tuottavamman, poistu HETI tuon hirviön näköpiiristä.
   Juokse niin lujaa kuin jalkasi kantavat, pis. Mitä kauemmas, sitä parempi.

   Vain, ole hyvä, poista se täysin elämästäsi.

  • Anonyymi

   En viitsisi katsella ja kuunnella ap:n miehen kaltaista tyyppiä. Laita ihmeessä se kävelemään. Tuollaiset jämäpalat eivät ole suhteen arvoisia, menetät vaan oman energiasi ihan turhaan tuollaisen takia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   4911
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   2749
  3. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   299
   2682
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2163
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1384
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   152
   1165
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   42
   1148
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   994
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   344
   928
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   887
  Aihe