Eivät sen kummempia kuin mitkä hyvänsä muut perunalajikkeet. Pikemminkin,..-ja hinta on kova - vedätystä!
Lapinpuikula-perunat ovat markkinointikikka
23
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Kuka niitä ostaa koska ovat kalliita.
- Anonyymi
niin,keitetään max.12,5min muuten ovat muhjua.muusiksi tehtynä maku vertaansa vailla ja kaunis keltainen väri.no kuoriminen vie vähän enemmän aikaa mut lopputulos maistuva.suosittelen.
- Anonyymi
Siitä Mummon puikulajauheesta tehty muusi oli ällöttävää tahmavelliä, en toiste kokeile.
- Anonyymi
Saa keittää varoen. Tosiaan menee muhjuksi helposti.
En osta näitä. Hyvä keitinperuna on Lidlin Ziip ja joskus ostin S-ryhmästä egyptiläistä varhaisperunaa. Tosi hyvää ja tervettä. Laitoin sitä kaivamaan viime kesän alussa, tuli siitä aivan hyvä sato. Peruna on keitettynä oikein hyvä, kuori lähtee kuin itsestään, maku on hyvä.
Toivottavasti sitä samaa lajiketta tulee taas myyntiin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siitä Mummon puikulajauheesta tehty muusi oli ällöttävää tahmavelliä, en toiste kokeile.
Mummonmähjystä tulee hyvä muusi kun ei laita ollenkaan vettä vaan pelkkää voisulaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mummonmähjystä tulee hyvä muusi kun ei laita ollenkaan vettä vaan pelkkää voisulaa.
Kiehuvaa voisulaa ja sekoittaa
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mummonmähjystä tulee hyvä muusi kun ei laita ollenkaan vettä vaan pelkkää voisulaa.
Maitoon se muusi tavataan tehdä. FELIXIN JA X -TRAN ovat hyviä.
Meilläpäin muusi on pernavoita. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Maitoon se muusi tavataan tehdä. FELIXIN JA X -TRAN ovat hyviä.
Meilläpäin muusi on pernavoita.Lapinmuusiin tulee kilo puikulaa ja kilo voita
- Anonyymi
Lidlin pussimuusi parasta.
- Anonyymi
Tietysti kun on LIDLin! Jos samaa myisi osuuskaupassa ei olisikaan parasta :P
- Anonyymi
ok. pitäisi kokeilla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
ok. pitäisi kokeilla.
Lisään Lidlin pussimuusiin voita valmistusvaiheessa. Uuunimakkara ja pussimuusi lemppariruokaani.
- Anonyymi
Kaikki perunalajikkeet maistuu samalla tehoviljelyssä. Ainoastaan itse kasvattamalla saa perunoiden eri makuerot ja vivahteet esille.
Mitä uusavuttomia täällä on purnaamassa, kun ei osata edes Lapin Puikulaperunoita keittää saati käyttää?
Keittämisestä sen verran, että eihän niitä saa kypsiksi edes keittää kuten tavallisia perunoita, vaan n. 10 minuutin keittäminen riittää, sitten vedet veks ja annetaan kypsyä vielä hetki kannen alla. Ei enää kuumalla levyllä.
Lapin Puikuloista tulee ehdottomasti kaikkein parhaimmat perunaruoat, jos vain osaa niiden käytön.- Anonyymi
Perunat voi vielä peittää parilla keittiörulla paperilla hautumisen ajaksi. Kuori lähtee silloin melkein kertakiskaisulla.
- Anonyymi
Ai perunaruoat---puhuin tuossa alussa keitetyistä perunoista eikä yleisesti saatavilla oleviin lajikkeisiin verrattuna ole mitenkään parempia...mutta joka tykkää niin tykkää.
Monihan juo pilalle käynyttä mehuakin, kun sitä sanotaan hienoksi viiniksi!! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ai perunaruoat---puhuin tuossa alussa keitetyistä perunoista eikä yleisesti saatavilla oleviin lajikkeisiin verrattuna ole mitenkään parempia...mutta joka tykkää niin tykkää.
Monihan juo pilalle käynyttä mehuakin, kun sitä sanotaan hienoksi viiniksi!!Kokeile niitä egyptiläisiä. Yllätyt positiivisesti.
Anonyymi kirjoitti:
Ai perunaruoat---puhuin tuossa alussa keitetyistä perunoista eikä yleisesti saatavilla oleviin lajikkeisiin verrattuna ole mitenkään parempia...mutta joka tykkää niin tykkää.
Monihan juo pilalle käynyttä mehuakin, kun sitä sanotaan hienoksi viiniksi!!Missä alussa puhuttiin nimenomaan keitetyistä perunoista?
Kyllä se vaan kuitenkin aito Lapin Puikula on maukkaampi muihin perunoihin verrattuna valmistustavasta riippumatta, pitää vaan osata se valmistus.- Anonyymi
Kairakettu kirjoitti:
Missä alussa puhuttiin nimenomaan keitetyistä perunoista?
Kyllä se vaan kuitenkin aito Lapin Puikula on maukkaampi muihin perunoihin verrattuna valmistustavasta riippumatta, pitää vaan osata se valmistus.Eivät ole mitenkään erikoisia verrattuna tavallisiin persunoihin. Kokeiltu on.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eivät ole mitenkään erikoisia verrattuna tavallisiin persunoihin. Kokeiltu on.
Keitetystä lähtee kuori kätevästi kun keittää puolikkaina leikattu pinta alaspäin, keittää sen verran kun kattilan pohjalle kerralla mahtuu.
- Anonyymi
Kairakettu kirjoitti:
Missä alussa puhuttiin nimenomaan keitetyistä perunoista?
Kyllä se vaan kuitenkin aito Lapin Puikula on maukkaampi muihin perunoihin verrattuna valmistustavasta riippumatta, pitää vaan osata se valmistus.Jauhoisesta perunasta tulee paras muusi.
- Anonyymi
Kairakettu kirjoitti:
Missä alussa puhuttiin nimenomaan keitetyistä perunoista?
Kyllä se vaan kuitenkin aito Lapin Puikula on maukkaampi muihin perunoihin verrattuna valmistustavasta riippumatta, pitää vaan osata se valmistus.Tavalliset perunat ovat vähintään yhtä maukkaita eivätkä vaadi mitään erityistä "valmistustaitoa".. tosi kalliita.
Anonyymi kirjoitti:
Tavalliset perunat ovat vähintään yhtä maukkaita eivätkä vaadi mitään erityistä "valmistustaitoa".. tosi kalliita.
Et siis ole aitoja Lapin Puikuloita koskaan maistanutkaan.
Jättiviljelmien puikulat eivät välttämättä niitä maukkaimpia ole.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?972008- 981468
- 1121177
- 761067
- 1211062
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57903- 51867
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis58836- 36812
- 33723