Laskettelukeskukseen mentävä vaikka henki lähtis.i

Anonyymi

Johan nyt on perkele mikä ajaa ihmiset väenväkisin laskettelukeskuksiin vaikka on tiedossa että on kova riski saada koronatauti. Uskotaanko niin lujasti omaan erinomaisuuteen omassa käsihygieniassa ja turvaväleissä jotka sata varmasti kuitenkin pettää ihan vaan huomaamattaan. Ravintoloiden linjastoissa on kyllä aluksi käsidesiputelit mutta kun syödään pöydässä ja hypistellään maskia ja pyyhitään nokan sankaa sitten käydääs hakees santsia ja kahveet jonka jälkeen nuollaan sormista munkkisokerit ja käydään viälä hakees kakaroille mehuu ni laulu on valmis. Koittakaas vaan seurata omaa kahvilakäyttäytymistänne niin alkaa aikalailla hirvittää. Veikkaan että ens viikolla koronaluvut yli tuhannessa per päivä.

4

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No höh. Ei kait laskettelukeskuksessa tarvitse ryysiä toisten iholla kuten ei muuallakaan. Omassa mökissä omalla porukalla ja harkitut kauppakäynnit niin ei ole riski tavallista suurempi.

  • Anonyymi

   Mitäs varten sieltä etelästä tarvii muutenkaan lähtee mihinkään kun siellä on kaikki niin hyvin. Ravintolat auki hiihtoladut upeassa kunnossa luntakin niin, että pärjäätte siellä. ÄLKÄÄ TULKO TÄNNE POHJOISEEN SEN KORONAN KANSSA !!!

  • Anonyymi

   Miksi täällä kommentoit kahvilakäyttäytymistä? Laskettelukeskus on aivan eri asia.

  • Anonyymi

   Ootko seurannut Lapin tai Pohjois-Pohjanmaan kuntien koronalukuja? Esim. Inarissa 11 koko vuoden aikana. Ei ole paljon huonommin asiat muuallakaan, eikä tullut koronalinkoa joulua, ei hiihtolomilla ei pääsiäisenä.

   Ulkolajit on turvallisia ja kyllä pohjoisen yrittäjät on olleet helisemässä - kassan pohja on tullut vastaan aikaa sitten. Toki voidaan laittaa paikat kiinni.

   Mökkibilettäjät ovat ne tartuntansa vieneet mukanaan loman jälkeen, kun hiihtokeskusten sairaanhoitopiirit ovat julkisestikin lausuneet ettei hoidossa ole vieraan kunnan asukkaita.

   Pohjoisen väestöntiheys on ihan eri maata kun etelän. Se jo auttaa hillitsemään leviämistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   4742
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   169
   3885
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2693
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2477
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1896
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1649
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1235
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1053
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1040
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1022
  Aihe