Aihe

30-34 jalkainen kaksikajuuttainen vene

Anonyymi

Millä rahalla pääsisi otsikossa mainittuun veneeseen kiinni, mitä vaihtoehtoja on.
Vene tietenkin lasikuitua eikä mikään seppä Ilmarisen one off.

Tuppaa nuo vanhemmat olemaan pistopunkallisia esim. H35 ja kaikissa ei ole edes keulakajuutassa ovea. Varsinaista hakuammuntaa, johon auttaisi jos saisi kasaan jonkinlaista listaa malleista joita sitten lähtisi hakemaan. Jos nyt limiitiksi laittaa 35 000 euroa.

7

136

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   80-luvulla (ei aivan ensivuosina) suunnitelluissa 30+ jalkaisissa on kutakuinkin kaikissa tuplapunkka edessä ja takana. Ovia ei välttämättä ole kaikissa, jos niitäkin kaipaat. Punkkien mitat vaihtelevat sitten jo paljon.

   Siis Dehler 34, Inferno 31 ja 33, Comfortina 32, Scanmar 33 ja 345, Maestro 31, Albin Nova, X-312 ja -342, kaikki ranskalaiset jne.

   Tarjontaa on vaikka kuinka paljon ja 35 000 € riitää hyvin. Saattaa saada selvästi isommankin. Vaikkapa Sirena 38 tai Diva 35/39.

   • Anonyymi

    Tutunoloinen lista. Pari vuotta olen sopivaa haeskellut sopivaa. Noita X:iä en olekaan ajatellut. Mitä nyt noista mainituista olen törmännyt myynnissä on ollut mielestäni omistajan kiintymyksen vuoksi kenties hinnoiteltu siksi en ole edes halunnut loukata omistajan tunteita edes yhteyden otolla.


   • Anonyymi

    Hyvä lista!
    Paitsi että Sirena tai Diva ei ole yhtään isompi (tilavampi) kuin esim Scanmar. Päinvastoin, Erittäin kapeita ja ahtaita veneitä molemmat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä lista!
    Paitsi että Sirena tai Diva ei ole yhtään isompi (tilavampi) kuin esim Scanmar. Päinvastoin, Erittäin kapeita ja ahtaita veneitä molemmat.

    Sirena on 3,1, Diva 35 3,3 ja Diva 39 3,0 m leveä. Eli ovat yhtä leveitä tai 20-30 cm kapeampia kuin Scanmar. Toisaalta 1-2 m pidempiä, mikä tuo reilusti lisää tilaa ja ennen kaikkea purjehdusominaisuuksia.


  • Anonyymi

   Vähän jytkympiä elikkä Marina 95, ja jos ei haittaa että takakajuuttaan erillinen sisäänkäynti , niin Finnsailer30 sekä 34, Targa96 jne jne

  • Anonyymi

   Minä pidän vanhemmista veneistä. Eniten häiritsee noissa se, että usein paskahuusissa ei ole ovea ja keulakajuutassa saa nukkua paskankäryssä.
   En himassakaan mieluusti nukkuisi vessassa.

   Muuten rungon kapeus käy meikäläiselle, kapea vene on kovassa kelissä huomattavasti miellyttävämpi eikä reipaskaan kallistuminen nosta laidalla istuvaa neljän metrin korkeuteen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   10693
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   25
   4173
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   117
   2272
  4. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   117
   1938